سلام دوستان گل. این نمایشگاه دایره هنوز؟ جمعه میشه رفت دید چه خبره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان گل. این نمایشگاه دایره هنوز؟ جمعه میشه رفت دید چه خبره؟
زمان 11 الي 17 آبان
ساعت 10 تا 20 - مکان = کيلومتر 5 جاده تهران - نمايشگاه گيلان![]()
خب درسته، ولی پارس بهترین حالتش واسه من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،
شاید یکم بی ربط باشه ولی خوب...
من الان از نمایشگاه رسانه های دیجیتال دارم این پست رو براتون میفرستم،
به نظر جالب میاد، ولی نمایشگاهی که تو تهران برگزار شد میشه گفت خیلی بهتر از اینجا بود،
ولی خب اونجا پایتخته و اینجا هم شهرستان، ولی در کل خوبه، غرفه ی اون دوستمون رو هم که میگفت از نزدیک دیدم.
توصیه میکنم تمام دوستان حتما یه سر اینجا بیان،
در ضمن کلاس های آموزشی رایگان هم داره که خالی از لطف نیست،
فعلا من برم غرفه های دیگه رو هم بازدید کنم...
با سپاس از همگی،
یاسر
یکی بهم بگه اندیشه شیرینگ رو بین چند نفر انجام میده و آیا واقعا الان اونجو ر که تبلیغاتش هست 70 درصد کاهش قیمت داشتهکجاها این کاهش انجام شده که ما ندیدیم البته نمیگم نشده شده اما نه اینقدر
به مانند مثال 128 با ترافیک 3 چند ماه پیش 14900 بوده حالا شده 13500 و...
و راسته که اندیشه الان adsl 2 میده؟ تو کدوم سرویساش و چه قدر رو سرعت نهایی تاثیر داره؟![]()
adsl 2 همین adsl هست که ما الان داریم استفاده میکنیم تخفیفی که اندیشه داده و نوشته 70% فقط در بعضی از سرویساش هست مثل 128 نامحدود که از 40000 تومن شده 16000 تومن که اونم قیمتو آورده پایین سرعتم آورده پایین توی بیشتر سرویس هاش فقط 1000 یا 2000 تومن تخفیف داده
به تظر من که این نمایشگاه ارزش بازدید رو نداشت، نصف غرفه های اول که مذهبی هستند و چیز خاصی ندارند جز یک قلم قرآن خوان، بقیه غرفه ها هم سوت و کور و بی مایعه هستند و خیلی از نرم افزارهایی که واسه فروش گذاشته بودند تو اینترنت واسه دانلود هست، جز نرم افزار تایپ فارسی که اونم یک میلیون و نیم پولش بود.. قیمت بازی ها هم که به قول خودشون تمامآ ایرانی هستند ، جز بازی شمشیر نادر که با دیدنش مطمئن میشید از چند تا بازی خارجی کپی کردن .
بقیه مثلآ بازی Counter strike رو دستکاری کرده بودن با منوی فارسی میگفتن ایرانی هست!
دوستان 256و 128 محدود اندیشه باهم از نظر سرعت شبانه چقدر فرق دارن چون 128و256 6تومن باهم اختلاف دارن!
مورد بعدی اینکه این قسمت quick task اندیشه سالمه؟یعنی بغیر از تمدید موقت بقیه قسمتاش کار میده؟من 10روز پیش خواستم 2گیگ حخم بخرم ولی نتونست به بانک وصل بشه! چندروز قبل هم خواستم حسابمو تمدید کنم به قول خودم گفتم سریعتر تمدید میشه و نیاز به تایید نداره خیر سرم با quick task زدم تمدید ،به بانک وصل شد و پول از حسابم کم شد و پیغام تکمیل فرآیند خرید اومد و پیغام بدون خطا داد و حتی دوباره به سایت اندیشه برگشت ولی این صفحه رو نشون داد!
و نه حسابم تمدید شد و نه پول تو سایت نمایش داده میشد ولی از حساب بانکیم پول کم شده !انگار پول واریز نشده!مجبور شدم دوباره واریز و تمیددکنم البته اینبار از تو crm شارژ کردم! !حسابداری هم گفت هیچ پولی واریز نشده !ولی فکر کنم خوصله نداشت حساب بانکی شرکت رو چک کنه رفت فقط حساب منو نگاه کرد و گفت نه پول نیومده(خسته نباشید)!!کافی بود تو ساعتی که من پول واریز کردم واریزی ها رو نگاه کنه که نکرد و هنوز وقت پیگیری نداشتم حالا باید بدوم دنبال پولم
دوستان میخواستم بدونم quick task میشه تمدید کرد یا نه خلاصه؟
با این که ربط به موضوع تاپیک نداره . باید بگم که بله منم موافقم با حرف این دوستمون . متاسفانه هیچی نداشت . نصفشم که به قول بچه ها مسجد بود... نرم افزار هاشم تا حدودی بی ارزش بود . قسمت بازی هاشم که خیلی خیلی کم بود و همچنین قسمت فروش بازی ها که چهار تا بازیه در پیت ایرانی بود و حداقل اینکه من 1 دونه بازی خارجی ندیدم . امیدوارم در سال های اینده مسئولان برگزاری اینگونه نمایشگا ها ادم های عاقل تری باشند و مسجد راه نندازن
![]()
دوست عزیز معرفی میکردی وقتی اومدی تو غرفه.به هر حال من متوجه نشدم
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
درسته.نمایشگاه اونطوری که باید میبود نبود.منم خیلی از قسمت هاش رو اصلا قبول ندارم.تو کل این نمایشگاه غرفه ما تکه.خودستایی نیست ها!
خیلی از بازدید کننده ها و مسئولین ارشاد گفتن این رو
چون تنها غرفه ای هستیم که یک کار جدید و نو آوری داره و تقریبا همش رایگان و عام المنفعه است.
منتظر دیدار دوستان هستیم
غرفه 57
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)