استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟
سپاس گزارم.
استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟
سپاس گزارم.
سلام
خب ميشه همونها رو بگيد؟
با تشكر
سلام..
تو تایپیک 700 صفحه ای پیدا کردن مطلب کار سختی هست..
خواهشن یه ترینر سالم برام بزارید Become Leaue
میخوام امارمو بالا ببرم
سلام دوست من
من اومدم اینجا سوالی پرسیدم که اکثر کسایی که باعث شدن این تاپیک 800 !!! صفحه ای بشه با یه آره نه ناقابل میتونن جوابش بدن حالا شما اومدی اون همه التماس خواهش مارو برای جواب دادن ندید گرفتی که هیچ تهمت شایه پراکنیم بهم میزنی؟ واقعاً خوشا معرفتت!! شایعه میخوام درست کنم که چی گیرم بیاد؟؟؟
دوست عزیز شایعه رو سایت رسمی کونامی چیکار میکنه؟
به جای نقطه چین باید کلمه پچ رو بگذاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از اطلاعات کارشناسانتون!!
Last edited by dashmojtaba; 29-04-2009 at 16:24.
اینو بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ازت هستم به خاطر پاسختون دوست خوبم...اگه لطف کنین زیر دیپیم روش استفاده رو هم بگین رو پل سرات کمکتون میکنم...
ببخشید!
من این بازی رو از رو دی وی دیهاش کپی کردم رو هارد حالا میخوام نصبش کنم فایل setup.exe نیست
اگه کسی میتونه یک جا فقط همین فایل و برام upload کنه!
بسبار مــــــــــــــمـــــــــ ـنون میشم!
بله ديدم لينك رو من به شخص واقعا متاسفم كه زود قضاوت كردم واقعا از شما عذر مي خوام و شديدا اميدوارم كه عذر خواهي من رو بپذيريد و قضاوت نادرستم رو ناديده بگيريد البته تقير از خود كونامي هم هست كه با اينكه پچ جديد ارائه كرده اصلا صداش رو هم در نمياره و من حتي توي هيچ سايتي حتي سايت Home Page كونامي هم هيچ مطلبي كه نشاني از انتشار پچ جديد باشه نديدم ولي اين لينك كه شما دادي داخلش لينك پچ 1.40 رو گذاشته كه باز هم در نوع خودش جالبه كه در متن لينك عبارت 1.30 هم ديده ميشه حتي متن لينك هم كه متعلق به خود كونامي هست اشتباه هست واقعا مي تونم يه چيز استنباط كنم كه كونامي هم بعضا نشون ميده همچين يه نمه عقده اي هست و پچي رو كه ارائه ميده رو پابليك نمي كنه. در هر صورت تقصير بنده هست كه خوب نگشتم و ندانسته به شما گفتم كه شايعه مي سازي. در حاليكه شما اين پچ رو در اختيار داريد. اي كاش همون ديروز وقتي به وجود پچ 1.40 اشاره كردي لينك رو هم مي دادي كه من با ديدنش به حقانيت حرف شما پي ببرم. قضاوت عجولانه نكنم. در هر صورت من از شما معذرت مي خوام با پيغام خصوصي هم ازتون معذرت نخواستم تا پيش همه از شما معذرت خواسته باشم پيش همه كساني كه شايد حرف من رو قبول كرده باشند و بايد همه بدونند كه حق با شماست.
اما در مورد سوالتون اگه جواب ندادم براي اين بود كه توي همون پست لعنتي صفحه قبلم به يه نفر ديگه كه سوال مشابه پرسيدن رو جواب داده بودم فكر كردم مطالعه كنيد. براي آنلاين بازي كردن همونطور كه گفتم براي ما ايروني ها كاريست غير ممكن چون حتي اگه همه جنس هم جور باشه يكي رو كم داريم سرعت بالاتر از 1 مگ بر ثانيه توي ايران كسي اينترنت خانگيش اينقدر نيست واقعا اين سرعت هم كمترين سرعت هست چون داخل بازي با مشكل لگ و افت پينگ مواجه ميشيد به خاطر فاصله طولاني كه ما از ايران تا سرور كونامي داريم شما كافيه سريال اورجينال بازي رو داشته باشي و حتي به صورت رايگان مي توني گيم آيدي و كونامي آيدي رو از سايت باز كني فقط حتما بازي موقع نصب بايد سريال يكتا و اورجينال وارد كنيد نه سريال Fake كه فقط به درد نصب بازي مي خوره
خوب من كه عرض كردم اگه هيچ پچ نصب نكرده باشي ورژن بازي شما 1.00 هست. تا كنون اين پچ هاي گيم پلي از سوي كونامي عرضه شده:
----- 1.10
----- 1.20
----- 1.30
----- 1.40
كه مطمئن ترينشون پچ 1.20 هست چون هم يت سرور نصب ميشه روش هم كرك سالم و صحيح براش وجود داره. لينك خود پچ و كركش رو توي اينجا قرار دادم مي تونيد هر دو رو دانلود و نصب كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما برنامه PES Legend رو نياز داريد كه البته يا بايد ويستا باشه سيستم عامل شما يا هم اگه از xp استفاده مي كنيد برنامه دات نت فريم ورك 3.5 رو نصب كني
سلام دوستان ، یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی کنید.
من این بازی رو البته ای نسخه ای که ایرانی ها از 2 دی وی دی به 1 دی وی دی تبدیلش کرده بودن گرفتم...
نصبش حدود 1.5 ساعت وقت گرفت که در پایان هم ارور داد و نصب نشد!
روو چندتا سیستم دیگه هم نصبش کردم و همین مشکل رو داشت...
رفتم از قسمت Add Or Remove پاکش کنم که همش این پیغام رو می ده :
The Following File Dose Not Exist Or Is Not A Valid Unistallation Log File.
C:/Games/T20GAMES/Unistal.Log
و پاک نمی شه!چیکار کنم تا از بین بره؟!
نرم افزار خاصی برای این کار نیست؟!
با تشکر...
Last edited by Mojtaba-MCI; 29-04-2009 at 19:27.
استاد به این ادرس رفتم پچ 1.20 رو دارم دانلود میکنم اما لینکه کرکش فکر کنم تاریخ مصرفش گذشته.اگه براتون زحمتی نیست میتونید لینک رو چک کنید؟
پچ رو که میخوام اجرا کنم ارور میده the upgrade ----- cannot be installed مشکل از کجاست؟
Last edited by sarukhan; 30-04-2009 at 00:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)