خب برید همراه اول بگیرید
همراه اول اعلام کرد که هیچ تغییری در قیمتها نخواهد داد
مگه ادم دیوانه است وقتی همراه اول داره نصف قیمت اینترنت میده بره از اینترنت ایرانسل که دو برابر همراه اول هست استفاده کنه
والا کیفیتشم از ایرانسل الان بهتره
خب برید همراه اول بگیرید
همراه اول اعلام کرد که هیچ تغییری در قیمتها نخواهد داد
مگه ادم دیوانه است وقتی همراه اول داره نصف قیمت اینترنت میده بره از اینترنت ایرانسل که دو برابر همراه اول هست استفاده کنه
والا کیفیتشم از ایرانسل الان بهتره
همراه اول هم به زودی کاربراش زیاد میشه و مجبوره یا باند بخره یا گرون کنه که...
Sent from my LT25i using Tapatalk
تو خونه هایی ک دکل نصب میکنه پول اجار رو نمیگی؟
همراه اول همین الانم کاربرانش زیاد هست و کم نیاورده
مخابرات مالک 90 درصد همراه اول هست
50 درصد مخابرات متعلق به سپاه و 20 درصد متعلق به دولت و 20 درصد متغلق به ستاد اجرایی فرمان امام هست
اینها برای اینکه ایرانسل رو که 50 درصدش واسه افریقای جنوبی هست از دور خارج کنند دارند با همراهی رگولاتوری و وزارت ارتباطات و زیر ساخت فشار مضاعف روی ایرانسل از لحاظ پهنای باند و غیره میارن
هدف همراه اول جذب مشترکین ایرانسل هست قیمتها رو هم ببره بالا مطمئن باش خیلی کمتر از ایرانسل خواهد بود
Last edited by آسانسور; 24-12-2014 at 15:57.
دوستان عزیز (مهم)
لطفا متن زیر رو در شبکه های اجتماعی مثل وایبر کپی پیست کنید تا همه بفهمن که ایرانسل نمیتونه هرکاری دلش خواست با مشتریانش انجام بده
فوری فوری
حتما کپی کنید
مهم
لطفا در صورت امکان سیم کارت های ایرانسل خود را خاموش کنید
به دلیل افزایش دوبرابری بسته های اینترنتی لطفا تا اطلاع ثانوی و بازگشت قیمت بسته ها به کمتر از قیمت های قبل از گرانی از خرید بسته های اینترنتی ایرانسل خودداری کنید
مطمئن باشید با اتحاد خودمون حتما شرکت ایرانسل عقب نشینی میکنه
فقط کافیه چند وقت به هیچ عنوان از سیم کارتهای ایرانسل استفاده نکنید
در ضمن نگران پاک شدن اطلاعات برنامه های وایبر و لاین و .... نباشید،با تعویض سیم کارت هیچ تغییری در کارکرد گوشی ایجاد نمیشود و شما میتوانید به روال گذشته با همون شماره ای که برنامه های خود را فعال کرده اید به فعالیت خود ادامه دهید.
انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده
ایرانسل تحریم
انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده
ایرانسل تحریم
دوست عزیز ریاضی پنجم دبستان چند شدی. دو گیگش میشه صد و پنجاه هزار تومن نه پانزده هزار تومن
تست سرعت تو خیابان سهروردی
[SPOILER]
[/SPOILER]
@milaad
درود.
ایمان هستم از بندر امام خمینی،خوزستان.
دیاری ک هشت سال دشمن بهش تاخت و کمر خم نکرد ولی حالا داره زیرِ بارِ بی عدالتیهای داخلی کمر خم میکنه.شرم بر ایرانسل.شرم بر ایرانسل.
از سال 1386 سیمکارت ایرانسل خریدم و همراه اولهام(اعتباری و دائمی) رو خاموش کردم.مداوم اصرار زیادی به بهتر بودن ایرانسل داشتم.
یک هفته پیش ایرانسلم رو برای همیشه،برای همیشه،برای همیـشــــــــه،خاموش کردم و همراه اولم رو توی گوشی گذاشتم.
حداقل آنتن دهیش مناسبه و به شعورم توهین نمکینه.
پیامک نمیفرسته که قیمت اینترنت آزاد کاهش پیدا کرد.اوف بر تو ای ایرانسل که نمیدونی جوونای این مملکت شعورشون هزاران بار از تو بیشتره.
توی دنیای مجازی کمپینی راه خواهیم انداخت و به زانو در میاریمت.
عزیزان غیرت داشته باشین و ایرانسلهاتون رو خاموش کنین.همین.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)