تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 1783 اولاول ... 27667672676677277377477577677777877978078682687612761776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جالبه من با 128 اینقدر دانلود دارم یعنی دیشب 2.7 گیگ دان داشتم ایا فرق داره 512 و 128 تو شبانه

سلام
    دوست عزیز از ساعت چند وصل میشید که اینقدر دانلود میکنید

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تهرانی
    از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
    من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
    میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
    ممنون

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

دوستان تهرانی
    از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
    من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
    میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
    ممنون
    راستش رو بخواهي کسي نيست که از سرويسي که داره کاملا راضي باشه . هميشه گاهي اوقات خوبه و گاهي بد . چون براي راه اندازي اوليه کمي پول مي گيرند و زمانبر هست سخته که مرتب سرويس هات رو عوض کني . شايد بهترين راه هم اينه که ببيني الان رتبه اول دست کدوم شرکت هست .
    در مورد صبا نت کاري که کرده سرعت رو برات باز کرده . مثلا من با سرعت 110 دانلود مي کنم در حالي که سرعت 256 خريدم و بايد 256/8=32 باشه . يعني سرعتم 880 کيلو بيت هست . البته چند روزي هست که افت سرعت دارم . گاهي اوقات خوب و گاهي اوقات بد .

4. 2 کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

13

جواب سوال اولت نسبت به استاني که داري فرق داره لينک پايينو ببين : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال دومتم اينه که يه محافظ برق که اتو پاور Auto Powerداشته باشه بگير ، سيستم که خاموش مي شه بقيه وسايلتم که دو شاخشو زده باشي توش خاموش مي شه
    ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
    البته اون لینکی که دادید خراب هست در ضمن من کرج هستم
    در مورد سوال دومم من UPS دارم و کل وسایل برقی مثل سیم برق کیس ، اسپیکر ، هارد ، مودم و .. به UPS خورده خوب UPS هم که باید کلا همیشه روشن باشه و نمیشه دیگه UPS رو کلا خاموش کنم

جلل الخالق یعنی وقتی سیستمت خاموشه مودمت بازم از نت استفاده میکنه؟؟مگه میشه یه همچین چیزی؟؟
    عجـــــــــــــــــب نکنه سیم تلفن و برق آداپتور مودم شما مستقیما به کیس تون وصل هست که اگر سیستم تون خاموش میشه کلا مودم تون هم خاموش میشه !!!!!!

دوست عزیز وقتی سیستم خاموش میشه شاید برنامه ای دانلود نشه ولی بازم حجم کم میشه
    مثلا مودم من wifi داره وقتی سیستم خاموش هم هست ولی بازم می تونم از طریق wifi گوشیم از اینترنت استفاده کنم (البته من فقط این مثال رو زدم که اگر سیستم خاموش هم باشه میشه از اینترنت استفاده کرد وگرنه من WIFI مودمم رو فقط وقتی نیاز دارم روشن میکنم و نه همیشه)

من حتی وقتی سیستم رو خاموش هم میکنم چراغ اینترنت مودمم سبز هست
    قبلا که یوزر روزانه و شبانه فرق داشت چراف مودمم از ساعت شبانه که میگذشت چراغ اینترنت روی مودم به صورت قرمز میشد و اگر هر چقدرم تو این حالت می موند مهم نبود ولی الان که دیگه یوزر روزانه و شبانه یکی هست قضیه فرق میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چه سرویسی باید بگیرم تا شبی 3 گیگ دانلود کنم؟؟؟512یا1مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

عجـــــــــــــــــب نکنه سیم تلفن و برق آداپتور مودم شما مستقیما به کیس تون وصل هست که اگر سیستم تون خاموش میشه کلا مودم تون هم خاموش میشه !!!!!!

دوست عزیز وقتی سیستم خاموش میشه شاید برنامه ای دانلود نشه ولی بازم حجم کم میشه
    مثلا مودم من wifi داره وقتی سیستم خاموش هم هست ولی بازم می تونم از طریق wifi گوشیم از اینترنت استفاده کنم (البته من فقط این مثال رو زدم که اگر سیستم خاموش هم باشه میشه از اینترنت استفاده کرد وگرنه من WIFI مودمم رو فقط وقتی نیاز دارم روشن میکنم و نه همیشه)

من حتی وقتی سیستم رو خاموش هم میکنم چراغ اینترنت مودمم سبز هست
    قبلا که یوزر روزانه و شبانه فرق داشت چراف مودمم از ساعت شبانه که میگذشت چراغ اینترنت روی مودم به صورت قرمز میشد و اگر هر چقدرم تو این حالت می موند مهم نبود ولی الان که دیگه یوزر روزانه و شبانه یکی هست قضیه فرق میکنه
    حرفایی میزنیا
    شما اگه از مودمت چه در حالت وایرلس و چه در حالت عادی استفاده نکنی و چراغ مودمت سبز باشه((روشن)) از ترافیک نتت کم نمیشه آخه این که مثل Dial up نیست که ترافیک کم کنه این که میبینی بعضی از وقتها چراغinternetروی مودمت چشمک میزنه مال ارتباط با شبکست!!!من 24 ساعت مودمم روشنه اما در ساعاتی که ازش استفاده نمیکنم ترافیک کم نمیکنه!!!!

الان سیستم وایرلس همه جا هست اکثرا هم همیشه روشنه اگه میخواست ترافیک کم کنه که دیگه کلا وایرلس و جمع میکردند!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حرفایی میزنیا
    شما اگه از مودمت چه در حالت وایرلس و چه در حالت عادی استفاده نکنی و چراغ مودمت سبز باشه((روشن)) از ترافیک نتت کم نمیشه آخه این که مثل Dial up نیست که ترافیک کم کنه این که میبینی بعضی از وقتها چراغinternetروی مودمت چشمک میزنه مال ارتباط با شبکست!!!من 24 ساعت مودمم روشنه اما در ساعاتی که ازش استفاده نمیکنم ترافیک کم نمیکنه!!!!

الان سیستم وایرلس همه جا هست اکثرا هم همیشه روشنه اگه میخواست ترافیک کم کنه که دیگه کلا وایرلس و جمع میکردند!!
    دوست عزیز منطقا و روی کاغذ حرف شما کاملا صحیحه
    ولی در مورد صبا نت بارها این منطق رفته زیر علامت سوال

9. این کاربر از fisheries65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از 4-5 شرکت تا حالا اینترنت خریدم هیچ کدوم مثل صبا نت دزد و دروغگو نبودن مطلقا هیچ کدوم . از مدیریت تا کارمند ها انگار وظیفه ای تدارن جز دروغ گویی به مصرف کننده بابت سرعت و دزدی از حجم مصرفیشون . یه مشت افتابه دزد چیپ

11. 5 کاربر از shohreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا موافقم
    منم دزدی حجمیشون دیدم
    سرویس 1 مگ گرفتم چه شب چه روزش بالاتر از 60 کیلو نمیره
    دارن مال حروم میخورن به ریش ماها میخندن بی انصافا

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز منطقا و روی کاغذ حرف شما کاملا صحیحه
    ولی در مورد صبا نت بارها این منطق رفته زیر علامت سوال
    من تا 2 ماه پیش که صبا داشتم مشکلی توی کاهش حجم نداشتم شاید الان اینجوری شده.

14. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •