اخه املای هامون سبطی حجمش کم بود.سریع میشه تمومش کرد.متنای کدومشون بیشتره؟سبز یا الگو؟میخوام این متنها کاملا برام جا بیفته.ادبیات به نظر من تو عمومیهای کنکور تستاش سنگینترند و واقعا مثل ریاضی نیاز به تمرین شدید داره.شانس بدماهم ضریب 4 هست و مباحث مختلفی داره که نیاز به کار جدی داره.البته تستهای قرابت کنکور برخلاف انچه تصور میشه،میتوان از پسشون براومد.تستهای تالیفی ادبیات عاشقانه و عارفانه و تعلیمی هامون سبطی رو که میزدم ،یه کم ترسیده بودم و پیش خودم گفت اگه قرابت کنکور اینجور باشه ،حسابی وقتمو میگیره این 8 یا 9 تست قرابت !حالا به فصل ازمونش که رسیدم و دارم تستای کنکورو میزنم ،میبینم اسونتر از اون چیزی بود که فکر میکردم.البته قرابت هامون سبطی هم خیلی عالیه و بیتهای زیادی را در مفاهیم مختلف دسته بندی کرده.کمتر دبیر ادبیاتی چنین همتی می کنه این همه بیت خارج کتابو این قدر خوب منظم کنه و این همه تست تالیفی خوب دربیاره.البته برای محکم کاری و تسلط بیشتر و اشنایی بیشتر با بیت های خارج از کتاب شاید قرابت الگو رو چند هفته دیگه شروع کنم.البته گفتم شاید!
راستی گفتی عربی.برای عربی کتاب ایاد فیلی رو دارم و ازش راضیم.از دوم دبیرستان تاحالا دارم باهاش کار میکنم و بهش اعتماد دارم.ولی خب خیلی مباحثش داره برام تکراری میشه از بس دوره اش کردم در طول این دو سه سال.هنوز که هنوزه در بخش متن عربی ایراد دارم.4 تا تست مستقیم از متنش میدن و 5 تا هم مربوط به قواعدشه.(تجزیه و ترکیب).
برای عربی نشر الگو خوبه یا خیلی سبز؟ کدوم یک از این 3 کتاب رو پیشنهاد میدید؟