سلام
دوست عزیز از ساعت چند وصل میشید که اینقدر دانلود میکنید
سلام
دوست عزیز از ساعت چند وصل میشید که اینقدر دانلود میکنید
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
راستش رو بخواهي کسي نيست که از سرويسي که داره کاملا راضي باشه . هميشه گاهي اوقات خوبه و گاهي بد . چون براي راه اندازي اوليه کمي پول مي گيرند و زمانبر هست سخته که مرتب سرويس هات رو عوض کني . شايد بهترين راه هم اينه که ببيني الان رتبه اول دست کدوم شرکت هست .
در مورد صبا نت کاري که کرده سرعت رو برات باز کرده . مثلا من با سرعت 110 دانلود مي کنم در حالي که سرعت 256 خريدم و بايد 256/8=32 باشه . يعني سرعتم 880 کيلو بيت هست . البته چند روزي هست که افت سرعت دارم . گاهي اوقات خوب و گاهي اوقات بد .
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
البته اون لینکی که دادید خراب هست در ضمن من کرج هستم
در مورد سوال دومم من UPS دارم و کل وسایل برقی مثل سیم برق کیس ، اسپیکر ، هارد ، مودم و .. به UPS خورده خوب UPS هم که باید کلا همیشه روشن باشه و نمیشه دیگه UPS رو کلا خاموش کنم
عجـــــــــــــــــب نکنه سیم تلفن و برق آداپتور مودم شما مستقیما به کیس تون وصل هست که اگر سیستم تون خاموش میشه کلا مودم تون هم خاموش میشه !!!!!!
دوست عزیز وقتی سیستم خاموش میشه شاید برنامه ای دانلود نشه ولی بازم حجم کم میشه
مثلا مودم من wifi داره وقتی سیستم خاموش هم هست ولی بازم می تونم از طریق wifi گوشیم از اینترنت استفاده کنم (البته من فقط این مثال رو زدم که اگر سیستم خاموش هم باشه میشه از اینترنت استفاده کرد وگرنه من WIFI مودمم رو فقط وقتی نیاز دارم روشن میکنم و نه همیشه)
من حتی وقتی سیستم رو خاموش هم میکنم چراغ اینترنت مودمم سبز هست
قبلا که یوزر روزانه و شبانه فرق داشت چراف مودمم از ساعت شبانه که میگذشت چراغ اینترنت روی مودم به صورت قرمز میشد و اگر هر چقدرم تو این حالت می موند مهم نبود ولی الان که دیگه یوزر روزانه و شبانه یکی هست قضیه فرق میکنه
چه سرویسی باید بگیرم تا شبی 3 گیگ دانلود کنم؟؟؟512یا1مگ
حرفایی میزنیا
شما اگه از مودمت چه در حالت وایرلس و چه در حالت عادی استفاده نکنی و چراغ مودمت سبز باشه((روشن)) از ترافیک نتت کم نمیشه آخه این که مثل Dial up نیست که ترافیک کم کنه این که میبینی بعضی از وقتها چراغinternetروی مودمت چشمک میزنه مال ارتباط با شبکست!!!من 24 ساعت مودمم روشنه اما در ساعاتی که ازش استفاده نمیکنم ترافیک کم نمیکنه!!!!
الان سیستم وایرلس همه جا هست اکثرا هم همیشه روشنه اگه میخواست ترافیک کم کنه که دیگه کلا وایرلس و جمع میکردند!!
دوست عزیز منطقا و روی کاغذ حرف شما کاملا صحیحه
ولی در مورد صبا نت بارها این منطق رفته زیر علامت سوال
من از 4-5 شرکت تا حالا اینترنت خریدم هیچ کدوم مثل صبا نت دزد و دروغگو نبودن مطلقا هیچ کدوم . از مدیریت تا کارمند ها انگار وظیفه ای تدارن جز دروغ گویی به مصرف کننده بابت سرعت و دزدی از حجم مصرفیشون . یه مشت افتابه دزد چیپ
دقیقا موافقم
منم دزدی حجمیشون دیدم
سرویس 1 مگ گرفتم چه شب چه روزش بالاتر از 60 کیلو نمیره
دارن مال حروم میخورن به ریش ماها میخندن بی انصافا
من تا 2 ماه پیش که صبا داشتم مشکلی توی کاهش حجم نداشتم شاید الان اینجوری شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)