تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 3347 اولاول ... 27667672676677277377477577677777877978078682687612761776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خب برید همراه اول بگیرید
    همراه اول اعلام کرد که هیچ تغییری در قیمتها نخواهد داد
    مگه ادم دیوانه است وقتی همراه اول داره نصف قیمت اینترنت میده بره از اینترنت ایرانسل که دو برابر همراه اول هست استفاده کنه
    والا کیفیتشم از ایرانسل الان بهتره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

همراه اول هم به زودی کاربراش زیاد میشه و مجبوره یا باند بخره یا گرون کنه که...

Sent from my LT25i using Tapatalk

3. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حرف شما متین
    اما چه قیمتی ؟
    کشور رومانی 2 سال پیش پورت 2 گیگابیت رو با قیمت 60 یورو با پهنای باند نامحدود ارائه میداد که قطعا از نسل سوم و چهارم ارزون تره !

یک دکل برای مثال 100 مگابیت ظرفیت داشته باشه ، تمام ارقام من X10 میشه
    مگه چقدر هزینه نگهداری داره ؟؟ 1 نفر به ازای هر 10 دکل مسئول نگهداری هست که حداکثر ماهی 1 تومن حقوق میگیره . نهایتا تجهیزات شبکه کلا بسوزه که باز هم یک دهم درآمد دکل رو هم شامل نمیشه
    اینطوری دفاع نکنید . سود ایرانسل خیلی بیشتر از این حرفاست که شما بخوای سر 200 ، 300 میلیاردش بحث کنی !

جدای از این بحث میتونست خیلی محترمانه اعلام کنه که مشترکان عزیز ، به فلان دلیل قیمت بسته ها رو باید بالا ببریم ، نه اینکه شعار بدن ارزون کردیم و عملا سر مردمو کلاه بذارن
    تو خونه هایی ک دکل نصب میکنه پول اجار رو نمیگی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

همراه اول هم به زودی کاربراش زیاد میشه و مجبوره یا باند بخره یا گرون کنه که...

Sent from my LT25i using Tapatalk
    همراه اول همین الانم کاربرانش زیاد هست و کم نیاورده
    مخابرات مالک 90 درصد همراه اول هست
    50 درصد مخابرات متعلق به سپاه و 20 درصد متعلق به دولت و 20 درصد متغلق به ستاد اجرایی فرمان امام هست
    اینها برای اینکه ایرانسل رو که 50 درصدش واسه افریقای جنوبی هست از دور خارج کنند دارند با همراهی رگولاتوری و وزارت ارتباطات و زیر ساخت فشار مضاعف روی ایرانسل از لحاظ پهنای باند و غیره میارن
    هدف همراه اول جذب مشترکین ایرانسل هست قیمتها رو هم ببره بالا مطمئن باش خیلی کمتر از ایرانسل خواهد بود
    Last edited by آسانسور; 24-12-2014 at 15:57.

6. 3 کاربر از آسانسور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز (مهم)

لطفا متن زیر رو در شبکه های اجتماعی مثل وایبر کپی پیست کنید تا همه بفهمن که ایرانسل نمیتونه هرکاری دلش خواست با مشتریانش انجام بده
    فوری فوری
    حتما کپی کنید
    مهم
    لطفا در صورت امکان سیم کارت های ایرانسل خود را خاموش کنید
    به دلیل افزایش دوبرابری بسته های اینترنتی لطفا تا اطلاع ثانوی و بازگشت قیمت بسته ها به کمتر از قیمت های قبل از گرانی از خرید بسته های اینترنتی ایرانسل خودداری کنید
    مطمئن باشید با اتحاد خودمون حتما شرکت ایرانسل عقب نشینی میکنه
    فقط کافیه چند وقت به هیچ عنوان از سیم کارتهای ایرانسل استفاده نکنید
    در ضمن نگران پاک شدن اطلاعات برنامه های وایبر و لاین و .... نباشید،با تعویض سیم کارت هیچ تغییری در کارکرد گوشی ایجاد نمیشود و شما میتوانید به روال گذشته با همون شماره ای که برنامه های خود را فعال کرده اید به فعالیت خود ادامه دهید.

8. 7 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده
    ایرانسل تحریم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده
    ایرانسل تحریم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایرانسل تحریم
    دوست عزیز ریاضی پنجم دبستان چند شدی. دو گیگش میشه صد و پنجاه هزار تومن نه پانزده هزار تومن

12. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت H 4 m i d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Under the SEA

پيش فرض

تست سرعت تو خیابان سهروردی

[SPOILER]

[/SPOILER]
    @milaad

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

درود.
    ایمان هستم از بندر امام خمینی،خوزستان.
    دیاری ک هشت سال دشمن بهش تاخت و کمر خم نکرد ولی حالا داره زیرِ بارِ بی عدالتیهای داخلی کمر خم میکنه.شرم بر ایرانسل.شرم بر ایرانسل.
    از سال 1386 سیمکارت ایرانسل خریدم و همراه اولهام(اعتباری و دائمی) رو خاموش کردم.مداوم اصرار زیادی به بهتر بودن ایرانسل داشتم.
    یک هفته پیش ایرانسلم رو برای همیشه،برای همیشه،برای همیـشــــــــه،خاموش کردم و همراه اولم رو توی گوشی گذاشتم.
    حداقل آنتن دهیش مناسبه و به شعورم توهین نمکینه.
    پیامک نمیفرسته که قیمت اینترنت آزاد کاهش پیدا کرد.اوف بر تو ای ایرانسل که نمیدونی جوونای این مملکت شعورشون هزاران بار از تو بیشتره.
    توی دنیای مجازی کمپینی راه خواهیم انداخت و به زانو در میاریمت.
    عزیزان غیرت داشته باشین و ایرانسلهاتون رو خاموش کنین.همین.

15. 8 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •