تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 905 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787827877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ظاهرش که خوب به نظر میاد.
    اگه رینگهای عقب سالم هستن میتونی با اونها هم عوض کنی. سیستم تعلیق چرخ عقب جوری نیست که با این ضربه ها تاثیری داشته باشه. همچنین بازی کمک عقب خیلی بیشتر از جلو هست و تجهیزاتی مثل سیبک و این چیزارو نداره.

سرعت چرخشی یعنی تعداد دور بر دقیقه...
    مسلما هرچه تعداد دور بر دقیقه زیاد تر باشه سرعت خودرو هم بیشتره و کارخونه ها این مقدار رو بر روی تایرها با مقدار کیلومتر بر ساعت مشخص میکنن.
    معمولا بین 165 تا 200 کیلومتر هست. و این عدد مقدار حداکثر سرعت تا قبل از اتمام تاریخ انقضای لاستیکه.

با این لاستیک تاریخ گذشته با 80 تا هم بری اتفاقی نمیافته اما اگر به یک دست انداز تیز بخوره احتمال پاره شدنش خیلی بالا میره. مخصوصا که اگه چرخ جلو باشه که فاجعه آفرینه. چون ترمز عمل نمیکنه و ماشین به یک طرف منحرف میشه.
    سلام مجدد
    یک سوال برام پیش اومد ، حدودا از چه سالی کیفیت رینگ ها تغییر کرده؟ گفتم ببینم اگه رینگ کارکرده ی خوب موجود داره باز همینکارو انجام بدم و کارکرده بخرم زاپاس رو دست نزدم خدای ناکرده چند سال بعد دوباره ضربه ای دید بتونم با زاپاس تعویض کنم چون چند سال دیگه مطمعنن رینگ با چنین تاریخ هایی دیگه سخت تر گیر میاد
    با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام مجدد
    یک سوال برام پیش اومد ، حدودا از چه سالی کیفیت رینگ ها تغییر کرده؟ گفتم ببینم اگه رینگ کارکرده ی خوب موجود داره باز همینکارو انجام بدم و کارکرده بخرم زاپاس رو دست نزدم خدای ناکرده چند سال بعد دوباره ضربه ای دید بتونم با زاپاس تعویض کنم چون چند سال دیگه مطمعنن رینگ با چنین تاریخ هایی دیگه سخت تر گیر میاد
    با سپاس
    والا چه عرض کنیم...
    جامعه رو به رشد ما که طبق زاویه Cos 60 درجه مایل به سوی سعادت شده و روز به روز در حال توسعه و رشد روز افزون منفی هستش، هیچ معیار دقیقی در میزان و زمان افتضاحاتش نداره.

هر سال بدتر از سال قبل .

وا

3. 2 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام مجدد
    یک سوال برام پیش اومد ، حدودا از چه سالی کیفیت رینگ ها تغییر کرده؟
    گفتم ببینم اگه رینگ کارکرده ی خوب موجود داره باز همین کارو انجام بدم و کارکرده بخرم زاپاس رو دست نزدم خدای ناکرده چند سال بعد دوباره ضربه ای دید بتونم با زاپاس تعویض کنم چون چند سال دیگه مطمعنا رینگ با چنین تاریخ هایی دیگه سخت تر گیر میاد
    با سپاس
    سلام
    از 37 سال پیش , سال به سال بدتر شده
    یعنی هر چی قدیمی تر باشه باکیفیت تره

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

والا چه عرض کنیم...
    جامعه رو به رشد ما که طبق زاویه Cos 60 درجه مایل به سوی سعادت شده و روز به روز در حال توسعه و رشد روز افزون منفی هستش، هیچ معیار دقیقی در میزان و زمان افتضاحاتش نداره.

هر سال بدتر از سال قبل .

وا
    سلام
    سلام مجدد
    ممنون دوستان
    پس اگه قبل 2006 بدون ضربه داشت میگیرم نشد همون با زاپاس تعویض میکنم
    راستی ماشین ترمز محکم بگیرم سمت راست زود قفل میکنه فک مکنم از زمانی زیربندی سرویس کردم این اتفاق افتاد قبلا از زمانی که لاستیک تعویض کرده بودم (حدود سه سال قبل) فقط یکی دوبار دیده بودم چرخ قفل شه
    لنت رو یادم نمیاد چند سال قبل تعویض کردم حدودا 4 سال ، مارک هم های تک ، از نظر تاریخ نیاز به تعویض هست یا فقط برم تنظیم کنم؟
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مجددممنون دوستان
    پس اگه قبل 2006 بدون ضربه داشت میگیرم نشد همون با زاپاس تعویض میکنم
    راستی ماشین ترمز محکم بگیرم سمت راست زود قفل میکنه
    فکر میکنم از زمانی که زیربندی رو سرویس کردم این اتفاق افتاد . قبلا از زمانی که لاستیک تعویض کرده بودم (حدود سه سال قبل) فقط یکی دو بار دیده بودم چرخ قفل شه
    لنت رو یادم نمیاد چند سال قبل تعویض کردم حدودا 4 سال ، مارک هم های تک ، از نظر تاریخ نیاز به تعویض هست یا فقط برم تنظیم کنم؟با سپاس
    سلام
    1- لنت کهنه شدنی نیست .
    2- چرخی که قفل میشه مشکل نداره مگر اینکه با فشار کم روی پدال یهو قفل میشه . اونی که با قفل شدنِ سمتِ راست قفل نمیشه مشکل داره
    آیا لنت چرخی که قفل نمیشه کمتر ساییده شده ؟ اگر بله پس به احتمال زیاد باید هواگیری بشه که کار ساده ای هست
    مقداری روغن ترمز در مخزن روغن بریزید تا کمی بالاتر از نرمال باشه
    پیچهای چرخی که قفل نمیشه رو کمی شل کنین سپس جک بزنین و چرخ رو باز کنین . با رعایت نکات ایمنی و اطمینان نکردن به جک بسیار مهم هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پیچ هواگیری رو تمیز کنین با مسواک کهنه و پارچه
    یک نفر پدال ترمز رو کمی فشار بده و شما یک ظرف تمیز بگیرین زیر پیچ هواگیری و کمی شلش کنین تا روغن و هوای احتمالی خارج بشه
    اونی که داره پدال رو فشار میده باید تا آخر پدال رو فشار بده و همونجا نگه داره . اگر پاش رو برداره هوا از راه پیچ هواگیری میره توی لوله ی ترمز
    حالا شما پیچ رو محکم کنید
    حالا اون شخص پاش رو از روی پدال برمیداره و دوباره فشار میده
    دوباره همون کار رو تکرار کنین .
    هر دو دفعه یک بار روغنهای جمع شده در ظرف رو بریزین توی مخزن روغن به شرطی که کاملاً تمیز باشه وگرنه بعد از چند بار هواگیری , مخزن خالی میشه و هوا میره توی لوله ها و زحمتتون هدر میره
    باید چند بار هواگیری رو تکرار کنین تا مطمئن بشین دیگه حباب هوا نیست توی لوله
    چرخهای عقب که از پمپ ترمز دورند باید بیشتر هواگیری رو تکرار کنین . چرخ راننده از همه نزدیکتره و لوله اش از همه کوتاهتره
    =====================================
    در این کلیپ یک نفره ترمز رو هواگیری میکنه
    کارش هم خیلی ساده هست . یک بطری درب دار درست کرده که یک سوپاپ یک طرفه براش درست کرده
    هر بار که پدال رو ول میکنه هوا نمیتونه بره توی بطری چون سوپاپ فقط به هوا اجازه ی خروج از بطری رو میده .
    پیچ هوا رو شل میکنه و سر شیلنگ رو وصل میکنه بهش و خودش چند بار پدال رو فشار میده تا هوای توی لوله کاملاً خارج بشه . بعدش میره پیچ هوا رو محکم میبنده . به همین سادگی
    هشــــــــدار
    سرویس و تعمیر ترمز شوخی بردار نیست . اگر دانش کافی ندارید برید پیش یک مکانیکِ وارد و باوجدان

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    1- لنت کهنه شدنی نیست .
    2- چرخی که قفل میشه مشکل نداره مگر اینکه با فشار کم روی پدال یهو قفل میشه . اونی که با قفل شدنِ سمتِ راست قفل نمیشه مشکل داره
    آیا لنت چرخی که قفل نمیشه کمتر ساییده شده ؟ اگر بله پس به احتمال زیاد باید هواگیری بشه که کار ساده ای هست
    مقداری روغن ترمز در مخزن روغن بریزید تا کمی بالاتر از نرمال باشه
    پیچهای چرخی که قفل نمیشه رو کمی شل کنین سپس جک بزنین و چرخ رو باز کنین . با رعایت نکات ایمنی و اطمینان نکردن به جک بسیار مهم هست
    پیچ هواگیری رو تمیز کنین با مسواک کهنه و پارچه
    یک نفر پدال ترمز رو کمی فشار بده و شما یک ظرف تمیز بگیرین زیر پیچ هواگیری و کمی شلش کنین تا روغن و هوای احتمالی خارج بشه
    اونی که داره پدال رو فشار میده باید تا آخر پدال رو فشار بده و همونجا نگه داره . اگر پاش رو برداره هوا از راه پیچ هواگیری میره توی لوله ی ترمز
    حالا شما پیچ رو محکم کنید
    حالا اون شخص پاش رو از روی پدال برمیداره و دوباره فشار میده
    دوباره همون کار رو تکرار کنین .
    هر دو دفعه یک بار روغنهای جمع شده در ظرف رو بریزین توی مخزن روغن به شرطی که کاملاً تمیز باشه وگرنه بعد از چند بار هواگیری , مخزن خالی میشه و هوا میره توی لوله ها و زحمتتون هدر میره
    باید چند بار هواگیری رو تکرار کنین تا مطمئن بشین دیگه حباب هوا نیست توی لوله
    چرخهای عقب که از پمپ ترمز دورند باید بیشتر هواگیری رو تکرار کنین . چرخ راننده از همه نزدیکتره و لوله اش از همه کوتاهتره
    =====================================
    در این کلیپ یک نفره ترمز رو هواگیری میکنه
    کارش هم خیلی ساده هست . یک بطری درب دار درست کرده که یک سوپاپ یک طرفه براش درست کرده
    هر بار که پدال رو ول میکنه هوا نمیتونه بره توی بطری چون سوپاپ فقط به هوا اجازه ی خروج از بطری رو میده .
    پیچ هوا رو شل میکنه و سر شیلنگ رو وصل میکنه بهش و خودش چند بار پدال رو فشار میده تا هوای توی لوله کاملاً خارج بشه . بعدش میره پیچ هوا رو محکم میبنده . به همین سادگی
    هشــــــــدار
    سرویس و تعمیر ترمز شوخی بردار نیست . اگر دانش کافی ندارید برید پیش یک مکانیکِ وارد و باوجدان
    سلام مجدد
    ممنون از توضیحات کاملتون
    این امکان وجود داره که خودش هواگیری بشه در عرض یک مدت استفاده از ماشین؟ من دیروز چک ککردم چند دفعه ترمز گرفتم خیلی متفاوت شده بود از زمانی که از اهنگری گرفته بودم
    به جز هوا گیری ، سیستم ترمز رگلاژ یا تنظیمی هم داره که نیاز به انجام باشه؟
    قبل از اینکه بلبرینگ طبق و... تعویض کنم وقتی ترمز میگرفتم ماشین میلرزید اما بعد تعویض حل ، این مشکل به دلیل خرابی بلبرینگ بود؟
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه پراید مدل 75 دارم
    وقتی ماشین خاموش می کنم پس می زنه
    از چی می تونه باشه؟
    آیا خودم می تونم تعمیرش کنم یا باید تعمیرکار ببرمش ؟
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    والا چه عرض کنیم...

هر سال بدتر از سال قبل .

وا
    سلام مجدد
    امروز رفتم برای بالانس گفتم که 110 فرمون کمی میزنه همین رینگ رو عوض کنم ، جک زد زیر ماشین گفت 90 تا برو ، دوتا چرخ جلو رو چک کردم گفت بیا رو چاله بعد گفت ته پلوس سمت راننده خرابه رینگ رو دست نزن
    جالبه یک ماه قبل وقتی بالانس میکرد گفته بود این رینگ ضربه خورده
    ته پلوس رو گفت لقی داره و منم دست زدم همینطور بود کمی جا به جا میشد صدایی میداد اما نه زیاد ، گفت برو اینو درست کن بعد بیا ، رفتم اهنگری چک کرد گفت همه ی پراید ها همینطور هستن اگه مشکل داشت باید در سرعت های پایینتر هم میلرزید
    دیگه منم نفهمیدم چیکار کنم گفتم بیام نظر شما رو بپرسم
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستانمن یه پراید مدل 75 دارموقتی ماشین خاموش می کنم پس می زنهاز چی می تونه باشه؟آیا خودم می تونم تعمیرش کنم یا باید تعمیرکار ببرمش ؟خیلی ممنون
    سلام
    اگر دلکو داره پس یا دلکو بیش از حد اَدونس هست یا دور موتور در دور آرام بیش از حد هست یعنی ممکنه پیچ سلو بیش از حد سفت هست که البته دور موتور هم بالای 950 هست
    جای فعلی دلکو رو علامت بزنین بعدش پیچهاش ر,و شل کنین و 5MM بچرخونینش در جهت چرخش میل لنگ و یا تسمه تایم و یا چرخهای جلو موقع حرکت به سمت جلو و سپس پیچهاش رو کمی سفت کنین و تست کنین . اگر بهتر شد اما هنوز هم بک میزنه پس باید دو سه میلیمتر دیگه ریتارد بشه
    علتهای احتمالی دیگه:
    تنظیم نبودن تسمه تایم یعنی ممکنه یک دندانه اشتباه نصب شده باشه . اگر از بعد از تعویض تسمه تایم اینجوری شده پس این احتمال وارده
    تنظیم نبودن گپ شمعها
    نامناسب بودن شمعها یعنی بیش از حد گرم هست . باید ببینین نمایندگی چه مدل شمعی پیشنهاد کرده همون رو نصب کنین البته بعد از کهنه شدن شمعهای فعلی تا ضرر مالی نداشته باشه
    اول از چک کردن چیزهای کم خرج شروع کنین یعنی تغییر جای دلکو تا کمی بره به سمت ریتارد و اگر حل نشد و دور موتور هم در دور آرام کمی بالاست , پیچ سلو رو کمی شل کنین . اگر سیم گاز بیش از حد کشیده باشه هم دریچه گاز خوب بسته نمیشه و دور موتور کمی بالا میمونه در دور آرام
    نتیجه رو خبر بدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام مجدد
    امروز رفتم برای بالانس گفتم که 110 فرمون کمی میزنه همین رینگ رو عوض کنم ، جک زد زیر ماشین گفت 90 تا برو ، دوتا چرخ جلو رو چک کردم گفت بیا رو چاله بعد گفت ته پلوس سمت راننده خرابه رینگ رو دست نزن
    جالبه یک ماه قبل وقتی بالانس میکرد گفته بود این رینگ ضربه خورده
    ته پلوس رو گفت لقی داره و منم دست زدم همینطور بود کمی جا به جا میشد صدایی میداد اما نه زیاد ، گفت برو اینو درست کن بعد بیا ، رفتم اهنگری چک کرد گفت همه ی پراید ها همینطور هستن اگه مشکل داشت باید در سرعت های پایینتر هم میلرزید
    دیگه منم نفهمیدم چیکار کنم گفتم بیام نظر شما رو بپرسم
    با سپاس
    باز هم طبق مورد قبلی مجبوریم هرچی میدونیم ارائه کنیم که بیجواب نمونه.

اصولا فرمون زدن و ارتعاش چرخ کمی فرق داره.
    اگه چرخ بالانس نباشه در دور مشخصی دچار پرش میشه که اگه چرخ جلو باشه صدا از داشبورد میاد و اگه عقب باشه از کمکها ماشین صدا مباد.
    بالانس نبودن چرخ یک خاصیت جالبی داره که فقط در سرعت مشخصی این اتفاق میافته و در سرعتهای دیگه خنثی هست.
    مثلا فرض کنیم در سرعت 70 کیلومتر چرخ میزنه. وقتی سرعت رو زیاد کنی دیگه نمیزنه تا اینکه در سرعت 140 دوبرابر شدت قبلی میزنه. این قانون ارتعاشه که ما به اون پدیده روزنانس یا تشدید میگیم. که درواقع اینرسی وزنی با سرعت گردشی هم سو میشه واین اتفاق میافته.
    حالا که ماشین شما 110 تا میزنه اگه سرعت رو اضافه کنی دیگه نباش بزنه تا اینکه اگه گاز بدی تا به سرعت 220 برسی بازم بایس بزنه

اما لرزه فرمون از همون اول حرکت هست ولی چون شدتش کمه احساس نمیشه و رفته رفته با افزایش سرعت لرزش فرمون بیشتر میشه.

در حالت اولی مشکل از بالانس چرخه و در حالت دومی معمولا مشکل از جعبه فرمون و میزان فرمونه.

چرخهای عقب رو بیار جلو، جلویی هارو ببر عقب. بعد ببین بازم همون شرایط اتفاق میافته..! اگه همون حالت قبلی بود که دیگه به چرخها ربطی نداره. اگه باز هم سر درگم هستی چرخ جلو رو با چرخ یک ماشین دیگه عوض کن. اگه باز هم ارتعاش بود که مربوط به میزان فرمون میشه.
    Last edited by siava5h; 07-12-2016 at 19:53.

14. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •