تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 3017 اولاول ... 27667672676677277377477577677777877978078682687612761776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من کلا برای مشکلات اینترنت مخابرات باید حضوری بری فرقی هم نمیکنه کدوم نماینده فروشش باشه چون پشتیبانی مخابرات فقط برای بستن دهان مردم هست وگرنه اسمش رو نمیشه گذاشت پشتیبانی چون تنها چیزی که بلد نیستند احترام به حقوق مشتریه ادبشون هم که دیگه جای خود داره. .فقط بلدن با یه تبلیغ کذب مردم رو طرف خودشون بکشن تا فروش بیشتری داشته باشن .من که ماناماد بهم نزدیکتره تا یه چیزی بشه میرم سراغشون و مجبورشون میکنم همون موقع درستش کنن ولی برای کسایی که شهرستان هستن یه معضله .شما هم بهتره بی خیال این قضیه بشی چون ممکنه با خطط کاری کنن که دیگه نتونی استفاده کنی.اینا ادمهای لجبازی هستند و زیاد نباید باهاشون کل کل کنی.

2. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرعت پوکیده

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به نظر من کلا برای مشکلات اینترنت مخابرات باید حضوری بری فرقی هم نمیکنه کدوم نماینده فروشش باشه چون پشتیبانی مخابرات فقط برای بستن دهان مردم هست وگرنه اسمش رو نمیشه گذاشت پشتیبانی چون تنها چیزی که بلد نیستند احترام به حقوق مشتریه ادبشون هم که دیگه جای خود داره. .فقط بلدن با یه تبلیغ کذب مردم رو طرف خودشون بکشن تا فروش بیشتری داشته باشن .من که ماناماد بهم نزدیکتره تا یه چیزی بشه میرم سراغشون و مجبورشون میکنم همون موقع درستش کنن ولی برای کسایی که شهرستان هستن یه معضله .شما هم بهتره بی خیال این قضیه بشی چون ممکنه با خطط کاری کنن که دیگه نتونی استفاده کنی.اینا ادمهای لجبازی هستند و زیاد نباید باهاشون کل کل کنی.
    ماناماد که فقط دو تا منشی برا ثبت نام و تمدید داره یعنی اگه حظوری بریم میزارن با پشتیبانی صحبت کنیم؟ضحی که بودم حظوری میرفتم و همیشه یه نفر از قسمت پشتیبانی اونجا بود که مشکلات کاربرا رو حل میکرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ماناماد که فقط دو تا منشی برا ثبت نام و تمدید داره یعنی اگه حظوری بریم میزارن با پشتیبانی صحبت کنیم؟ضحی که بودم حظوری میرفتم و همیشه یه نفر از قسمت پشتیبانی اونجا بود که مشکلات کاربرا رو حل میکرد
    همون اتاق سمت چپ پشتیبانی هست به من که هر وقت میرم میگن برو با پشتیبانی تماس بگیر منم همیشه میگم تماس گرفتم ولی کاری نکردن بعد یکی رو از اونجا صدا میکنه میاد میپرسه مشکلت چیه عزیزم ؟ منم....

6. 3 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

یکی دو روزه سرعت بدک نیست همینجور بمونه تا ته ماه که دیگه از شرش خلاص شیم عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بلاخره دان استریم رو درست کردن و سرعت هم درست شد

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

گرچه قطعی هست، ولی من تا وقتی گیت وی های آذربایجان هستن، اعتراض خاصی ندارم، چون بعدش با سرعت 130 میتونم دانلود کنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان متخصص یه مورد برام پیش اومده از وقتی اومدم adsl مخابراتو گرفتم

مودمم dlinke 2730

lمشکلم اینه که باید هر روز صبح مودممو تنظیم کنم وارد تنظیمات میشم همچی سرجاشه و ب هیچی دست نمی زنم و میام بیرون خود ب خود دیگه وصل میشه.مودمم مطمعنم مورد نداره..

فقط سوالم اینه که تو تنظیمات باید گزینه خاصی رو انتخاب کنیم؟

توروخدا هرکی چیزی میدونه کمکم کنه تو خونه بقیه بلد نیستن مودمو تنظیم کنن بی اینترنت میمونیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

گرچه قطعی هست، ولی من تا وقتی گیت وی های آذربایجان هستن، اعتراض خاصی ندارم، چون بعدش با سرعت 130 میتونم دانلود کنم...
    این گیت وی اذربایجان چند هستن ؟ منظورم فقط دو مرحله اخره ای پی هست

12. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستانی که از ماناماد سرویس حجمی دارن توجه کنن:

ظاهرا داره ترافیک مصرفی رو 3.5 تا 4 برابر حساب میکنه.من مدتی این مورد رو زیر نظر گرفتم تا متوجه این مشکل شدم .حالا نمیدونم روی همه تعرفه ها اینطوریه یا روی بعضی ها .اگر فکر میکنید زود حجمتون داره تموم میشه حتما چک کنید و اینجا نتیجه رو بگید و نزارید یه همچین شرکت مظخرفی سرتون کلاه بزاره.چون توی صفحات قبل هم چند نفر به این موضوع اشاره کرده بودند پس حتما چک کنید و ببینید حجم مصرفیتون با چیزی که IBS کم میکنه برابره یا نه.

(بدون پ ر و ک 30 مصرفتون رو چک کنید)
    Last edited by alimail3248; 05-10-2013 at 09:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •