تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 1291 اولاول ... 2766767267667727737747757767777787797807868268761276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ايرانسل ١٤ و ١٥ تير تخفيف وايمكس گذاشته ميشه مدم جيبي كه ١٩٩ تومنه رو نصف خريد لطفا يكي جواب مارو بده

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اکانت وایمکس دارم و الانم استفاده میکنم.حالا میخوام یک مودم اضافه بگیرم که دو مودم روی یک اکانت کار کنه.این تخفیف نیمه شعبان شامل خرید مودم تنها هم میشه یا فقط برای ثبت نام جدیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اعطاي دقايق رايگان مکالمه و عرضه نيم‌بهاي مودم‌ وايمکس به مناسبت فرارسيدن نیمه شعبان

ايرانسل از اهداي دقايق رايگان مکالمه و عرضه نيم بهاي مودم‌هاي USB و Wi-Fi وايمکس، به مناسبت فرارسيدن سالروز میلاد باسعادت حضرت مهدی (عج) و عید نیمه شعبان، خبر داد.

به گزارش روابط عمومي ايرانسل، ايرانسل به تمامي مشترکيني که در روزهاي 14 و 15 تیرماه 91 ثبت نام سيم کارت ايرانسل خود را تکميل، مدارک شناسايي خود را به ايرانسل ارسال کرده و در همين روز اولين تماس را از سيم کارت خويش برقرار کنند ۲۰ دقيقه مکالمه رايگان با اعتبار يک ماهه اهدا مي‌کند.
    ضمن آنکه اين دسته از مشترکين، از يک سيم کارت هديه در بسته‌بندي ويژه سيم‌کارت دوقلوي ايرانسل، يک آهنگ پيشواز رايگان، شارژ شگفت انگيز 25درصدي و همچنين 100کيلوبايت GPRS رايگان يک ماهه نيز بهره‌مند خواهند شد.

همچنين تخفيف ۵۰ درصدي مودم‌هاي وايمکس ايرانسل نيز مشمول آن دسته از مشترکيني مي‌شود که در تاريخ‌هاي 14 و 15 تیرماه 91 نسبت به ثبت نام سرويس وايمکس با مودم Wi-Fi يا USB اقدام و از زمان ثبت نام، مراحل مربوط به آن و عمليات پرداخت خود را حداکثر ظرف مدت ۳ روز انجام دهند.

در اين بازه زماني، مودم‌هاي داخلي با امکانات Wi-Fi و مودم USB به همراه سامانه تقويت کننده وايمکس ايرانسل با ۵۰ درصد تخفيف به قيمت 499 هزار و 500 ريال عرضه خواهند شد و در طول دوره اين پيشنهاد تخفيفي، هر فرد تنها مي تواند يک حساب وايمکس ثبت نام کند و در صورت ثبت نام براي بيش از يک حساب، ثبت نام هاي اضافي ملغي مي‌گردند.

ثبت نام وايمکس ايرانسل از طريق وب‌سايت رسمي اين شرکت به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فروشندگان مجاز منتخب ايرانسل که اسامي آن‌ها در وب‌سايت ايرانسل آمده، مراکز خدمات ايرانسل و يا تماس با مرکز تماس شبانه روزي وايمکس ايرانسل به شماره ۷۰۷ براي تماس از خطوط ايرانسل و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ براي تماس از ساير خطوط ممکن است.

پرداخت هزينه اشتراک وايمکس ايرانسل از طريق پرداخت اينترنتي به وسيله سيستم کنترل حساب اينترنتي (e-Care)، خريد کارت شارژ و بارگذاري اينترنتي، خريد کارت شارژ و بارگذاري از طريق سيم کارت ايرانسل از طريق شماره گيري کد دستوري، پرداخت با استفاده از خدمات شارژ الکترونيکي از طريق مراجعه به فروشندگان مجاز ايرانسل و يا مراجعه حضوري به شعب بانک هاي عامل امکان پذير است.

بنا بر اعلام، درحال حاضر خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم از طريق وايمکس ايرانسل، با پهناي باند بين ۱۲۸ کيلوبيت تا دو مگابيت بر ثانيه و براساس تقاضا، در 30 شهر اصفهان، انديشه، اهواز، تبريز، تهران، خميني شهر، خوراسگان، نجف آباد، شاهين شهر، شور آباد، محمودآباد، شهر قدس، شهرک صنعتي اطلس، شهرک صنعتي چرمشهر، شهرک صنعتي طوس، شهريار، شيراز، فرديس، قرچک، کرج، اسلام شهر، ورامين، دزفول، گلستان، سردرود، کاشان، انديمشک، ري، هشتگرد و مشهد مقدس ارائه مي‌شود.

4. این کاربر از gheymeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال ؟ ایرانسل این پیشنهاد تشویقی "سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه" رو برای سرعت 512 نداره ؟ اگه داره چه جوری میشه فعالش کرد ؟

سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Help Please

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه نداره فقط 128 و 256

7. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1 هفته است به این وضعیت دچار شدم هنوز همینجوری است(نه پینگ خوبه نه سرعتش )من با این چی کار کنم موندم

داره خودمونی میشه eleven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کسی از مشکلات تغییر حالت از bridge به router خبر نداره؟ وقتی من این تغییر حالت رو می دم آی پیمو نمی شناسه و باید دستی وارد کنم. هیچ کس نمی دونه باید چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بالاخره ایرانسل یه طرح واسه شبها گذاشت البته ساعتش خیلی بدجوره اما میشه سیستم رو گذاشت واسه دانلود

در تابستان امسال کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی ویژه بهره‌مند شوند. بدین ترتیب، از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، هزینه هر مگابایت ترافیک مصرفی با ۵۰% تخفیف معادل ۵۰ ریال محاسبه می‌شود.

• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.

11. این کاربر از ali1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بالاخره ایرانسل یه طرح واسه شبها گذاشت البته ساعتش خیلی بدجوره اما میشه سیستم رو گذاشت واسه دانلود

در تابستان امسال کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی ویژه بهره‌مند شوند. بدین ترتیب، از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، هزینه هر مگابایت ترافیک مصرفی با ۵۰% تخفیف معادل ۵۰ ریال محاسبه می‌شود.

• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.
    داداش یکم بیشتر توضیح بده

واسه ما که طرح های ماهیانه داریم هم اینجوریه ؟
    مثلا من 128 ماهیانه 3 گیگ دارم
    این چطور محاسبه میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كاربران با سرويس نامحدود هم كه اصلا داخل آدم نيستند. خوب يك تخفيفي هم براي اين جور كاربرها بايد بذارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •