البته الان دقت کردم دیدم هر گیگ رو 1024 مگ حساب میکنن. معلوم نیست کی آدم شدن، چند ماه پیش شکایت کردم گفته بودن استاندارد جدیدمون 1000 مگه! امروز درخواست جمع آوری رو زدم.
البته الان دقت کردم دیدم هر گیگ رو 1024 مگ حساب میکنن. معلوم نیست کی آدم شدن، چند ماه پیش شکایت کردم گفته بودن استاندارد جدیدمون 1000 مگه! امروز درخواست جمع آوری رو زدم.
چرا از گوگل پلی نمیشه دان کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ مال همه اینجوریه؟؟؟
خاک تو سرشون!
این شرکت دیگه به قهقرا رفته!
قبلا در طول شبانه روز چند ساعت افت کیفیت داشتم که اونم اکثرا اواخر شب بود الان شاید چند ساعت افت کیفیت نداشته باشم!
پینگ 8.8.8.8 با وجود فعال بودن پروفایل گیم حدود 180 هست که داخل بازی هم حدودا همینقدره + پکت لاست
افت سرعت هم که دیگه هیچی نگیم بهتره!
من که به زودی جمع آوری میکنم، این ISP دقیقا از وقتی که توسط های وب خریداری شد نابود شد رفت
منم الان امتحان کردم نشد، با فیلترشکن زدم شد.
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
خب دوستان انگار واقعا تماس پارس انلاین در مورد قیمت و کاهش ترافیک درست بود !
یه سر به سایت بزنین !
برای مثال قبلا سرویس 4 مگ با 80 گیگ ترافیک 40 تومن بود الان همون ترافیکش شده 30 گیگ قیمتش هم 37500
پارس هم گرون کرده،هم حجم کم کرده.هم یه سری از سرویسها رو حذف کرده.من همیشه 1 ماهه 2 مگ میگرفتم ولی الان می بینم اصلا نیست 1ماه 2 مگ.
شاید فردا درستش کنند.اصلا چیز عجیبه.
مثلا سرویس 3 مگ 60 گیگ بود به قیمت 35 هزارتومن.الان اومده 20 گیگ کرده و حداکثر سرعت رو زده 8 مگ به قیمت 29500
فکر نکنم درست بشه - طرح جدید هست
هفته پیش بهم زنگ زدن گفتن از شنبه این جوری میشه ، سرویس 3 ماهه یا 6 ماهه بخر
من که امروز فرم تخلیه رو فرستادم، فکر کنم صبح تخلیه کنن
های وب ثبت نام کردم.
این کار پارس آنلاین نشون میده که انگار قضیه خریدش توسط های وب یجورایی به هم خورده، چون داره کار خودش رو میکنه!
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
مشکل من برطرف شد دوستان
خیلی وقت بود قطع و وصل داشتم، تصمیم گرفتم جمعآوری کنم،
رفتم دفترشون، فرم جمعآوری رو پر میکردم که یه مهندس اونجا بهم پیشنهاد داد برای مودم یه محافظ تهیه کنم...
گفتم باشه اینم تست میکنم،
یه محافظ گرفتم زدم، دیگه قطع و وصل نداره!
Last edited by ™ Hadi; 11-08-2019 at 16:46.
محافظ چی دقیقا ؟ میشه از چیزی که خریدید یه عکس بزارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)