تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 1137 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787827877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم که تستهای ارایه الگو منو به تسلط برسونه.خوب توضیح داده یا نه؟چجوریه اصلا؟(وقتی یه ارایه خاصو مورد سوال قرار میدند از پسش میتونم بربیام ولی وقتی مثل کنکور ترکیبی میشه نمیفهمم باید چی کارکنم!درواقع من روش حل سوالات ترکیبی ارایه کنکور رو نمیدونم.یعنی به اندازه کافی تسلط ندارم که بتونم با خوندن یه بیت خارج از کتاب ارایه هاشو سریع به دست بیارم)

کتاب تاریخ ادبیات رمزینه چجوریه؟از کلک بهتره؟
    درسنامش اصلا با رمزینه قابل قیاس نیست
    این کتاب تست های فراوانی داره و این شما رو به تسلط مبرسونه و پاسخ های تشریحیه خوبی هم داره البته نه به خوبی رمزینه
    این کتاب برای کسانی است که رمزینه رو خونده باشن

برای حل تست های ترکیبی شما اول باید روی مباحث تکی مثلا(تشبیه.ایهام.مجاز یا ...)مسلط بشین و بعد تست های ترکیبی که فقط در این صورته که میتونین از پسش بر بیاید

من که کلا توصیه میکنم تاریخ ادبیات رو از کتاب بخونین یا خودتون خلاصه نویسی کنید
    ولی رمزینه از کلک بهتره

2. 3 کاربر از gggmail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

درسنامش اصلا با رمزینه قابل قیاس نیست
    این کتاب تست های فراوانی داره و این شما رو به تسلط مبرسونه و پاسخ های تشریحیه خوبی هم داره البته نه به خوبی رمزینه
    این کتاب برای کسانی است که رمزینه رو خونده باشن

برای حل تست های ترکیبی شما اول باید روی مباحث تکی مثلا(تشبیه.ایهام.مجاز یا ...)مسلط بشین و بعد تست های ترکیبی که فقط در این صورته که میتونین از پسش بر بیاید

من که کلا توصیه میکنم تاریخ ادبیات رو از کتاب بخونین یا خودتون خلاصه نویسی کنید
    ولی رمزینه از کلک بهتره
    باشه .چون من رمزینه رو خوندم پس حتما میگیرمش.برای انسانی هاست یا عمومیه؟

در ضمن برای املا و لغت ،من هامون سبطی رو تموم کرده ام.ولی خب تا اخر سال نمیشه که همونو چند بار دوره کنم! یه کتاب دیگه برای این مبحث نیاز دارم. همانطور که میدونی متن های املای سراسری در کنکور متن های خاصین.فکر کنم از مرزبان نامه و کلیله و دمنه و ... سوال مطرح میکنن.میخوام حسابی با این سبک متن هایی اشنا بشم.بین دو تا کتاب شک دارم: "املا "خیلی سبز و "لغت و املا" نشر الگو.البته بیشتر تمایل دارم از سبز رو بگیرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

11

باشه .چون من رمزینه رو خوندم پس حتما میگیرمش.برای انسانی هاست یا عمومیه؟

در ضمن برای املا و لغت ،من هامون سبطی رو تموم کرده ام.ولی خب تا اخر سال نمیشه که همونو چند بار دوره کنم! یه کتاب دیگه برای این مبحث نیاز دارم. همانطور که میدونی متن های املای سراسری در کنکور متن های خاصین.فکر کنم از مرزبان نامه و کلیله و دمنه و ... سوال مطرح میکنن.میخوام حسابی با این سبک متن هایی اشنا بشم.بین دو تا کتاب شک دارم: "املا "خیلی سبز و "لغت و املا" نشر الگو.البته بیشتر تمایل دارم از سبز رو بگیرم.

عمومی هست.
    بله درست گفتین میرن از متون قدیمی نثر فارسی تست طراحی میکنن که خیلی خیلی سخته
    شما الان خیلی دارین خوب پیش میرید کتاب آرایه و املا و زبان فارسی همه رو خوندین

الان برای گرفتن کتاب املا جدید خیلی زوده شما همون تست های سبطی رو دوباره بخون یا وقتت رو بزار روی درس های دیگه مثلا عربی که سرنوشت سازه

ولی اگر خواستی بگیری به نظر من نشر الگو چون خیلی سبز تقریبا توی همون سبک سبطی هست

5. این کاربر از gggmail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

1

Last edited by POUYOL; 09-09-2011 at 21:05.

7. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه املای هامون سبطی حجمش کم بود.سریع میشه تمومش کرد.متنای کدومشون بیشتره؟سبز یا الگو؟میخوام این متنها کاملا برام جا بیفته.ادبیات به نظر من تو عمومیهای کنکور تستاش سنگینترند و واقعا مثل ریاضی نیاز به تمرین شدید داره.شانس بدماهم ضریب 4 هست و مباحث مختلفی داره که نیاز به کار جدی داره.البته تستهای قرابت کنکور برخلاف انچه تصور میشه،میتوان از پسشون براومد.تستهای تالیفی ادبیات عاشقانه و عارفانه و تعلیمی هامون سبطی رو که میزدم ،یه کم ترسیده بودم و پیش خودم گفت اگه قرابت کنکور اینجور باشه ،حسابی وقتمو میگیره این 8 یا 9 تست قرابت !حالا به فصل ازمونش که رسیدم و دارم تستای کنکورو میزنم ،میبینم اسونتر از اون چیزی بود که فکر میکردم.البته قرابت هامون سبطی هم خیلی عالیه و بیتهای زیادی را در مفاهیم مختلف دسته بندی کرده.کمتر دبیر ادبیاتی چنین همتی می کنه این همه بیت خارج کتابو این قدر خوب منظم کنه و این همه تست تالیفی خوب دربیاره.البته برای محکم کاری و تسلط بیشتر و اشنایی بیشتر با بیت های خارج از کتاب شاید قرابت الگو رو چند هفته دیگه شروع کنم.البته گفتم شاید!

راستی گفتی عربی.برای عربی کتاب ایاد فیلی رو دارم و ازش راضیم.از دوم دبیرستان تاحالا دارم باهاش کار میکنم و بهش اعتماد دارم.ولی خب خیلی مباحثش داره برام تکراری میشه از بس دوره اش کردم در طول این دو سه سال.هنوز که هنوزه در بخش متن عربی ایراد دارم.4 تا تست مستقیم از متنش میدن و 5 تا هم مربوط به قواعدشه.(تجزیه و ترکیب).

برای عربی نشر الگو خوبه یا خیلی سبز؟ کدوم یک از این 3 کتاب رو پیشنهاد میدید؟
    شما برای تسلط فعلا نشر الگو رو بگیر . این طور که پیداست شما تا سه ماهه دیگه املا خیلی سبز رو هم میگیری پس فرقی نداره

راستش تست های ادبیات سنگینه ولی مطمئن باش شما به خوبی از پسشون بر میای . امید کاذب نمیدم چون از پیگیری شما پیداست

قرابت سبطی رو تا کنکور 4 بار بخون چون تستاشو یادت میره و دوباره میتونی تستا رو تجزیه و تحلیل کنی
    این کتابش غوغا میکنه و به هبچ قرابت دیگه فکر نکن چون رویه بقیه قرابت ها با این زمین تا آسمون فرق داره

من نمیدونم شما سطح عربیتون در حال حاضر چه طوریه؟
    من بیشترین درسی رو که روش سرمایه گزاری کردم عربی بود
    عمومی و اختصاصی رو جفتشون رو حدود 90 زدم و کل کتاب های عربی بازار رو کار کردم
    نشر الگو تست تالیفی بیخود زیاد داره و بدرد نمیخوره
    راستش توی عربی آنقدر تست سراسری و سنجش هست اصلا وقت نمیکنی سراغ تالیفی بری
    از سال 82 تا 90 هر سال 5 نمونه سوال!!!
    وکلی تست سنجش که پیچیدگی خوبی داره یعنی منطقی هست
    بنابراین بهترین گزینه به نظر من کتاب گاج سفید هست

9. 2 کاربر از gggmail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر شما کدامیک از کتابهای تخصصی رشته ریاضی تستهای سنگینتی برای حل کردن دارند؟دنبال کتابهاییم که خیالم رو از بابت هر درس راحت کنه و میانگین تستها از کنکور سختتر باشه.
    Last edited by peymanfc; 10-09-2011 at 00:43.

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

آقا دمت گرم حسابی منو با این جواب کاملت شرمنده کردی.هر سؤالی داشتی در خدمتم.
    خواهش می کنم عزیز
    میشه رفیق برای یکی از درس ها «پروسه کسب درصد 100» در کنکور سراسری را شفاف مشخص نمایی!
    امیدوارم که با ذهنیت مثبت به این سوال پاسخ بدی و حرفی از اینکه میشه و غیر ممکن و .... نباشه هم فقط راحت بدون رفتن به حاشیه به این سوال پاسخ بدی ممنون میشم عزیز.
    Last edited by esilovexp; 10-09-2011 at 03:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

1)برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟

2)نظرتون درباره هندسه پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟

3)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟

esilovexpتو به دادم برس......

چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

1)برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟

2)نظرتون درباره هندسه پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟

3)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟

esilovexpتو به دادم برس......

چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
    1) چرا داره. اما به نظرم جدا بگیر چون درسنامه اش کاملتره

2) کلا نشر دریافت کتابای تخصصی ریاضیش خوبه ولی من واسه تحلیلی از نشر الگو (انرژی اتمی) بیشتر خوشم میومد

3) این یه مورد رو نه نظری دارم نه اصن قبول دارم
    Last edited by gomnam23; 10-09-2011 at 12:47.

14. 2 کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

خواهش می کنم عزیز
    میشه رفیق برای یکی از درس ها «پروسه کسب درصد 100» در کنکور سراسری را شفاف مشخص نمایی!
    امیدوارم که با ذهنیت مثبت به این سوال پاسخ بدی و حرفی از اینکه میشه و غیر ممکن و .... نباشه هم فقط راحت بدون رفتن به حاشیه به این سوال پاسخ بدی ممنون میشم عزیز.
    منم گفتم تجربه ام رو بگم شاید به دردت بخوره:
    1) خیلی دنبال 100 زدن یه درس نباش، چون گاهی اوقات استرس این موضوع باعث میشه چندتا تست شک دار رو بزنی و منفی بخوری!
    2) تو یه دروس عمومی اگه میخوای صد بزنی باید از قبل تو اون درس استعدادت رو شناخته باشی. یهنی اگه تا حالا همیشه ادبیات رو تو آزمونها 40 درصد میزدی، خیلی امیدوار نباش که بخوای 100 بزنی چون واقعا 100 زدن توی یه درس استعداد مادر زادی میخواد.
    3) تو دروس اختصاصی: ریاضی که هیچی نمیشه 100 زد. میمونه فیزیک و شیمی. اگه بخوای تو تایم خودشون به سوالاش جواب بدی کارت سخته ولی اگه یه درس اختصاصی رو فدای اون یکی بکنی (که این کار خیلی توصیه نمیشه) شاید بتونی 100 درصد بزنی. البته شیمی رو اگه امسال تغییر سبک ندن و بتونی 10 دقیقه از یه درس رو کم کنی و بزاری رو تایم شیمی و کاملا بر مسائل محاسباتی شیمی مسلط باشی میشه 100 زد.

البته بازم میگم خیلی خودت رو درگیر 100 زدن نکن. اگه بتونی تو هر درس از میانگین نفرات برتر بهتر بزنی ترازت خیلی میره بالا. پس مثلا بین 97 با 100 دیگه خیلی اختلاف تراز نیست.

16. 2 کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •