تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 777 از 1219 اولاول ... 277677727767773774775776777778779780781787827877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,761 به 7,770 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه mmf72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند سوال دارم
    2- اگه بخوام به آخرین ورژن2.004 multiman آپدیت کنم چطور باید مولتی من جدید رو نصب کنم؟
    3- جریان فایل BDEMU چی هست آیا به اون نیازی هست و اگر هست چطور نصبش کنم؟منظورم اينكه بايد نسخه ي قبليشو پاك كنم بعد نسخه ي جديدو بريزم اگه اين كارو بكنم بازيهام پاك نميشه؟لطفا كامل و دقيق توصيح بديد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام .داداش شما نگاه میکنی به سایت های اینترنتی و میگی من گرون خریدم ولی من با همشون تلفنی حرف زدم و همشون قیمت های دیگه ای رو گفتن و وقتی گفتم چرا هر کدوم یه بهانه ای آورد.دیجی کالا و رایان صبا گفتن دلار گرون شده.سونی تهران هم که شما میگی گفت خیلی وقته که دیگه کنسول کار نمیکنه و خلاصه این که من گرفتم کمترین قیمت بود و همون سونی تهران این فروشگاه رو پیشنهاد کرد.+یه چیزی فکر کنم اشتباه شده من منظورم از یه دسته ی اورجینال یه دسته ی اضافه ی اورجینال هست.یعنی با هم دو تا دسته میشن نه یکی.
    دیگه من نمیدونم شاید قیمت کمتر هم باشه ولی من که پیدا نکردم.حالا هر چی بعد از یه سال انتظار ps3 فردا میاد حالا نزنین تو ذوقم.بیخیال دیگه گذشت.

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

کدوم بازی ها رو اول بگیرم بیشتر حال میده؟
    سلام ...
    من قصد تو ذوق زدن نداشتم!
    فقط خواستم منبع حرفمو گذاشته باشم. ولی متاسفانه این مشکل تو ایران وجود داره که قیمتها هیچ وقت منصفانه نیست.
    راستی کنسول جدیدتون هم مـبـارک ...

چند سوال دارم
    2- اگه بخوام به آخرین ورژن2.004 multiman آپدیت کنم چطور باید مولتی من جدید رو نصب کنم؟
    3- جریان فایل BDEMU چی هست آیا به اون نیازی هست و اگر هست چطور نصبش کنم؟منظورم اينكه بايد نسخه ي قبليشو پاك كنم بعد نسخه ي جديدو بريزم اگه اين كارو بكنم بازيهام پاك نميشه؟لطفا كامل و دقيق توصيح بديد...
    شما فقط باید MultiMan جدید رو از اینترنت دانلود کنی و با کمک USB Flash روی همون ورژن قبلی نصب کنی ...
    خود برنامه هم گزینه آپدیت داره، ولی چون بهتره که با کنسول کپی خور شده به اینترنت متصل نشین، پس این کار خیلی پیشنهاد نمیشه ...
    BDEMU اساسا همون فایلیه که به MultiMan یا هر برنامه مشابه، امکان Boot کردن بازی های BackUp گرفته شده رو میده ... (برای آپدیت MultiMan شما به این برنامه هم نیاز پیدا میکنی!)

3. این کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

آقا عجب تاپیکی شده جل الخالق!!
    عین نور 10 صفحه 10 پر میشه!! بعد -- شده شبیه تاپیک Xbox 360!! یه زمانی 3 روز اینجا هیشکی پست نمیداد!! LOL!!
    دوستان میخواستم بدونم که از این بازی های Free که میشه دانلود کرد من به نظرتون کدومارو دانلود کنم؟
    چون اینترنتم حجمیه و اگرم شب بزارم حداکثر با این سرورای مزخرف سونی 1.5 گیگ میتونم دانلود کنم به نظرتون کردوما رو بگیرم؟
    اگه بشه حجمشون رو هم بنویسین ممنون میشم!
    یکی ج.اب بده!!

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام میخای یه شب تا صبح ps3 رو روشن نگه داری برای دانلود بازی؟

6. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام من هم سوال این دوستمون abbasgh66 رو دارم اگه میشه جواب بدید:

الان اینجا یه مسئله ای پیش میاد این بازی هایی که حجم بالای 4 گیگ دارن رو تو چند دی وی دی عرضه می کنن مثلا کیلزون تو 10 تا بود فک کنم . خب الان باید این فایل ها یکی بشه دیگه ؟ میشه بدون استفاده از PC و از طریق خود PS3 این کارو کرد
    Last edited by HO3IN-Life; 14-06-2011 at 09:34.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

روح ا... جان چه اشکالی داره مگه !! طرف 38.6 ساعت رکورد بازی GTA IV رو با PS3 FAT شکونده !! دیگه یه دانلود که شب تا صبحش چیزی نیست برادر .

سلام من هم سوال این دوستمون abbasgh66 رو دارم اگه میشه جواب بدید:

الان اینجا یه مسئله ای پیش میاد این بازی هایی که حجم بالای 4 گیگ دارن رو تو چند دی وی دی عرضه می کنن مثلا کیلزون تو 10 تا بود فک کنم . خب الان باید این فایل ها یکی بشه دیگه ؟ میشه بدون استفاده از PC و از طریق خود PS3 این کارو کرد
    شدنش که میشه ولی HomeBrew این کار نوشته نشده و تو Home Brew های فعلی هم که برای Backup گیری استفاده میشن این قابلیت تعریف نشده.

یکی از دوستان تست کرده بود میگفت یه بازی کم حجم که Multi Platform هست رو روی DVD9 ریخته و تونسته توسط خوده PS3 ازش Backup بگیره.

من هنوز خودم تست نکردم ولی خب اینم میره جزو موارد تستی من
    Last edited by SamGun; 14-06-2011 at 09:42.

9. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

آقا عجب تاپیکی شده جل الخالق!!
    عین نور 10 صفحه 10 پر میشه!! بعد -- شده شبیه تاپیک Xbox 360!! یه زمانی 3 روز اینجا هیشکی پست نمیداد!! LOL!!
    دوستان میخواستم بدونم که از این بازی های Free که میشه دانلود کرد من به نظرتون کدومارو دانلود کنم؟
    چون اینترنتم حجمیه و اگرم شب بزارم حداکثر با این سرورای مزخرف سونی 1.5 گیگ میتونم دانلود کنم به نظرتون کردوما رو بگیرم؟
    اگه بشه حجمشون رو هم بنویسین ممنون میشم!
    این قضیه برمیگرده به سلیقه هر کس ...
    اینا بازیهای قابل دانلود تو PSN هستن، که شما دوتاشو میتونی دانلود کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این عنوانها، به نظر من InFAMOUS و LittleBigPlanet از بقیه بهترن! (البته این نظر مـنه.)

11. 2 کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

تو این عنوانها، به نظر من InFAMOUS و LittleBigPlanet از بقیه بهترن! (البته این نظر مـنه.)
    اینا بازیهای خوبین ولی یه خورده حجمشون بالاست و روی بلو-ری میشه با یه قیمت پایین خریدشون...............

ولی کلا با این نت گند ایران هیچ کدوم ارزش دان ندارن..........

13. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

مگه چیه؟؟
    اینا بازیهای خوبین ولی یه خورده حجمشون بالاست و روی بلو-ری میشه با یه قیمت پایین خریدشون...............

ولی کلا با این نت گند ایران هیچ کدوم ارزش دان ندارن..........
    این قضیه برمیگرده به سلیقه هر کس ...
    اینا بازیهای قابل دانلود تو PSN هستن، که شما دوتاشو میتونی دانلود کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره اون دو تا بازی رو من میتونم با 20 بگیرم! که من از سبک Infamous خوشم نمیاد و Little Big Planet رو هم تموم کردم!

یه ذره که تحقیق کردم مثل اینکه Wipe Out HD و DEad Nation بازای خوبین و به قولی Must Be Played هسن!!
    چون نمیدونم Super Dust چیه این سوالو کردم!

در ضمن من هر شب تقریبا 3 گیگ دانلود رایگان میتونم بکنم از سرور خوب! ولی سرورای سونی گندن! برا همین به 1.5 گیگم راضیم!

خاک تو سرشون!! الان داشتم میخوندم اگه Plus رو بگیری واسه 30 روز بعدش که تموم بشه هرچی که مفتی گرفته بودی از رو هاردت میپره!!
    یعنی کشکه!!
    Last edited by farbod N73 me; 14-06-2011 at 12:13.

15. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام .یه سوال دارم لطفا زود جواب بدین..
    من یه هارد اکسترنال 250 گیگ دارم ولی 60 گیگش پر از فیلمه.الان من بدم هردو بیرون برام بازی بزنن اون فیلم ها مشکل ایجاد نمیکنه برای مولتی من تو خوندن بازی ها .اصلا کلا میتونه بازی ها رو بخونه یا من به فکر خالی کردنشون تو هارد آشنا ها باشم؟لطفا زود جواب بدین چون میخوام 2 ساعت دیگه برم کلاس زبان برگشتنی هم بازی بگیرم.
    ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •