تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 1211 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787827877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه سوال
    آیا تو مستر لیگ میشه بازیکنانمون رو به خاطر عملکردشون بهشون پاداش یا جریمه کنیم؟

سوال بعدی
    آیا پچی! چیزی هست که همه منوها را (به خصوص تو مسترلیگ)‌فارسی کرد هباشه!؟!؟
    منظورم فارسی به تمام معنا هستش
    و یا اصلا میشه همچین کاری کرد؟؟؟ یا خیر؟
    please help me!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب یه اسپانسر هست که فقط پول مفت میده
    هرکی خواست دانلود کنه
    البته من با ترینر مخالفم ولی برای چیزهایی که برام لذت بخش هست مخالف استفاده از ترینر هستم حالا که مستر لیگ جدید لذت بخش نیست چیزی واسه از دست دادن نمی مونه

دانلود با حجم 1.36 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

ارمین جان یه سر به اون تاپیک بزن

5. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

PESEdit 2010 Patch 0.8.2 *Update*

IMPORTANT:
    You can not play ML with 2. Bundesliga teams at the moment, files for that coming later.

Features:

•Updated EPL kits

•Fixed Sporting kits

•Fixed 'Bosnia bug'

•EPL transfers up-to-date
    •Better logos for Spanish unlinced teams, 2. Bundesliga and Other Leagues teams
    •Fixed Celtic kits
    •Fixed La Liga replay logo
    •Fixed 1860 München

Download:,
    کد:
    کد:

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلام
    من تو مستر لیگ یکی از بازیکنام رو گذاشتم تو لیست فروش
    دلش شکست
    عکس یه قلب شکسته اومده جلوش
    به خاطر همین تو همه ی بازی ها وضعیتش فلش رو به پایینه (بنفش)
    ازلیست آوردمش بیرون
    چند هفتم گذشته
    ولی هنوز وضعش همونجوریه
    اون قلب شکسته هست
    چی کار کنم ؟؟؟؟

8. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    دلش شکست

ولی هنوز وضعش همونجوریه
    اون قلب شکسته هست
    چی کار کنم ؟؟؟؟
    دوست عزیز دیگه امیدی نیست اون دیگه دلش شکسته...
    شما باید بری چسب برخی قلبشو بچسبونی شایدم باید یه قلب دیگه براش بخری از تو option بازی میشه اینکارو کرد...

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    دلش شکست
    ازلیست آوردمش بیرون
    چند هفتم گذشته
    ولی هنوز وضعش همونجوریه
    اون قلب شکسته هست
    چی کار کنم ؟؟؟؟
    خوب بازیکنی که وارد لیست فروش میشه یعنی شما دیگه اون بازیکن رو نمیخوای.پس بفروشش سودت رو بکن.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دلش شکست
    ازلیست آوردمش بیرون
    چند هفتم گذشته
    ولی هنوز وضعش همونجوریه
    اون قلب شکسته هست
    چی کار کنم ؟؟؟؟
    از ليست فروش بيارش بيرون
    يكي دو بازي بهش بازي بده حتي با روحيه پايين
    اميدش برمي گرده و روحيه اش طبيعي ميشه
    من امتحان كردم من الان فصل 2015-2016 هستم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محتوای مخفی:  

جناب 4039 از ارائه نقطه نظراتتون ممنونم ، امیدوارم اگه بحثی هم صورت میگیره در جهت رفع معایب و کاستی های آخرین نسخه صورت گرفته بشه.
    من فکر میکنم که شما منظور من رو در مورد نقد بازی به طور کامل متوجه نشدید ، دقت بفرمائید که من ،، اشکالات موجود در مورد گیم پلی پی ای اس 09 رو به صورت شفاف اعلام کردم ، از جمله دربیل ها و تو سر توپ های غیر طبیعی که در نسخه پی ای اس 09 زده میشد و یا اینکه موقعیت فراوان شوت زنی برای بازیکنان فراهم میشد،ولی اگر خاطر حضرتعالی باشه من برای از بین بردن تمام این نواقص راهکاری ارائه دادم که بد نیست شما هم امتحان بفرمائید.

اما راهکار من چی بود؟ عرض کردم دریبل اسپید و اگیلیتی هافبک ها و مهاجمان رو در هر دو آیتم، در نسخه پی ای اس 09 به میزان 20 واحد ،کاهش بدیم، این ادیت کردن شامل حال مدافعان نمیشه ، فقط هافبک ها و مهاجمان ، اون موقع در نسخه پی ای اس09 نه فرصت شوت زنی به راحتی ایجاد میشه ونه با یه بازیکن میشه کل تیم حریف رو دریبل زد ،و در اینصورت بازی حالت تاکتیکی به خودش میگیره ،در واقع من گیم پلی پی ای اس 09 رو منوط به این تغییرات برتر از نسخه جدید دونستم.در واقع بسیاری از ایرادات شما به نسخه قبلی با این تغییرات برطرف میشه ،

در مورد داوری نسخه قبلی فرمایشات شما درست ، ولی تو این نسخه هم اکثر تکلها رو یا داور نمیگیره یا بدترین نوع تکلها رو با کارت زرد جریمه میکنه ،در واقع در ارتباط با داوری میخوام بگم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی.

حرف آخر

به هر صورت من هم بسیار علاقمندم تا نسخه جدید رو بازی کنم ،منتهای مراتب این امر مستلزم این تغییراتی هست که خدمت شما عرض خواهم کرد ،در واقع میخوام بگم اگه ادیت و آپشن فایلی باشه که این تغییرات رو اعمال کنه ، من هم علاقمند به نسخه جدید هستم ،در غیر این صورت نسخه پی ای اس 09 رو با همون تغییراتی که در بالا بهش اشاره کردم بازی می کنم.

امیدوارم آپشن فایل و ادیتی در پی ای اس10 ساخته بشه تا :

1-میزان سرعت و قدرت شوتها رو در این نسخه پائین بیاره.

2-پاسهای زمینی نرم و روان و بدون پله شدن توپ صورت بگیره.

3-سرعت کلی بازی کاهش پیدا کنه.

خیلی علاقمندم این تغییرات انجام بشه تا من هم مثل سایرین متقاعد به بازی کردن نسخه جدید بشم.
    ضمن اینکه جناب 4039 آپشن فایل و ادیت قبلیه شما رو که چند روز پیش دادید رو دانلود کردم و این موارد توش دیده میشد.

درسته که سرعت پاس ها کم شد ولی توپ به شدت ،پله میکرد
    همچنین سرعت کلی بازی خیلی کاهش پیدا نکرده بود.
    بازیکنان شاخص مثلا" بارسا رو 99 کرده بودید atakاینکه متوجه نشدم چراتو ادیتتون ا سرعت و قدرت شوت ها هم ،، تغییرات آنچنانی نداشت، ضمن

به هر صورت اگه آپشن فایل و ادیت جدید دارید که میتونه تغییراتی که بهش اشاره کردم رو اعمال کنه ،خوشحال میشم در اختیار من و سایرین قرار بدید.

ضمن اینکه درخواست من اینه که اون تغییراتی .که در پی ای اس 09 اعمال کردم رو صورت بدید تا تحول چشمگیر بازی رو مشاهده کنید.

موید باشید
    خواهش میکنم دوست عزیز .
    مهمترین مساله برای یک گیمر اینه که از یک بازی لذت ببره چون هدف از بازی کردن لذت بردنه نه چیز دیگه . حالا یکی ممکنه با یک بازی قدیمی مثل هواپیمای آتاری لذتیو ببره که کمتر گیمری اون میزان لذت رو از جدیدترین بازیها ببره پس ایرادی نداره که یکی از نسخه 2009 این بازی بیشتر لذت ببره و یکی از نسخه 2010 و یکی مثلا از فیفا 10 .
    الان شما به این جمع بندی رسیدی که نسخه قبل مطلوبیت بیشتری برات ایجاد میکنه تا این نسخه و از صحبتهات مشخصه که گیم پلی برای شما بیش از 80 و یا 90 درصد بازیه ولی ممکنه این نسبت برای یک نفر به 50 درصد هم نرسه . به هر حال به نظر میرسه شما دوتا مشکل با گیم پلی این نسخه داری اول اینکه شوتها بیش از اندازه محکم هستن در این مورد به شما توصیه میکنم بین 5 تا 15 واحد (به ترتیب 15 واحد از شوتزن ترین تا 5 واحد از ضعیفترین بازیکنان کم کنید به این شکل :15 واحد از97 و98 کم بشه 14 واحد از 96 و 95 کم بشه 13 واحد از 95 و 94 تا 5 واحد از 70 به پاینن یعنی تا 1 کم بشه ) با برنامه زیر میتونید اینکار رو بکنید .مشکل بعدی شما در رابطه با سرعت بازیه . سرعت بازی از سه مولفه سرعت حرکت بازیکنان ( دویدن و شتاب ) سرعت حرکت توپ و سرعت عکس العمل بازیکنان تشکیل شده . ایده آل ترین حالت برای سرعت دویدن و شتاب کاهش 10 تا 24 واحد این دو فاکتوره ( به همون ترتیبی که بالا گفتم ) در مورد حرکت توپ بهترین حالت کاهش 20 الی 30 واحدی سرعت پاس دادنه ( بازم به همون ترتیبی که بالا گفتم ) اما این دو تغییر زمان پاسخ دهی بازیو بشدت کم میکنه که اینجا لازمه با افزایش 1 تا 15 واحدی reponse و 1 تا 15 واحدی agility ( چالاکی ) این مشکلو تا حد زیادی حل کنید ( اما بازم کاملا حل نمیشه ) اما کاهش سرعت پاس دادن همونطوری که گفتید سبب میشه توپ پله کنه من به شما توصیه میکنم اینکار رو انجام بدید کم کم و به مرور زمان مساله پله شدن توپو از خاطر میبیرین الان شما یک مقداری به این مساله حساس شدین در ضمن مطمئنا راهی برای برطرف شدن این مساله هم وجود داره چون در مورد بعضی از بازیکنان این مساله رخ نمیده که حتما یکی از ویژگیهاشون سبب شده پاسهاشو پله نکنه مثل ریسه , توتی , دروسی در تیم رم ( یک بازی با رم انجام بدین متوجه این صحبت من میشید ) . در دنیای واقعی فوتبال اختلاف سرعت بازیکنان در حد دهم های ثانیه هست اما توی این بازی این اختلاف خیلی زیادی بنابراین به همون شکلی که بالا گفتم باید در مورد سرعت و شتاب بازیکنان عمل بشه . الان اختلاف بین بازیکنان سریع و بازیکنان معمولی توی این نسخه حدود 20 واحده به همین خاطر مهاجمین راحت میتونن به عمق دفاع نفوذ کنن با روشی مه بالا گفتم این اختلاف بطور متوسط به حدود 10 واحد میرسه که مقدار معقولیه .
    درمورد گیم پلی بازی حرف خیلی زیاده من طی این چند وقت اخیر نظرات تعداد بسیار زیادی از کاربران رو درباره گیم پلی بازی خوندم و توی این مدت بی جهت ساعات زیادی از عمرم هدر رفت ( خداروشکر توی بازیهای کامپیوتری فقط همین یکیو بازی میکنم ) جالبه بدونی هر کسی یک نظری داره یکی میگه سرعت بازی کمه یکی میگه زیاده یکی میگه مستر لیگ خیلی جذاب شده یکی ازش خوشش نیومده و..... خلاصه همه جوره نظر داریم حتی من یکی دو جا دیدم میگفتن گرافیک بازی فرق چندانی نکرده ( دقیق یادم نیست یورو گیمر بود یا ویدئو گیمر ) بنابراین ما نباید تحت تاثیر نظرات دیگران قرار بگیریم . من به شخصه بعد از تنظیم گیم پلی بازی از این بازی خیلی لذت میبرم بخصوص از بخش مستر لیگ .
    من تصمیم داشتم یک ادیت از بازی ایجاد کنم تا همه از گیم پلی بازی به رضایتمندی برسن اما خوب که دقت کردم دیدم چنین چیزی غیر ممنکه چون هر کسی یک سلیقه ای داره من سر این جریان حتی بصورت دقیق سرعت دقت و قدرت پاسهای کوتاه بلند شوتها و همینطور سرعت عمل حرکات بازیکنان رو توی یک بازی واقعی مورد بررسی قرار دادم ( حتی زمان طی شدن توپ در هر فعل و انفعالی مثل کرنرها و.... ) بعد از اون اومدم همون چیزها رو با با تمام محدودیتی زیادی که در این بازی داریم توی این بازی شبیه سازی کنم بعد از اتمام کار به این نتیجه رسیدم با این کار خیلیها از بازی بیشتر زده میشن تا اینکه بیشتر خوششون بیاد چون بسیاری از گیمرها بازی آرکید رو ترجیح میدن . بنابراین به نظرم رسید هر کسی دوست داشت خودش این کار رو انجام بده من فقط برنامه ای رو به دوستان معرفی میکنم تا خودشون بتونن با این برنامه با توجه به سلیقه شخصی خودشون بسرعت تغییرات لازمه رو در گیم پلی اعمال کنن .
    این تغیرات رو میشه از طریق GLOBAL ADJUSTING انجام داد این بخش توی برنامه های PES EDITOR و PRO EVO EDITION وجود داره به نظر بهتر از برنامه اول استفاده کنید چون نسخه نهایی منتشر شده و برنامه سریع تر باز میشه .

1- بعد از باز کردن برنامه PES EDITOR 2010 از منوی بالای برنامه گزینه OPEN رو انتخاب میکنید بعد پنجره ای باز میشه که از شما درخواست میکنه فایل ادیت خودتونو از توی کامپیوتر انتخاب کنید بعد از انتخاب فایل ادیت میتونید فایل ادیت رو ویرایش کنید . فایل ادیت توی پوشه سیو بازی قرار داره :

C:\Users\HOSSEIN\Documents\KONAMI\Pro EvolutionSoccer 2010\save

2 - بعد وارد بخش GLOBAL FUNCTION از منوی بالای برنامه بشید .

3 - در این بخش چند پنجره وجود داره که باید تنظیم کنید :

- انتخاب تیمهای مورد نظر
    - انتخاب پستهای مورد نظر
    - انتخاب توانایی مورد نظر
    - انتخاب عملیاتی که میخواید انجام بدید مثلا افزایش و یا کاهش یک تونایی بصورت نرمال و یا درصدی

4 - مرحله بعد انتخاب محدود توانایی بازیکنان مثلا بازیکنانی که سرعت عکس العملشون بین 52 تا 99 هستش .

5 - بعد از انتخاب تنظیمات بالا روی گزینه CHANGE کلیک کنید و نهایتا گزینه سیو رو انتخاب کنید .

13. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه سوال
    آیا تو مستر لیگ میشه بازیکنانمون رو به خاطر عملکردشون بهشون پاداش یا جریمه کنیم؟

سوال بعدی
    آیا پچی! چیزی هست که همه منوها را (به خصوص تو مسترلیگ)‌فارسی کرد هباشه!؟!؟
    منظورم فارسی به تمام معنا هستش
    و یا اصلا میشه همچین کاری کرد؟؟؟ یا خیر؟

15. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •