تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 940 اولاول ... 276676726766772773774775776777778779780786826876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سوال دوممو کسی جواب نداد اصلاً میشه آنلاین الان بازی کرد؟ کسی تونسته؟ چون من فقط آنلاینش برام مهمه اونطور که فهمیدم این بازیم مثل بازی بورن اوت پارادایس شده و چون آپدیت شده کرک جدید میخواد و نمیشه آنلاین بازی کرد اینطوریه یا هنوز میشه انلاین بازی کرد؟ لطفاً توضیح بدین چیکار کنم الانم میرم توی تاپیک هفصد هشصد صفه ای دنبال آپدیت ولی آنلاین برام مهمه لطفاً جواب..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

براي آنلاين بازي كردن دريافت آخرين پچ (1.30) لازم هست ولي كافي نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من پچو نصب کردم کرکم کپی کردم اما بازم پیغامایی میادو میگه باید ثبت نام کنم ازم کونامی آی دی میخواد فکر کنم هیچ راهی جز داشتن این کده نباشه امااگه راه حلی کسی بلده لطفاً بگه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ورژن جدید این بازی 1.3 نیست 1.4 هست کرکای 1.3 هم بهش نمیخوره.
    البته بالاخره تونستم توی بازی ثبت نام کنم (بعد از کلی ایرادگیری سایت) ولی با اینکه پچ 1.4 رو نصب کردم بازم موقع لوگین میگه باید به ورژن 1.4 آپدیت بشم چون کرک 1.3 که گذاشتم جواب نمیده فکر کنم اگه یه کرک برای ورژن جدید ساخته بشه همه مشکلا حل میشه (البته تا وقتیکه پچ جدید نیاد!!) و فقط مسئله سرعته که فکر کنم 380 هم خوب باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود دوستان.
    بچه ها این مشکل برای باره سومه که برام پیش میاد وقتی میخوام تو مستر لیگ سیو قبلیم رو لود کنم این پیغام میاد PES has to stop working و دیگه بازی سیو نمیشه.یعنی کلن سیوم خراب میشه.هر سری هم وقتی از لیگ دسته دو به دسته یک میرم این اتفاق میفته.کسی میدونه مشکل از کجاست.شرمنده که کل تاپیک رو نخوندم ماشالله 776 صفحه خیلیه.
    سپاس گزارم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این پچ 1.30 رو نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشت. مشکل از کجاست؟
    از كجا فهميدي تاثيري نداشت؟انتظار داري بعد نصب پچ چه تاثيري اعمال بشه؟ بگو تا راهنمايي كنم

درود دوستان.
    بچه ها این مشکل برای باره سومه که برام پیش میاد وقتی میخوام تو مستر لیگ سیو قبلیم رو لود کنم این پیغام میاد PES has to stop working و دیگه بازی سیو نمیشه.یعنی کلن سیوم خراب میشه.هر سری هم وقتی از لیگ دسته دو به دسته یک میرم این اتفاق میفته.کسی میدونه مشکل از کجاست.شرمنده که کل تاپیک رو نخوندم ماشالله 776 صفحه خیلیه.
    سپاس گزارم
    جواب سوال شما يك جمله هست كركي كه ازش استفاده مي كني با ورژن بازي شما سازگار نيست مثال عرض مي كنم شما اگه هيچ كدوم از پچ هاي رسمي كونامي رو نصب نكني ولي از كرك هاي مخصوص اونها استفاده كني اين مكل بروز مي كنه

ورژن جدید این بازی 1.3 نیست 1.4 هست کرکای 1.3 هم بهش نمیخوره.
    البته بالاخره تونستم توی بازی ثبت نام کنم (بعد از کلی ایرادگیری سایت) ولی با اینکه پچ 1.4 رو نصب کردم بازم موقع لوگین میگه باید به ورژن 1.4 آپدیت بشم چون کرک 1.3 که گذاشتم جواب نمیده فکر کنم اگه یه کرک برای ورژن جدید ساخته بشه همه مشکلا حل میشه (البته تا وقتیکه پچ جدید نیاد!!) و فقط مسئله سرعته که فکر کنم 380 هم خوب باشه.
    خيلي عاليه دلمون واسه شايعه تنگ شده بود ... باز هم شايعه نه دوست عزيز ورژن 1.40 اي وجود نداره آخرين پچ رسمي كونامي 1.30 هست. توي بعضي سايت هاي تازه كار به آخرين آپديت cv0f پچ 1.40 اطلاق مي كنن. آخرين پچ 1.30 هست

من پچو نصب کردم کرکم کپی کردم اما بازم پیغامایی میادو میگه باید ثبت نام کنم ازم کونامی آی دی میخواد فکر کنم هیچ راهی جز داشتن این کده نباشه امااگه راه حلی کسی بلده لطفاً بگه
    اون گيم آيدي و كونامي آيدي رو شما مي تونيد مجاني باز كنيد از سايت كونامي مشكل اينه كه شما وقتي اينها رو باز مي كنيد و در بخش نت ورك وارد مي كنيد به سريال كي كه موقع نصب بازي وارد مي كنيد گير مي ده اون سريال كي Fake هست و كونامي اين رو تشخيص ميده ولي اگه شما بازي رو اورجينال تهيه كني هم اين مشكل رو نخواهي داشت و هم ديگه لازم نيست بعد نصب آپديت پچ رسمي دنبال كرك بگردي

فكر آنلاين بازي كردن بدون داشتن DVD اورجينال رو از سرت بيرون كن رفيق

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

با سلام

من يه سري آموزش مثل : زدن ضربه آزاد، فرستادن صحيح كرنر و .... مي خواستم .

لطفا اگر روش هاي جالب ديگه اي هم سراغ داريد بنويسيد!

با تشكر از لطف شما

( البته من با ps2 بازي مي كنم! )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

1 تنظيمات گيم پلي تيم

سلام خلیل جان
    قبلا که من این بازی رو میکردم هیچ مشکلی نداشت وی الان با این مشکل مواجه شدم من باید چی کار کنم .

ضمنا یه سوال از دوستانی که میتونن من کمک کنن داستم :
    اون قسمتی که توی بازی کنار اسم بازیکن هستش و با اون دستور حمله میانه بازی کردن ودفاع رو می ده و با رنگ های قرمز سبز زرد مشخص هستش .
    توی چمپیونز لیگ می شه با ال 1 وال 2 بالا پایین کرد من الان دیگه نمی تونم این کار رو کنم وبه تور اتوماتیک دستور حمله ودفاع انجام میشه من باید کجای تنظیمات رو درست کنم تا این قسمت با دستور من انجام بشه .
    البته اینو بگم که اول این کار رو خودم میکردم ولی بعدا از دستم در اومد نمی دونم که کجای تنظیمات رو دستکاری کردم
    .
    سلام دوست عزيز!شما در قسمت تنظيمات تركيب،تعويض و... ابتدا به set stactics و بعد به controller support برويد.در اينجا منوي دوم رو روي manual قرار بديد تا دفاعي يا هجومي بودن تيم كاملا در اختيار خودت باشه.منوي اول مربوط به game plan هست كه تنظيماتش از منوي set stactics قابل دسترسيست و ميتونيد براي تيمتون چهار استرات‍ژي به داخواه تنظيم كنيد مثل ضد حمله،تله آفسايدو.. .گزينه سوم مربوط به تعويض اتوماتيك بازيكن و گزينه آخر هم مربوط به تغيير اتوماتيك سيستم تيم شماست كه اگه تيك داشته باشند انجام خواهد شد.پس از انجام تغييرات سيو كن.
    Last edited by mohammad_87; 29-04-2009 at 14:25.

10. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من صداي تماشاگران ميلان رو دانلود كردم.حالا با چه برنامه اي ميتونم جايگزين كنم؟فايل ها از unnamed_00539 تا unnamed_00543 هست.اگه با كيت سرور ميشه، بايد در كدوم پوشه كپي كنم؟
    كسي نيست اينو بلد باشه؟
    ضمنا من يه سري فايل با فرمت png دانلود كردم كه به پلاكاردهاي تماشاگران سري آ مربوط ميشه.اينارو چكار كنم؟؟!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

با سلام

من يه سري آموزش مثل : زدن ضربه آزاد، فرستادن صحيح كرنر و .... مي خواستم .

لطفا اگر روش هاي جالب ديگه اي هم سراغ داريد بنويسيد!

با تشكر از لطف شما

( البته من با ps2 بازي مي كنم! )
    pes 2009 در pc با ps2 متفاوته چون ماله ps2 نسخه کامل شده pes 6 قدیمی هستش و همون روش های قدیمی کارامدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •