تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 777 از 2550 اولاول ... 27767772776777377477577677777877978078178782787712771777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شما که میگین بیش از 600 مگ نمیتونی دان کنی،ناامید شدم همون کلاسیک همارا تمدید کنم بهتره نه؟! راستی من دو تا از دوستام هم صبا دارن یکیشون مثل فانوس طلایی سرعتش عالیه شبها 3 گیگ دانلود میکنه ولی اون یکی دوستم ناراضی بود رفته همارا گرفته من هم سردرگم موندم از یک طرف میگن مکس نت شبها ثابت 110 کیلوبایت دان میکنه از طرفی هم میترسم 10 تومن اضافه بخاطر مهاجرت به ماکس ازم بگیرن ولی سرعت شبانه اش مثل همارا باشه! شما چی میگین؟ اونای که میدونند جواب بدن،ممنون میشم.

2. این کاربر از hadihoseynpur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما که میگین بیش از 600 مگ نمیتونی دان کنی،ناامید شدم همون کلاسیک همارا تمدید کنم بهتره نه؟! راستی من دو تا از دوستام هم صبا دارن یکیشون مثل فانوس طلایی سرعتش عالیه شبها 3 گیگ دانلود میکنه ولی اون یکی دوستم ناراضی بود رفته همارا گرفته من هم سردرگم موندم از یک طرف میگن مکس نت شبها ثابت 110 کیلوبایت دان میکنه از طرفی هم میترسم 10 تومن اضافه بخاطر مهاجرت به ماکس ازم بگیرن ولی سرعت شبانه اش مثل همارا باشه! شما چی میگین؟ اونای که میدونند جواب بدن،ممنون میشم.
    به خاطر مهاجرت 100 درصد 10 تومن می گیرن پس نترس . شما قدر بودجه دارید بگید تا راهنمایی کنیم .

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

بچه ها کسی vps داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

بچه ها کسی vps داره ؟
    چیه؟
    ............

تاريخ عضويت
    Mar 2010

داره خودمونی میشه farhad_vbs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

من امشب هم 1.1 گیگ دانلود کردم،اما تا حالا 2 گیگ نشده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

آخه VPS چیه؟
    منظورت چیز پی ان هست؟ وی پی ان؟

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

بچه ها کسی vps داره ؟

کارت بگو شاید بشه کاریش کرد...........

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کارت بگو شاید بشه کاریش کرد...........
    می خوام تستش کنم چون می خوام بخرم . اگه کسی داشته باشه فقط چند دقیقه می خوام تستش کنم . اگه اسپانسر پیدا کنم می خوام یه سایت دانلود با هاست نامحدود باز کنم که قطعا به یه سرور مجازی هم احتیاج پیدا خواهم کرد . پهنای 100 مگ هم برام کافیه . شاید هم 1 گیگ گرفتم . البته مونده به اسپانسر

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

آخه VPS چیه؟
    منظورت چیز پی ان هست؟ وی پی ان؟
    vps همون سرور مجازیه با امکان ریموت دسکتاب . سرعتش هم 100 مگ حداقل و حداکثر 1 گیگ هست که معمولا در شلوغی سرور میشه با 32 مگابایت دانلود کرد که فکر کنم خوبه . مثلا به این سایت برو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

1

به خاطر مهاجرت 100 درصد 10 تومن می گیرن پس نترس . شما قدر بودجه دارید بگید تا راهنمایی کنیم .

بچه ها کسی vps داره ؟
    من ماهیانه بیشتر از 40 تومن نمیتونم بدم حلا راهنمایی کنین،دانلود شبانه اش خوب باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من ماهیانه بیشتر از 40 تومن نمیتونم بدم حلا راهنمایی کنین،دانلود شبانه اش خوب باشه.
    ماهی 40 تومن بهترین سرویس رو می تونی بگیری . فکر نکنم از ماهی 30 تومن گرون تر باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •