در اینطور مواقع معمولا seven آسیب میبینه!!!!
ولی به نظر میرسه تنها راه restore باشه. موقعی که منوی boot ظاهر میشه، برو روی windows XP و F8 رو بزن و برو توی safe mode و از اونجا ویندوزت رو restore کن به قبل از نصب service pack.
موفق باشی
سایت مایکروسافت میگه که windows XP sp3 رو تا سال 2014 ساپورت میکنه. یعنی تا اون موقع میتونین از امکانات آپدیت و پچهای مختلف و... استفاده کنید.
اما خودت ببین چه نرم افزارهایی استفاده میکنی. اگه تو XP اجرا میشن خوب برو حالشو ببر...
.gif)
مرسی از توجه و جوابتون، اما لطفا راهنمایی اشتباه نکنید.gif)
ضمن اینکه اگه ایکس-پی تا دیروز هم ساپورت میشد بازهم ارزش ریختن رو داره. بهترین دلیلش میتونه کامپایلرها باشن که هنوز جز ویژوال کامپایلر دیگه ای با 7 و مخصوصا مخصوصا با 7 64بیت سازگاری بالایی ندارن.
و لطفا محبت کنید از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید. از دکمه "ویرایش" استفاده کنید.
دوستان من روی ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کردم و بعد از نصب الان ویندوزم بالا نمیاد یعنی تا لحظه آمدن صفحه دسکتاپ میاد و بعد ریستارت میشه ضمنا سیستم من از نوع dual boot است و هم سیستم عامل سون و هم اکسپی دارم اما سون بالا میاد و xp نمیاد حالا چیکار کنم؟
دوست عزیز با safe mode هم بالا نمیاد
سوال: - شما ویندوز XP SP2 داشتید، بعدش روش SP3 ریختید؟
- روش ریختید یا آپدیتش کردید؟؟
EasyBCD 2.0.2: در هر حال، شما با استفاده از این نرم افزار می تونید تمام بوت های پاک شده رو اضافه کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید