ممنونم ولی اگه بردم و اونجا بازم به حالت قبلی دراومد چیکار کنم؟ فرض کنیم این راه حل جواب نده راه حلهای دیگری هم وجود دارن؟
ممنونم ولی اگه بردم و اونجا بازم به حالت قبلی دراومد چیکار کنم؟ فرض کنیم این راه حل جواب نده راه حلهای دیگری هم وجود دارن؟
میتونید یه جا آپلودش کنید لینک بذارید ما ببینیم؟
هر کی بخواد راهنماییتون کنه، فایل رو داشته باشه راحت تر کمک میکنه.
شما هم فونت ها رو Embed بکن.
هم یه نسخه PDF بساز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم یه Save as Word97-2003 بگیر.
هم همون نسخه ی 2007ش رو ببر.
آخه کامپیوتر استاد، فونتتون رو هم که نداشته باشه با یه فونت دیگه (مثلا Arial) باید نشون بده؛ نه اینکه حروف به هم بریزن.
مگر این که XPش از این MRTها باشه که زده بعضی قسمت ها رو دستکاری کرده.
میتونید هم چند برگش رو برای ما Save as کنید ببینیم به هم میخوره یا نه؟
Last edited by mojtabamalaekeh; 04-09-2012 at 09:11.
فایل وردی که ذخیره نکرده ایم می شه بازیابی کرد انگار در 2010 می شه در 2007 چطور است ؟
ممنونم دوست عزیزم
من قبلا باورژن های مختلف سیوش کردم اما بازم نشد.
سلام
دوستان من یه مشکل پیدا کردم با word : )
تو جدول پایین من تو ستون سمت راست باید یه سری توضیحات وارد کنم ولی فقط روبروی خط اول میشه تایپ کردم و بقیه رو هیچ جوره نمیشه
باید چی کار کنم؟
![]()
سلام
دوستان من دنبال امکانی تو ورد 2010 هستم که بتونم یه سری اطلاعات که تو فایل اکسل 2010 ثبت شده رو جاهای خاصی از یک فایل ورد داشته باشم بدون اینکه مجددا تایپ کنم
مثلا اطلاعات مربوط به هر سلول به بخش خاصی از ورد انتقال پیدا کنه!!
میتونید راهنمایی کنید؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by JOSTOJUGAR; 05-09-2012 at 16:41.
امروز آفیس 2010 پلاس را نصب کرده ام بعد از نصب کامل روی WORD کلیک میکنم 2 الی 3 تا طولبار می آ د و بعد تا اخر میرند و تمام می شوند اما WORD باز نمیشه ؟
سلام یه مشکل برام بوجود اومده ممنون میشم کسی راهنماییم کنه:
در تنظیمات ورد ، قسمت numeral را در حالت contex قرار دادم. چرا شماره صفحات را به صورت انگلیسی میزنه؟
چه جوری میشه درستش کرد.
بقیه قسمتها درست هستند.
سلام؛ سؤال من هم هست.
ضمناً برای اینکه در یه فایل چند صفحه ای مثلا از صفحه ی سوم شماره صفحه بخوره باید چکار کنیم؟ (یعنی صفحه ی سوم شماره ش بشه ۱ )
راهی هست تا من تمامی فونتهای که تو قسمت فونت کپی کرده ام همه را پاک کنم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)