تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 4105 اولاول ... 27667672676677277377477577677777877978078682687612761776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکی از بچه ها رو دیدم می گفت اون چند روز اول اموزشی رو که به همه مرخصی دادند رو جزو مرخصی های استحقاقیش حساب کردن درسته ؟ یعنی اون 5 6 روز اول مرخصی حساب میشه و از کل مرخصی هامون کم میشه ؟
    آخه من شنیدم تو اموزشی مرخسی ها حساب نمیشه ؟
    ما همچین چیزی نداشتیم ، تو آموزشی تا میتونین مرخصی بگیرین حساب نمیشه

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از بچه ها رو دیدم می گفت اون چند روز اول اموزشی رو که به همه مرخصی دادند رو جزو مرخصی های استحقاقیش حساب کردن درسته ؟ یعنی اون 5 6 روز اول مرخصی حساب میشه و از کل مرخصی هامون کم میشه ؟
    آخه من شنیدم تو اموزشی مرخسی ها حساب نمیشه ؟
    دوست عزیز دوران آموزشی و حتی دوره کد اصلا مرخصی نداره. حتی جمعه ها! هر چی به شما بدن از کرم خودشونه. حتی میتونن همه 2 ماه شما رو بازداشت کنن. مرخضی استحقاقی مطلقا برای یگانه و مرخصی آموزشی چیزی از اون کم یا زیاد نمیکنه
    تو هر یگانی بری از اون تاریخ شروع میکنن برات مرخصیتو محاسبه میکنن. کاری ندارن قبل اون خونت خوابیده بودی یا تمام مدت در باداشت بسر میبردی.

4. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

دوستان 2/1 .کدها هنوز نخورده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من با لیسانس افتاده نیروی انتظامی مالک اشتر اراک چه جور جاییه؟ خود من فوق دیپلم کد مازاد خوردم به نظرتون کجا میفتم؟ ساکن کرمانشاه هستم. اعزام 1/2/91

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

دوست من با لیسانس افتاده نیروی انتظامی مالک اشتر اراک چه جور جاییه؟ خود من فوق دیپلم کد مازاد خوردم به نظرتون کجا میفتم؟ ساکن کرمانشاه هستم. اعزام 1/2/91
    دوست عزیز منم اونجا آموزشی بودم. تقریبا میشه گفت بهترین یگان آموزشی نیروی انتظامیه
    اما دوست من اسفند ماه رفته بود میگفت خیلی سختترش کردن. پیاده روی شبانه و چندین بار پاسداری و گشتی و....
    اما در مورد خودت تا روز آخر مشخص نیست. هرجا که نیروش به اندازه کافی نرسه اونجا اعزام میشی. در ضمن پارتی داشته باشی راحت میشه روز آخر هر کجا اون روز اعزام داشته باشه بری اونجا

8. 3 کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ما همچین چیزی نداشتیم ، تو آموزشی تا میتونین مرخصی بگیرین حساب نمیشه
    دوست عزیز دوران آموزشی و حتی دوره کد اصلا مرخصی نداره. حتی جمعه ها! هر چی به شما بدن از کرم خودشونه. حتی میتونن همه 2 ماه شما رو بازداشت کنن. مرخضی استحقاقی مطلقا برای یگانه و مرخصی آموزشی چیزی از اون کم یا زیاد نمیکنه
    تو هر یگانی بری از اون تاریخ شروع میکنن برات مرخصیتو محاسبه میکنن. کاری ندارن قبل اون خونت خوابیده بودی یا تمام مدت در باداشت بسر میبردی.
    حق با دوستانه
    آموزشی فقط باید بگزره چه توبیخی چه تشویقی تاثیر خاصی نداره تو بقیه سربازیش
    نمیفرستن به یگانی که میرید فقط ممکنه اگه حال بدن توی تقسیم مثلا به عنوان تشویق اسمتون رو جای بهتری رد کنن که البته اونم باز خیلی دسته اینا نیست و از مرکز میاد لیستا

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از همه یعنی مرخصی پایان دوره هم همبنطوره ؟
    من امریه گرفتم و بعد از پایان دوره روز 10 ام ماه باید خودم رو معرفی میکردم ولی خورد به جمعه شنبشم شد عید فطر من یکشنبه رفتم اداره مرکزی استانمون ولی اینقدر طولش دادند که بعد از ظهر شد و اونروز نتونستم خودم رو به اداره شهرمون برسومنم و کار کردم از 13 ام رد شد
    ( اداره مرکزی استان گفت بهشون بگم کار کردم رو بزننن 12 ام ولی هر کاری کردم اخرش زدن 13 ام ) ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد ؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از همه یعنی مرخصی پایان دوره هم همبنطوره ؟
    من امریه گرفتم و بعد از پایان دوره روز 10 ام ماه باید خودم رو معرفی میکردم ولی خورد به جمعه شنبشم شد عید فطر من یکشنبه رفتم اداره مرکزی استانمون ولی اینقدر طولش دادند که بعد از ظهر شد و اونروز نتونستم خودم رو به اداره شهرمون برسومنم و کار کردم از 13 ام رد شد
    ( اداره مرکزی استان گفت بهشون بگم کار کردم رو بزننن 12 ام ولی هر کاری کردم اخرش زدن 13 ام ) ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد ؟
    نه بابا خبری نیست.
    تازه اونایی که پایان دوره میرن و بعدش باید به یه پادگانی معرفی بشن نهست هم بکنن خبری نیست.
    منظورتو از جملات اخرت رو نفهمیدم.همین اداره رو میگم.

13. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

سلام.دوست عزیز کد های محل آموزش مشخص شده؟شما از پلیس + 10 برگه سفید گرفتید؟
    ممنون
    Last edited by mmin; 24-03-2012 at 22:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.دوست عزیز کد های محل آموزش مشخص شده؟شما از پلیس + 10 برگه سفید گرفتید؟
    ممنون
    برگه سفید من نیومده ولی میتونی برگه سبز رو به نظام وظیفه ببرید اونجا کد محل خدمت ومحل خدمتتون رو بهت میدن

16. این کاربر از sirvandx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •