تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 777 از 1042 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787827877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وایمکس به طور سراسریه
    یعنی در مناطقی که سرویسش فعاله ، هرجا که تلفن کار می کنه شما می تونید با استفاده از مودم وایمکس از اینترنت استفاده کنید
    از طریق آنتن های موبایل دیتا رو ارسال می کنه

اما وایرلس شما باید یک access point داشته باشی که که بتونه امواج رو از آنتن شرکت ارسال کننده دیتا دریافت کنه و از طریق کابل یا وایرلسی که روی لب تاپ هست بهتون برسونه
    وایمکس بهیچ‌عنوان Edge یا GPRS نیست و تجهیزات خاص خودشو داره! هرجا که شرکت شما تجهیزات wimax رو نصب کنه شما میتونی از این سرویس استفاده کنی.

تفاوت وایمکس یا وای‌فای هم مجال توضیحش توی یک پست نیست ولی بطور کلی شامل این موارد میشه:

1- Wifi نیاز به دید مستقیم داره در صورتی که Wimax نه
    2- Wimax سرعت تبادل و پهنای باند بیشتری نسبت به Wifi در اختیارتون میذاره (Wimax با 70 مگابیت برتریشو نسبت به حداکثر پهنای باند 54 مگابیتی وای‌فای نشون میده)
    3- Wimax محدوده خیلی بزرگتری رو نسبت به wifi میتونه تحت پوشش قرار بده
    4- امنیت Wimax بمراتب بالاتر از Wifi هست.

در نهایت قیمت تجهیزات وای‌فای خیلی ارزونتر از وایمکسه بصورتیکه امروزه توی خیلی از مودم‌های ADSL و لپ‌تاپ‌ها و دسک‌تاپ‌ها امکان استفاده از وای‌فای تعبیه شده در صورتیکه چنین چیزی برای Wimax در حال حاضر مقرون بصرفه نیست و صدالبته بزودی و با فراگیر شدن وایمکس قیمتها شکسته خواهد شد.

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

استفاده از V+P+N هنگام دانلود های شبانه باعث افزایش دانلود یا کاهش میشه یا اینکه فرقی نداره؟( سرویسم 256 پارس آنلاین هست)
    بسته به کیفیت و سرعت اتصال سروری که ازش سرویس و پ ن گرفتین داره. اگه سرعتش خوب باشه باعث افت کیفیت نخواهد شد (لطفاً به 1 کیلوبایت گیر ندین) و حتی ممکنه از بعضی از سرورها که ترافیک رو بر اساس کشور تقسیم میکنن، شما بتونی پهنای باند بیشتری برای خودت اختصاص بدی و سرعت بهتری توی دانلود داشته باشی.

اما در مقابل چنانچه سرعت و کیفیت اتصال سرور پایین باشه سرعت دانلود شمارو ممکنه به صفر هم برسونه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی از مودم های Edge استفاده میکنه ؟ چه جوریاست ؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز این تاپیک سرویسهای ADSL هست نه مودمهای Edge

در مورد مودم هم بد نیست یکی داشته باشی ولی برای استفاده مداوم توصیه نمیکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من می خوام برای بعد از عید سرویسم رو از مخابرت تغییر بدم اما نمی دونم کدوم isp رو انتخاب کنم چون توی تایپیک هر کدوم از اینها رفتم کاربراش به شدت ازش ناراضی بودن و گفتن همون دیال آپ به صرفه تر هست و پولشون رو هدر دادن
    مخارات شهرمون هم(مثل همه طرح های این مملکت)معکوس کار میکنه یعنی اون اوایل تا 2 مگ رو با یه مدرک ساده میداد اما الان فقط 128 داره و بقیه سرویس هاش دیگه وجود نداره(چه با مدرک چه بی مدرک)
    حالا بعد عید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی 128 مخابرات هم 12 تا 16 هست سرعتش که فرق چندانی با دیال نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید نمی دونستم باید کجا سوالم را بپرسم.
    می خواستم MTU را روی مودمم ست کنم ولی من هرچی گشتم توی تنظیمات مودمم این MTU (مدل مودم ZyXEL P-660RU) را پیدا نکردم.
    فقط یک برنامه به نام drtcp دارم که این mtu را فقط برای pc تنظیم می کنه روی مودم تنظیم نمی شه. (برای رفتن به XBOX LIVE باید حتما روی مودم تنظیم بشه.)
    حالا چه کار کنم

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید نمی دونستم باید کجا سوالم را بپرسم.
    می خواستم MTU را روی مودمم ست کنم ولی من هرچی گشتم توی تنظیمات مودمم این MTU (مدل مودم ZyXEL P-660RU) را پیدا نکردم.
    فقط یک برنامه به نام drtcp دارم که این mtu را فقط برای pc تنظیم می کنه روی مودم تنظیم نمی شه. (برای رفتن به XBOX LIVE باید حتما روی مودم تنظیم بشه.)
    حالا چه کار کنم
    فکر میکنم این PDF چاره کار شما باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا دست درد نکنه ولی اون چیزی که من می خواستم نبود

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز این یک راهنمای کلیه که شمارو با شمای کلی اینترفیس مودم آشنا میکنه حالا توی قسمتی که تنظیمات کاتنکشنتون اعمال میشه باید QOS = Quality Of Service رو پیدا کنید و اونو روی UBR تنظیم کنید.

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

دوستان چطوری میشه IP رو Valid کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

توصیه میکنم به صفحه 20 مراجعه کنین اونجا دکمه Advanced Setup رو خواهید دید که توی پنل مودم شما هم موجوده، حالا وارد این قسمت بشین احتمالا گزینه‌ای باسم BW MGMT که معادل Bandwidth Management هست اونجا خواهید دید. از طریق اون باید بتونین همچین کاری رو انجام بدین

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

دوستان چطوری میشه IP رو Valid کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    باید ISP بهتون IP ولید بده و این دست شما نیست که IPتون Valid باشه یا Invalid

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •