اول روی 190 بود بعد اومد روی 70 --- 42---و اخر 7 کیلو بایت
اول روی 190 بود بعد اومد روی 70 --- 42---و اخر 7 کیلو بایت
ای بابا چرا برای شما این جوریه این که دیگه لینک داخلی پرسرعتی هم هست به نظرم چند بارریست کن .با همین لینکتست کن ببین فرق می کنه یانه
چیزدیگه ایی به دهنم نمی رسه![]()
شبیه من. اول 80 بعد تا 30 رسید.
زنگیدم 2020 مرتیکه .......کل کل میکنه بجای جواب دادن. حوصله ندارم بگم چی میگه مرتیکه ی...................و..........میگه همینه که هست میخاستی نگیری...و....همه شرکتها همینه.........و........سیاستشون اینه همینه که هست هر کاری میتونی و دوس داری برو بکن.
ای بابا تو هم چه حوصله ای داری زنگ میزنیچرا اینارو از خواب بیدار می کنی طفلک ها ناراحت میشن گناه دارن
وقتی رئیس راستگوشون میاد اینجا قول میده بعدم دیگه نمیاد دیگه از اون جوجه ای که گذاشتن پشت 2020 چه توقع. گفت: به من مربوط نیست مگه من پول گرفتم........گفتم بهش رئیسای کم فروشت پشت قایم شدن تو رو انداختن جلو که اینجوری جواب کاربرو بدی؟؟ و............ میگه قرار نیست همیشه سرعت خوب باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم خوب؟؟ کی خوب بوده؟؟ همیشه ..... قط چند روز اول میگه میدونستی چرا گرفتی؟ مگم: نمیدونستم کلاه به این گشادی میزارین سرم. بعدا فهمیدم کم فروش و... هستین. و.........سرتونو بدرد نیارم. تجربه خوبی شد. یک سال درست شدم اما فهمیدم تو دیگه به هیچ چی وهیچکی اعتماد نکنم.
صداشون رو ضبط کنیدو بدون صدای خودتون پخش کنید
![]()
راس میگی کاشکی ظبط میکردم میزاشتم اینجا. بچه ضبط کنیم موردی بود بزاریم. فوایدش: 1.....2....
لعنتی .
سیستم یهو قاط زد و یهو ریست شد .
قبلش داشتم با 256 تا دانلود میکردم .
الان که سیستم ری استارت شد و اومد بالا شده 40 کیلوگرم .
هر کاری هم میکنم دیگه درست نمیشه . ( چند بار ریست کردم و چند بار مودم رو خاموش و روشن کردم ولی بازم نشد )
عجب گیری کردیم والا . خودم خنده ام میگیره از سرنوشتم با این مخابرات
کد یارو چند بود اینو ور میداشتی میرفتی پدرشو در میاوردی خب ااخه یکی نیست بهش بگه ما میدونیم تو هیچ کاره ای ولی اینجوری برخورد نکن با مردم یکی پیدا شه بره حالشونو بگیره بقیه کسانی هم ک تو پشتیبانین حساب کار دستشون میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)