ما همچین چیزی نداشتیم ، تو آموزشی تا میتونین مرخصی بگیرین حساب نمیشه
ما همچین چیزی نداشتیم ، تو آموزشی تا میتونین مرخصی بگیرین حساب نمیشه
دوست عزیز دوران آموزشی و حتی دوره کد اصلا مرخصی نداره. حتی جمعه ها! هر چی به شما بدن از کرم خودشونه. حتی میتونن همه 2 ماه شما رو بازداشت کنن. مرخضی استحقاقی مطلقا برای یگانه و مرخصی آموزشی چیزی از اون کم یا زیاد نمیکنه
تو هر یگانی بری از اون تاریخ شروع میکنن برات مرخصیتو محاسبه میکنن. کاری ندارن قبل اون خونت خوابیده بودی یا تمام مدت در باداشت بسر میبردی.
دوستان 2/1 .کدها هنوز نخورده؟
دوست من با لیسانس افتاده نیروی انتظامی مالک اشتر اراک چه جور جاییه؟ خود من فوق دیپلم کد مازاد خوردم به نظرتون کجا میفتم؟ ساکن کرمانشاه هستم. اعزام 1/2/91
دوست عزیز منم اونجا آموزشی بودم. تقریبا میشه گفت بهترین یگان آموزشی نیروی انتظامیه
اما دوست من اسفند ماه رفته بود میگفت خیلی سختترش کردن. پیاده روی شبانه و چندین بار پاسداری و گشتی و....
اما در مورد خودت تا روز آخر مشخص نیست. هرجا که نیروش به اندازه کافی نرسه اونجا اعزام میشی. در ضمن پارتی داشته باشی راحت میشه روز آخر هر کجا اون روز اعزام داشته باشه بری اونجا
حق با دوستانه
آموزشی فقط باید بگزره چه توبیخی چه تشویقی تاثیر خاصی نداره تو بقیه سربازیش
نمیفرستن به یگانی که میرید فقط ممکنه اگه حال بدن توی تقسیم مثلا به عنوان تشویق اسمتون رو جای بهتری رد کنن که البته اونم باز خیلی دسته اینا نیست و از مرکز میاد لیستا
ممنون از همه یعنی مرخصی پایان دوره هم همبنطوره ؟
من امریه گرفتم و بعد از پایان دوره روز 10 ام ماه باید خودم رو معرفی میکردم ولی خورد به جمعه شنبشم شد عید فطر من یکشنبه رفتم اداره مرکزی استانمون ولی اینقدر طولش دادند که بعد از ظهر شد و اونروز نتونستم خودم رو به اداره شهرمون برسومنم و کار کردم از 13 ام رد شد
( اداره مرکزی استان گفت بهشون بگم کار کردم رو بزننن 12 ام ولی هر کاری کردم اخرش زدن 13 ام ) ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد ؟
نه بابا خبری نیست.
تازه اونایی که پایان دوره میرن و بعدش باید به یه پادگانی معرفی بشن نهست هم بکنن خبری نیست.
منظورتو از جملات اخرت رو نفهمیدم.همین اداره رو میگم.
سلام.دوست عزیز کد های محل آموزش مشخص شده؟شما از پلیس + 10 برگه سفید گرفتید؟
ممنون
Last edited by mmin; 24-03-2012 at 22:31.
برگه سفید من نیومده ولی میتونی برگه سبز رو به نظام وظیفه ببرید اونجا کد محل خدمت ومحل خدمتتون رو بهت میدن
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)