آره یه سری یا رو خودشون نوشته بودن فوتوشاپه مثلا یه عکس گذاشته بود که عروسیش بود با مادربزرگه الی!!!! خیلی باحال بودولی فقط این دوتا رو نزده بود فتوشاپ .اون پستو صفحه قبل اومده ولی عکساش نیومده چراااااااااااااااااااااا
![]()
آره یه سری یا رو خودشون نوشته بودن فوتوشاپه مثلا یه عکس گذاشته بود که عروسیش بود با مادربزرگه الی!!!! خیلی باحال بودولی فقط این دوتا رو نزده بود فتوشاپ .اون پستو صفحه قبل اومده ولی عکساش نیومده چراااااااااااااااااااااا
![]()
شاید لینک سایتی که داری عکس میزاری رو نمیشه تو فروم استفاده کرد .....یه جایه دیگه آپ کن
بچه ها وقتی رفت خونه باباش اگه نرین دنبالش فستیوال که بشه برمیگرده خودش!!!!!! من امتحان کردم![]()
کدوم فستیوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
کلا هر فستیوالی که بشه برمیگرده !!!!اگه میخواین بره از خونتون هر روز چیزایی که بدش میادو بدین بهش من هر روز از علفای هرز مزرعه یه 20-30 تا میدادم بهش کم کم قلبش رنگاش کم میشه میشه نارنجی زرد سبز و... بعد بنفش که شد بازم اذیت کنین یه روز صبح که از خواب پاشین میبینین رفته !!!! یه پنجره باز میشه میزنه مثلا ann is gone
برین دنبالش فیلم میشه و برمیگرده با اهالی خونشون هم حرف بزنین ناراحتن.بابای کارن دل درد گرفته بود گفت فکر میکردم کارن خوشبخته با تو!! بابای آن سرم داد زد پوپوری یادمه کارن ریک هم ازدواج کرده بودن کارن گفت با هم آشتی کنین!!!! ریک و یادم نیست ولی یادمه مامانش هیچی نگفت حرفای همیشه فروشگاهو زد بقیه رو هم یادم نیست
ولی وقتی برمیگرده خونه قلبش همون بنفشه باید دوباره قرمزش کنین که خیلی طول میکشه!!!!
اون عکسا رو رفتم خونه آپلود میکنم حتما الان شرکتم
فتوشاپ که صد در صد ولی به خاطر شهر نیست اینا مسخره بازی در میارن اونی که دیدی بیشتر شبیه مسخره کردن تایتانیک بود
واااااااااااااااااااایاین که تابلوئه فتوشاپه پشته کشتی رو ببین نوشته تایتانیک!!!!!!!!! اینم شعره آهنگه تایتانیکه دیگه نوشته تو اون پنجرههههههه
![]()
به پشتش توجه نکرده بودم![]()
دوست عزیز آن پس کجا بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)