تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 860 اولاول ... 276676726766772773774775776777778779780786826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

در آغاز فعالیت MISI_SEPIDE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من 1000000% مطمعنم فتوشاپه.......منم اونجا رفتم ..اونجام مثل ما زدن به سیم آخر دیدن چیزی از خود بازی گرم نمیشه ...خودشون دس به کار شدن ،اونا حالا دیگه واسه تفریح این کارو میکنن...به یاد اون زمان که دنبال چیزایه عجیب غریب بودن....
    آره یه سری یا رو خودشون نوشته بودن فوتوشاپه مثلا یه عکس گذاشته بود که عروسیش بود با مادربزرگه الی!!!! خیلی باحال بود ولی فقط این دوتا رو نزده بود فتوشاپ .اون پستو صفحه قبل اومده ولی عکساش نیومده چراااااااااااااااااااااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

شاید لینک سایتی که داری عکس میزاری رو نمیشه تو فروم استفاده کرد .....یه جایه دیگه آپ کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

آره یه سری یا رو خودشون نوشته بودن فوتوشاپه مثلا یه عکس گذاشته بود که عروسیش بود با مادربزرگه الی!!!! خیلی باحال بود ولی فقط این دوتا رو نزده بود فتوشاپ .اون پستو صفحه قبل اومده ولی عکساش نیومده چراااااااااااااااااااااا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا آپلود کن

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بچه ها وقتی رفت خونه باباش اگه نرین دنبالش فستیوال که بشه برمیگرده خودش!!!!!! من امتحان کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arash-30r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ••• loading

پيش فرض

بچه ها وقتی رفت خونه باباش اگه نرین دنبالش فستیوال که بشه برمیگرده خودش!!!!!! من امتحان کردم
    کدوم فستیوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کدوم فستیوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کلا هر فستیوالی که بشه برمیگرده !!!! اگه میخواین بره از خونتون هر روز چیزایی که بدش میادو بدین بهش من هر روز از علفای هرز مزرعه یه 20-30 تا میدادم بهش کم کم قلبش رنگاش کم میشه میشه نارنجی زرد سبز و... بعد بنفش که شد بازم اذیت کنین یه روز صبح که از خواب پاشین میبینین رفته !!!! یه پنجره باز میشه میزنه مثلا ann is gone برین دنبالش فیلم میشه و برمیگرده با اهالی خونشون هم حرف بزنین ناراحتن.بابای کارن دل درد گرفته بود گفت فکر میکردم کارن خوشبخته با تو!! بابای آن سرم داد زد پوپوری یادمه کارن ریک هم ازدواج کرده بودن کارن گفت با هم آشتی کنین!!!! ریک و یادم نیست ولی یادمه مامانش هیچی نگفت حرفای همیشه فروشگاهو زد بقیه رو هم یادم نیست ولی وقتی برمیگرده خونه قلبش همون بنفشه باید دوباره قرمزش کنین که خیلی طول میکشه!!!!

اون عکسا رو رفتم خونه آپلود میکنم حتما الان شرکتم

7. این کاربر از MISI_SEPIDE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من 1000000% مطمعنم فتوشاپه.......منم اونجا رفتم ..اونجام مثل ما زدن به سیم آخر دیدن چیزی از خود بازی گرم نمیشه ...خودشون دس به کار شدن ،اونا حالا دیگه واسه تفریح این کارو میکنن...به یاد اون زمان که دنبال چیزایه عجیب غریب بودن....
    فتوشاپ که صد در صد ولی به خاطر شهر نیست اینا مسخره بازی در میارن اونی که دیدی بیشتر شبیه مسخره کردن تایتانیک بود

9. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این عکس رو اعصابم به نظر شما فتوشاپه؟i
    چون تو این بازی فقط پوپوری میره شهر(راه رفتن به شهر 50% ازدواج با پوپوری احتمال بسیار ضعیف)
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    واااااااااااااااااااایاین که تابلوئه فتوشاپه پشته کشتی رو ببین نوشته تایتانیک!!!!!!!!! اینم شعره آهنگه تایتانیکه دیگه نوشته تو اون پنجرههههههه

11. این کاربر از MISI_SEPIDE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

واااااااااااااااااااایاین که تابلوئه فتوشاپه پشته کشتی رو ببین نوشته تایتانیک!!!!!!!!! اینم شعره آهنگه تایتانیکه دیگه نوشته تو اون پنجرههههههه

به پشتش توجه نکرده بودم

13. این کاربر از time.shift بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kasrasimon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •