تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 940 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787827877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جواب سوال شما يك جمله هست كركي كه ازش استفاده مي كني با ورژن بازي شما سازگار نيست مثال عرض مي كنم شما اگه هيچ كدوم از پچ هاي رسمي كونامي رو نصب نكني ولي از كرك هاي مخصوص اونها استفاده كني اين مكل بروز مي كنه
    استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟
    سپاس گزارم.

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

pes 2009 در pc با ps2 متفاوته چون ماله ps2 نسخه کامل شده pes 6 قدیمی هستش و همون روش های قدیمی کارامدن
    سلام

خب ميشه همونها رو بگيد؟

با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام..
    تو تایپیک 700 صفحه ای پیدا کردن مطلب کار سختی هست..
    خواهشن یه ترینر سالم برام بزارید Become Leaue
    میخوام امارمو بالا ببرم

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از كجا فهميدي تاثيري نداشت؟انتظار داري بعد نصب پچ چه تاثيري اعمال بشه؟ بگو تا راهنمايي كنم

جواب سوال شما يك جمله هست كركي كه ازش استفاده مي كني با ورژن بازي شما سازگار نيست مثال عرض مي كنم شما اگه هيچ كدوم از پچ هاي رسمي كونامي رو نصب نكني ولي از كرك هاي مخصوص اونها استفاده كني اين مكل بروز مي كنه

خيلي عاليه دلمون واسه شايعه تنگ شده بود ... باز هم شايعه نه دوست عزيز ورژن 1.40 اي وجود نداره آخرين پچ رسمي كونامي 1.30 هست. توي بعضي سايت هاي تازه كار به آخرين آپديت cv0f پچ 1.40 اطلاق مي كنن. آخرين پچ 1.30 هست

اون گيم آيدي و كونامي آيدي رو شما مي تونيد مجاني باز كنيد از سايت كونامي مشكل اينه كه شما وقتي اينها رو باز مي كنيد و در بخش نت ورك وارد مي كنيد به سريال كي كه موقع نصب بازي وارد مي كنيد گير مي ده اون سريال كي Fake هست و كونامي اين رو تشخيص ميده ولي اگه شما بازي رو اورجينال تهيه كني هم اين مشكل رو نخواهي داشت و هم ديگه لازم نيست بعد نصب آپديت پچ رسمي دنبال كرك بگردي

فكر آنلاين بازي كردن بدون داشتن DVD اورجينال رو از سرت بيرون كن رفيق
    سلام دوست من
    من اومدم اینجا سوالی پرسیدم که اکثر کسایی که باعث شدن این تاپیک 800 !!! صفحه ای بشه با یه آره نه ناقابل میتونن جوابش بدن حالا شما اومدی اون همه التماس خواهش مارو برای جواب دادن ندید گرفتی که هیچ تهمت شایه پراکنیم بهم میزنی؟ واقعاً خوشا معرفتت!! شایعه میخوام درست کنم که چی گیرم بیاد؟؟؟
    دوست عزیز شایعه رو سایت رسمی کونامی چیکار میکنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای نقطه چین باید کلمه پچ رو بگذارید

ممنون از اطلاعات کارشناسانتون!!
    Last edited by dashmojtaba; 29-04-2009 at 16:24.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام..
    میخوام امارمو بالا ببرم
    اینو بگیر
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینو بگیر
    کد:
    ممنون ازت هستم به خاطر پاسختون دوست خوبم...اگه لطف کنین زیر دیپیم روش استفاده رو هم بگین رو پل سرات کمکتون میکنم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

ببخشید!
    من این بازی رو از رو دی وی دیهاش کپی کردم رو هارد حالا میخوام نصبش کنم فایل setup.exe نیست
    اگه کسی میتونه یک جا فقط همین فایل و برام upload کنه!
    بسبار مــــــــــــــمـــــــــ ـنون میشم!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    من اومدم اینجا سوالی پرسیدم که اکثر کسایی که باعث شدن این تاپیک 800 !!! صفحه ای بشه با یه آره نه ناقابل میتونن جوابش بدن حالا شما اومدی اون همه التماس خواهش مارو برای جواب دادن ندید گرفتی که هیچ تهمت شایه پراکنیم بهم میزنی؟ واقعاً خوشا معرفتت!! شایعه میخوام درست کنم که چی گیرم بیاد؟؟؟
    دوست عزیز شایعه رو سایت رسمی کونامی چیکار میکنه؟
    کد:
    به جای نقطه چین باید کلمه پچ رو بگذارید

ممنون از اطلاعات کارشناسانتون!!
    بله ديدم لينك رو من به شخص واقعا متاسفم كه زود قضاوت كردم واقعا از شما عذر مي خوام و شديدا اميدوارم كه عذر خواهي من رو بپذيريد و قضاوت نادرستم رو ناديده بگيريد البته تقير از خود كونامي هم هست كه با اينكه پچ جديد ارائه كرده اصلا صداش رو هم در نمياره و من حتي توي هيچ سايتي حتي سايت Home Page كونامي هم هيچ مطلبي كه نشاني از انتشار پچ جديد باشه نديدم ولي اين لينك كه شما دادي داخلش لينك پچ 1.40 رو گذاشته كه باز هم در نوع خودش جالبه كه در متن لينك عبارت 1.30 هم ديده ميشه حتي متن لينك هم كه متعلق به خود كونامي هست اشتباه هست واقعا مي تونم يه چيز استنباط كنم كه كونامي هم بعضا نشون ميده همچين يه نمه عقده اي هست و پچي رو كه ارائه ميده رو پابليك نمي كنه. در هر صورت تقصير بنده هست كه خوب نگشتم و ندانسته به شما گفتم كه شايعه مي سازي. در حاليكه شما اين پچ رو در اختيار داريد. اي كاش همون ديروز وقتي به وجود پچ 1.40 اشاره كردي لينك رو هم مي دادي كه من با ديدنش به حقانيت حرف شما پي ببرم. قضاوت عجولانه نكنم. در هر صورت من از شما معذرت مي خوام با پيغام خصوصي هم ازتون معذرت نخواستم تا پيش همه از شما معذرت خواسته باشم پيش همه كساني كه شايد حرف من رو قبول كرده باشند و بايد همه بدونند كه حق با شماست.

اما در مورد سوالتون اگه جواب ندادم براي اين بود كه توي همون پست لعنتي صفحه قبلم به يه نفر ديگه كه سوال مشابه پرسيدن رو جواب داده بودم فكر كردم مطالعه كنيد. براي آنلاين بازي كردن همونطور كه گفتم براي ما ايروني ها كاريست غير ممكن چون حتي اگه همه جنس هم جور باشه يكي رو كم داريم سرعت بالاتر از 1 مگ بر ثانيه توي ايران كسي اينترنت خانگيش اينقدر نيست واقعا اين سرعت هم كمترين سرعت هست چون داخل بازي با مشكل لگ و افت پينگ مواجه ميشيد به خاطر فاصله طولاني كه ما از ايران تا سرور كونامي داريم شما كافيه سريال اورجينال بازي رو داشته باشي و حتي به صورت رايگان مي توني گيم آيدي و كونامي آيدي رو از سايت باز كني فقط حتما بازي موقع نصب بايد سريال يكتا و اورجينال وارد كنيد نه سريال Fake كه فقط به درد نصب بازي مي خوره

استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟
    سپاس گزارم.
    خوب من كه عرض كردم اگه هيچ پچ نصب نكرده باشي ورژن بازي شما 1.00 هست. تا كنون اين پچ هاي گيم پلي از سوي كونامي عرضه شده:

----- 1.10

----- 1.20

----- 1.30

----- 1.40

كه مطمئن ترينشون پچ 1.20 هست چون هم يت سرور نصب ميشه روش هم كرك سالم و صحيح براش وجود داره. لينك خود پچ و كركش رو توي اينجا قرار دادم مي تونيد هر دو رو دانلود و نصب كنيد:

کد:
    سلام..
    میخوام امارمو بالا ببرم
    شما برنامه PES Legend رو نياز داريد كه البته يا بايد ويستا باشه سيستم عامل شما يا هم اگه از xp استفاده مي كنيد برنامه دات نت فريم ورك 3.5 رو نصب كني

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان ، یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی کنید.
    من این بازی رو البته ای نسخه ای که ایرانی ها از 2 دی وی دی به 1 دی وی دی تبدیلش کرده بودن گرفتم...
    نصبش حدود 1.5 ساعت وقت گرفت که در پایان هم ارور داد و نصب نشد!
    روو چندتا سیستم دیگه هم نصبش کردم و همین مشکل رو داشت...
    رفتم از قسمت Add Or Remove پاکش کنم که همش این پیغام رو می ده :

The Following File Dose Not Exist Or Is Not A Valid Unistallation Log File.
    C:/Games/T20GAMES/Unistal.Log

و پاک نمی شه!چیکار کنم تا از بین بره؟!
    نرم افزار خاصی برای این کار نیست؟!
    با تشکر...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 29-04-2009 at 19:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لينك خود پچ و كركش رو توي اينجا قرار دادم مي تونيد هر دو رو دانلود و نصب كنيد:

کد:
    استاد به این ادرس رفتم پچ 1.20 رو دارم دانلود میکنم اما لینکه کرکش فکر کنم تاریخ مصرفش گذشته.اگه براتون زحمتی نیست میتونید لینک رو چک کنید؟
    پچ رو که میخوام اجرا کنم ارور میده the upgrade ----- cannot be installed مشکل از کجاست؟
    Last edited by sarukhan; 30-04-2009 at 00:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •