نه مناز پشت شیشه آکواریوممیخوام..آخه یه دوربین دارم خودم Iso3200...مارکNikon با اینکه 12.1 مگاپیکشله ولی اصلا از شیشه آکواریوم خوب نمیگیره..تنظیماتش هم هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم
نه مناز پشت شیشه آکواریوممیخوام..آخه یه دوربین دارم خودم Iso3200...مارکNikon با اینکه 12.1 مگاپیکشله ولی اصلا از شیشه آکواریوم خوب نمیگیره..تنظیماتش هم هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم
میگم همچین دوربینی نداریما مدل دوربین چیه
سلام . دوستان گل . من خیلی عجله دارم . اگه ممکنه از بین این مدل ها بگید که کدوم بهتره ؟
Sony Cyber-Shot DSC-T99
Sony Cyber-Shot DSC-WX5
Sony Cyber-Shot DSC-TX5
Sony Cyber-Shot DSC-H55
Sony Cyber-Shot DSC-W390
Sony Cyber-Shot DSC-W380
Sony Cyber-Shot DSC-HX5
اگر مدل دیگه ای هم هست لطف اعلام کنید . فقط خواهشا قیمتش از 300 بالاتر نره![]()
HX5 اما بالای 350 میشه
شما از دوربین چی میخواهید ؟؟؟
دوست عزیز چیز خیلی زیادی نمیخوام . کیفیت عکس بالا . کیفیت فیلم بالا . و امکانات جانبی مثل لرزش گیر و زوم و و..![]()
سلام وتشکر از کلیه عزیزانی که بمن پاسخ دادن ببخشید گزینه سپاس برای من غیر فعال هستش
راستش دیروز 1سر تو بازار زدم بهم اینارو پیشنهاد دادن و البته فروشنده گفت که لومیکس از کانن بهتره میخواستم بازهم لطف کنیدو از بین این موارد بگید کدوم بهترن
Ixy30s
sp1400is
sx210is
sx130
,lumix fx65
راستی قیمتها توشیراز از چیزی که تو نت نوشته خیلی پایینتره
1سوال دیگه این که کیفیت فیلم تو شب 210sxیعنی خیلی بده یا اینکه قابل تحمله؟ممنون
مگه از یه دوربین چیزه دیگه ای هم میشه خواست
بین اون چند مدل بهترینش البته تا 300 تومن H55 هست
عجیب که شما نمیدونید چند مدل از اینایی که انتخاب کردید بالای 300 وحتی HX5 حدود 400 قیمت داره
![]()
دوست عزیز باور کن که از یه دوربین بیشتر از این چیزا دیگه انتظار نمیره![]()
سلام
بین برند های نیکون و کنون کودوم یکی برای کار آتلیه بهتره . هر مغازه چیزی رو که خودش داره میگه بهتره .
آخه قیمت کنون نسبت به نیکون با همون امکانات مناسب تره . فقط یکی از فروشنده ها گفت اگه کنون بگیری باید لنز هم بگیری که با قیمت نبکون یکی میشه .
نظرتون در مورد Nikon D5000 چیه ؟ کسی استفاده کرده ؟
مدل دوربینم coolpix s700.....دیگه چی بگم؟
Last edited by ila; 13-01-2011 at 13:03.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)