تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 1126 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787827877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام
    من یه هارد 160 ساتا مکستور دارم که یه مدت وقتی کامپیوتر روشن میکرد هارد نمی شناخت و کابل ساتا و برق هارد را جدا میکردم و
    د.باره وصل میکردم درست میشد وبعد از یه مدت صدای تق تق از در می اومد و دوباره سیستم یپغام میداد هارد دیسک نمی شناسه و الان هر کاری که میکنم اصلا سیستم هارد نمیشناسه بردم یه جایی گفت باید برد روی هارد سوخته .............لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    من یه هارد 160 ساتا مکستور دارم که یه مدت وقتی کامپیوتر روشن میکرد هارد نمی شناخت و کابل ساتا و برق هارد را جدا میکردم و
    د.باره وصل میکردم درست میشد وبعد از یه مدت صدای تق تق از در می اومد و دوباره سیستم یپغام میداد هارد دیسک نمی شناسه و الان هر کاری که میکنم اصلا سیستم هارد نمیشناسه بردم یه جایی گفت باید برد روی هارد سوخته .............لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    هارد رو نمیشناسه موتور هارد هم کار نمیکنه ؟

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

سلام
    من هارد segate free agent 1 ترابایت دارم
    وقتی به سیستم وصل می کنم پیغام new hardware را میده و میشناسه و تو لیست disk در Device manager میاد
    ولی در disk managment و my computer هیچ چیزی نشون نمیده

مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من هارد segate free agent 1 ترابایت دارم
    وقتی به سیستم وصل می کنم پیغام new hardware را میده و میشناسه و تو لیست disk در Device manager میاد
    ولی در disk managment و my computer هیچ چیزی نشون نمیده

مشکل چیه؟
    یک عکس از disk managment بدید

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

disk managment فقط دیسک های خودم را نشون میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بله موتور هارد هم کار نمیکنه............

در آغاز فعالیت it_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من یکی دو روز پیش به نیت اضافه کردن فضای سیستم یه هارد 80 گیگ خریدم . رو سیتم خودم یه هارد 80 از قبل نصب بود . چون فضای کیس کم بود مجبور شدم دو تا هارد رو دقیقا مماس با هم رو کیس نصب کنم هر چه از زمان نصب میگذشت سرعت سیستم کم و کم تر شد تا جایی که عملا نمیشد با کامپیوتر کار کرد من فکر کردم مشکل از ویندوزه حتی با تعویض ویندوز مشکل حل نشد . بعد هارد جدید و که نصب کرده بودم برداشتم اما هنوز سرعت سیستم کمه . در حالی که قبل از اینکه هارد و نصب کنم کاملا از سرعت سیستم راضی بودم . در ضمن دو تا هارد و با کابل ای دی ای وصل کردم . پورت ساتا یک هم الان به دی وی دی وصله . لطفا اگه راهی برای بازگرداندن سرعت به حالت اول هست بهم بگید . در ضمن حین نصب هارد دقت کردم که ضربه ای به هارد نخوره یعنی الان هارد سالمه و از این نظر مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله موتور هارد هم کار نمیکنه............
    اگه روی سیستم دیگه هم همینطور است و بازم موتور هارد کار نمیکنه هم میتونه از سوکت برق هارد و برد هارد باشه و هم از خرابی موتور هارد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من یکی دو روز پیش به نیت اضافه کردن فضای سیستم یه هارد 80 گیگ خریدم . رو سیتم خودم یه هارد 80 از قبل نصب بود . چون فضای کیس کم بود مجبور شدم دو تا هارد رو دقیقا مماس با هم رو کیس نصب کنم هر چه از زمان نصب میگذشت سرعت سیستم کم و کم تر شد تا جایی که عملا نمیشد با کامپیوتر کار کرد من فکر کردم مشکل از ویندوزه حتی با تعویض ویندوز مشکل حل نشد . بعد هارد جدید و که نصب کرده بودم برداشتم اما هنوز سرعت سیستم کمه . در حالی که قبل از اینکه هارد و نصب کنم کاملا از سرعت سیستم راضی بودم . در ضمن دو تا هارد و با کابل ای دی ای وصل کردم . پورت ساتا یک هم الان به دی وی دی وصله . لطفا اگه راهی برای بازگرداندن سرعت به حالت اول هست بهم بگید . در ضمن حین نصب هارد دقت کردم که ضربه ای به هارد نخوره یعنی الان هارد سالمه و از این نظر مشکلی نداره
    یک عکس از تب health هر دو هارد بدید احتمال اینکه دمای هارد بالا میره هست

در آغاز فعالیت it_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست من مرسی که وقت گذاشتی . من هارد دوم رو برداشتم الان فقط هارد قبلی خودم رو سیستم هستش . پس دیگه مشکل دما نباید پیش بیاد . ایا ممکنه کابل ها رو تحت فشار دست خراب[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] کرده باشم البته ظاهرا سالم به نظر میان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •