شما پرسیدین چه جوری می شه آنلاین بازی کرد دوست عزیزمون پاسخ دادن که باید نسخه اورجینال داشته باشی فکر نکنم که گفته برای آنلاین بازی کردن باید خالی بست. اون کسانی که آنلاین بازی کردن نسخه اورجینال دارن.
شما پرسیدین چه جوری می شه آنلاین بازی کرد دوست عزیزمون پاسخ دادن که باید نسخه اورجینال داشته باشی فکر نکنم که گفته برای آنلاین بازی کردن باید خالی بست. اون کسانی که آنلاین بازی کردن نسخه اورجینال دارن.
البته الان درست یادم نیست ولی بعضیا با نسخه کرک شده هم بازی میکردن.
بعدشم من به کسی توهین نکردم،پرسیدم که آیا دروغ گفتن یا نه.
انشاا... که همتون نسخه اصلیشو بخرین.
بله دیگه شما هم که عشق GTA و راک استار هستید بایدم دوست داشته باشید که همه نسخه اصلی بگیرن.
البته منم نگفتم شما توهین کردی قصد مزاح داشتم![]()
دوستان برای انلاین بازی کردن اگه بازیتون انلاین نباشه در تاپیک مود و ادیت جی تی ای 4 ظاهرا یه مودی بود که به وسیله اون میشد بصورت انلاین بدون مشکل بازی رو انجام داد ... ....
دوستان راستی این داستان اینکه پچ 1.0.0.4 مشکل داشت چی بود ؟ ...
این بود که حتما باید از طریق سوشل کلاب باید اجراش می کردی که خودش دنگ و فنگ. سیو ها هم می رفت دره تپه به جای سیو شدن توی my document
تا حالا به این توجه کردید که پچ 1.0.0.4 و 1.0.03 حجم یکسانی دارند؟ به نظر میرسه فرق چندانی بین این دو نباشه.این بود که حتما باید از طریق سوشل کلاب باید اجراش می کردی که خودش دنگ و فنگ. سیو ها هم می رفت دره تپه به جای سیو شدن توی my document
فرقشون رو گفتم نقل قولش هم کردی خودت.
سلام.سیو بازی gta IV کجا ذخیره میشه؟لطفا راهنمایی کنید.
اول نمیخوام بی خودی بهت مسیر بدم یه سوالی می کنم
1:از پچی استفاده میکنی ؟ اره یا نه ؟
2" اگه اره از پچ 1.0.0.3 و به بالا استفاده میکنی یا نه ؟
اگه از پچ 1.0.0.3 استفاده نمیکنی .و از ورژن های پایین تر استفاده میکنی یا اینکه اصلا از پچی استفاده نمیکنی باید فایلی رو به نان اکس فایل رو دانلود کنی و در مسیر بریزی ....
این هم مسیر سیو در اکس پی :
c/document/xx/locat setting/app data/Rockestar game
دوستان یه موردی بنظرم این جی تی ای 4 نسخه پی سی یه باگ احمقانه داره ... هر ماشینی که سوارش میشی و باهاش رانندگی میکنه اون ماشین رو بیشتر میتونی در خییابون ببینید ... جدی واسه من اینجوری هست ...
تو کنسول ها هم اینطوری هست ؟ ....
به خوب نکته ای اشاره کردی واسه منم همینطوریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)