تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 777 از 800 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تو انجمن ویندوز XP پست میدم یعنی ویندوزم XP است دیگه!
    ممنون

فقط بدبختی اینجاست که از اطلاعات و تنظیماتم بک‌آپ نگرفته بودم و یوزر جدید ساختم ... حالا دیگه غیر از حالت safe mode هیچ رقمه نمیشه وارد administrator شد ... ضمن اینکه از administrator حالت safe mode نمیشه یوزر جدید رو پاک کرد !!‌ عجیبه !!
    اسم تایپیک XP نداشت حواسم نبود زیر مجموعه XP هستش آخه من زیاد این جا نیومدم

آره دیگه! خودت گفتی ادمین رو نشون نده! منم بهت گفتم تنظیم کنی نشون نده. چرا،غیر safe mode ه ممیشه وارد ادمین شد، راه داره.
    شما همون عملیات توی رجیستری رو انجام بده، منتها به جای "0" مقدار اون کلید رو به "1" تغییر بده؛ حالا ادمین نمایش داده میشه؛ حالا برو ادمین و یوزر جدید رو پاک کن. فقط اگه هرکدوم از یوزرها رو خواستی ادامه بدی، اونی که استفاده نمیکنی، فولدرش رو از توی همون آدرس "C:\Documents and Settings" پاک کن. اگر خواستی جفتش رو داشته باشی که هیچی، بزار بمونن.

2. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

الان این یوزر جدیده خیلی باگ داره !! فکر کنم به خاطر ویندوز باشه ... (ویندوز رو هم از فروشگاه پیسی خریدم، یعنی بچه‌های پیسی دستکاریش کردن؟! سابقه نداشت جنس دستکاری شده بدن بیرون)
    مثلاً یه سری نرم‌افزارا که تو اون یوزر نصب بود، اینجا کار نمی‌کنه و مجبور شدم دوباره نصب کنم ...
    یه سری دیگه هم دیگه نصب نمیشن ! عجیبه! Opera که نصب بود، IDM هم همین طور ... تو یوزر admin نرم‌افزار oGet رو که گزینه‌ی Download With IDM رو به اپرا اضافه می‌کنه، نصب کرده بودم ... اینجا اون دکمه دیگه کار نمی‌کنه ... دوباره هم که نصب می‌کنم کار نمی‌کنه ! حتی IDM رو پاک کردم و دوباره نصبیدم ... همون جوریه هم‌چنان !
    بعد از 2 سال ویندوز نازنینم رو عوض کردم !! ببین چی شد !! بدبخت چه هیزم تری به من فروخته بود که عوضش کردم؟!‌ 4 تا لود می‌کرد می‌اومد تو (بعد از دو سال !!) ! الان این ویندوز جدیده 4 تا نرم‌افزار ریختم روش، 10 تا لود می‌کنه !!!!! (راستی چه کارایی میشه کرد لودینگ ویندوز به همون 4 تا برگرده؟!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان این یوزر جدیده خیلی باگ داره !! فکر کنم به خاطر ویندوز باشه ... (ویندوز رو هم از فروشگاه پیسی خریدم، یعنی بچه‌های پیسی دستکاریش کردن؟! سابقه نداشت جنس دستکاری شده بدن بیرون)
    مثلاً یه سری نرم‌افزارا که تو اون یوزر نصب بود، اینجا کار نمی‌کنه و مجبور شدم دوباره نصب کنم ...
    یه سری دیگه هم دیگه نصب نمیشن ! عجیبه! Opera که نصب بود، IDM هم همین طور ... تو یوزر admin نرم‌افزار oGet رو که گزینه‌ی Download With IDM رو به اپرا اضافه می‌کنه، نصب کرده بودم ... اینجا اون دکمه دیگه کار نمی‌کنه ... دوباره هم که نصب می‌کنم کار نمی‌کنه ! حتی IDM رو پاک کردم و دوباره نصبیدم ... همون جوریه هم‌چنان !
    بعد از 2 سال ویندوز نازنینم رو عوض کردم !! ببین چی شد !! بدبخت چه هیزم تری به من فروخته بود که عوضش کردم؟!‌ 4 تا لود می‌کرد می‌اومد تو (بعد از دو سال !!) ! الان این ویندوز جدیده 4 تا نرم‌افزار ریختم روش، 10 تا لود می‌کنه !!!!! (راستی چه کارایی میشه کرد لودینگ ویندوز به همون 4 تا برگرده؟!)
    درمورد اینکه بعضی نرم افزارها اجرا نشن دلیلش میتونه این باشه که موقع نصب برای همه یوزرها نصب نکردی، current user زدی. اما دیگه نه اینطوری که باگ داشته باشه یوزر جدید و.....
    تبریک جهت ویندوز و یوزر جدید، تسلیت بابت لود10تایی غم آخرت باشه
    جدا چطوری بعد 2سال با 4تا لود ویندوزت بالا میومده؟! من ویندوزم همون اولش که تازه نصب میشه 4-5تا فقط لود میکنه، بعدش بیشتر میشه

درمورد سوال آخرت نمیدونم!! مگر اینکه زیاد برنامه های اضافی نریزی و سنگینش نکنی.

5. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان من روی ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کردم و بعد از نصب الان ویندوزم بالا نمیاد یعنی تا لحظه آمدن صفحه دسکتاپ میاد و بعد ریستارت میشه ضمنا سیستم من از نوع dual boot است و هم سیستم عامل سون و هم اکسپی دارم اما سون بالا میاد و xp نمیاد حالا چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من روی ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کردم و بعد از نصب الان ویندوزم بالا نمیاد یعنی تا لحظه آمدن صفحه دسکتاپ میاد و بعد ریستارت میشه ضمنا سیستم من از نوع dual boot است و هم سیستم عامل سون و هم اکسپی دارم اما سون بالا میاد و xp نمیاد حالا چیکار کنم؟
    در اینطور مواقع معمولا seven آسیب میبینه!!!!
    ولی به نظر میرسه تنها راه restore باشه. موقعی که منوی boot ظاهر میشه، برو روی windows XP و F8 رو بزن و برو توی safe mode و از اونجا ویندوزت رو restore کن به قبل از نصب service pack.

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان به نظرتون واقعا دوران اکس پی مثل 98 تموم شد؟! من فعلا سیستمم طوری نیست که 7 درست حسابی روش جواب بده!!!
    الان بهترین ویندوز اکس پی چیه؟! سرویس پک 3 ؟!
    سایت مایکروسافت میگه که windows XP sp3 رو تا سال 2014 ساپورت میکنه. یعنی تا اون موقع میتونین از امکانات آپدیت و پچهای مختلف و... استفاده کنید.
    اما خودت ببین چه نرم افزارهایی استفاده میکنی. اگه تو XP اجرا میشن خوب برو حالشو ببر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ولی به نظر میرسه تنها راه restore باشه. موقعی که منوی boot ظاهر میشه، برو روی windows XP و F8 رو بزن و برو توی safe mode و از اونجا ویندوزت رو restore کن به قبل از نصب service pack.

موفق باشی
    دوست عزیز با safe mode هم بالا نمیاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موفق باشی
    سایت مایکروسافت میگه که windows XP sp3 رو تا سال 2014 ساپورت میکنه. یعنی تا اون موقع میتونین از امکانات آپدیت و پچهای مختلف و... استفاده کنید.
    اما خودت ببین چه نرم افزارهایی استفاده میکنی. اگه تو XP اجرا میشن خوب برو حالشو ببر...
    مرسی از توجه و جوابتون، اما لطفا راهنمایی اشتباه نکنید
    ضمن اینکه اگه ایکس-پی تا دیروز هم ساپورت میشد بازهم ارزش ریختن رو داره. بهترین دلیلش میتونه کامپایلرها باشن که هنوز جز ویژوال کامپایلر دیگه ای با 7 و مخصوصا مخصوصا با 7 64بیت سازگاری بالایی ندارن.
    و لطفا محبت کنید از زدن پست های پشت سرهم خودداری کنید. از دکمه "ویرایش" استفاده کنید.

دوست عزیز با safe mode هم بالا نمیاد

سوال: - شما ویندوز XP SP2 داشتید، بعدش روش SP3 ریختید؟
    - روش ریختید یا آپدیتش کردید؟؟

EasyBCD 2.0.2: در هر حال، شما با استفاده از این نرم افزار می تونید تمام بوت های پاک شده رو اضافه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم و اونم اینه که بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که پوشه my document رو تو یه درایو دیگه کپی نکردم و خیلی از اطلاعات و اسناد و عکسهای من از بین رفت همچنین بک آپ از بوکمارک فایرفاکسم هم از بین رفت میخواستم بدونم راهی برای بازگرداندن اطلاعات فقط این پوشه وجود داره یا باید قیدش رو بزنم؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم و اونم اینه که بعد از نصب ویندوز متوجه شدم که پوشه my document رو تو یه درایو دیگه کپی نکردم و خیلی از اطلاعات و اسناد و عکسهای من از بین رفت همچنین بک آپ از بوکمارک فایرفاکسم هم از بین رفت میخواستم بدونم راهی برای بازگرداندن اطلاعات فقط این پوشه وجود داره یا باید قیدش رو بزنم؟
    اگرmy document تو درایوی غیرازنصب ویندوزبود امکان برگشتش بود اونم درصورتی که روی درایو فایلی کپی نکرده باشین اماچون ویندوز عوض کردین باید قیدش بزنید

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •