سلام
take a dance class & take a tennis lesson هر دوش به معنی کلاس داشتن؟ اگه بله چرا نمیشه lesson رو واسه dance و class رو واسه tennis آورد؟ ممنون میشم جواب بدید.
سلام
take a dance class & take a tennis lesson هر دوش به معنی کلاس داشتن؟ اگه بله چرا نمیشه lesson رو واسه dance و class رو واسه tennis آورد؟ ممنون میشم جواب بدید.
!Longman lexicon Talks
Class : [1] a group of pupils or students taught together: our class is the biggest in the school. how many students are there in your history class at college? how much class work must be done? [2] a number of students in a school or university doing the same course in the same year [3] the occasion when such a group is taught: I must go or I'll be late for my English class
Lesson : [1] something to be learnt or taught, esp in a school, etc , esp in a class: Did you enjoy that lesson? Afternoon lessons start at 2 o'clock. The teacher was working on his lesson plans. [2] an experience or event seen as teaching something: He learned many lessons in life while working there. The child has learnt her lesson and won't go near fire again
Course : a set of lessons on one subject: What courses are you taking? A French course and a course in history
دقت داشته باشید که class یه مجموعه ای از افراد هستند که دارند مجموعه ای از Lessons رو یاد میگیرند. اختلاف بین این دو رو به راحتی میشه فهمید. برای راحتی کارتون واژه های "درس" و "کلاس" رو به یاد بیارید..:
"من امروز کلاس فیزیک داشتم"
"من امروز درس فیزیک داشتم"
"توی کلاس فیزیک با یک دختره آشنا شدم"
اما اما اما.... نمیتونیم بگیم توی درس فیزیک با یک دختره آشنا شدم
تفاوتهای کلی بین Class و Lesson :
- class به گروهی از افراد گفته میشود که دارند یک lesson یاد میگیرند
- lesson میتونه یک بخش/یک درس از کل آموزش باشه ( مثلن درس پنجم کلاس فیزیک )
- وقتی داریم از جلسه ی یک به یک بین استاد و شاگرد حرف میزنیم میشه از lesson استفاده بشه
حالا این جمله هارو نگاه کن :
I sometimes stay at the office after work for my English lesson and after the lesson I go home directly
I sometimes stay at the office after work for my English class and after the class I go home directly
توی هردو جمله میشه گفت مثلن Today's lesson was on Vocabulary ( درس امروز لغت بود)
take a tennis lesson
در اینجا منظور داشتن یک درس تنیس هستش.
take a dance class
اینجا منظور کلاس رقص هستش
به این جمله های پایین دقت کنید ببینید کاربرد lesson و class چقدر فرق داره:
Today's lesson of the dance class was on flexibility
درس امروز کلاس رقص، انعطاف پذیری بود.
Take a tennis class
به کلاس تنیس رفتن
Today's lesson of our Tennis class was how to hit a backhand
درس امروز کلاس تنیس درمورد زدن بکهند بود.
I had a tennis lesson today
(امروز من یک جلسه ی آموزشی تنیس داشتم)
I had tennis class today
(امروز کلاس تنیس داشتم)
در آخر اضافه میکنم که ممکنه توی نت این دو رو به اشتباه به جای همدیگه به کار ببرند ، مث خیلی از اشتباهاتی که ما خودمون انجام میدیم.
مثلن ببینید که ایرانی ها چقدر "شامل" و "مشمول" را به اشتباه به جای هم استفاده میکنند.
سلام ممنون که وقت گذاشتید و این طور کامل توضیح دادید. کاملا متوجه شدم
سلام به همه
تورو خدا هرکسی جواب سوال منو میدونه جواب بده چون خیلی بهش احتیاج دارم یعنی برام خیلی حیاتی هستش. چند روز دیگه مصاحبه زبان انگلیسی تور لیدری دارم می خوام بدونم کسی تابه حال تو این مصاحبه ها بوده و در مورد سوالهایی که پرسیده میشه چیزی میدونه. واقعا یه دنیا ممنون میشم کسی جواب بده.
بچه ها وجود خارجی یا نمود بیرونی به انگلیسی چه طور ترجمه میشه؟
مثلاً بخوایم بگیم این ها چیزهایی هستن که تو در ذهنت داری و وجود خارجی ندارن یا نمود بیرونی ندارن
یا مثلاً ترجمه این جمله: این ائتلاف دیگر وجود خارجی ندارد
4- He ________________ has a cat or a dog. I can't remember
.a.either b.neither c.so d.nor
5- I'm not a big fan of that writer, and ________________ is my father
.a. Either b. neither c. so d.norخب مگه جمله نباید این جوری باشه
he has either a dog or a cat.
بعد توی جمله اول نقش either چیه ؟![]()
you can say these things doesn't exist
come to reality,please![]()
کسی نبود؟ فک کنم باید تعداد پستهامو زیاد کنم تا کسی جوابمو بده!!!!1
به تعداد پست ربطی نداره دوست عزیز
مطمئن باشید اگه کسی تجربهای در این زمینه داشته باشه و پست شما رو ببینه، بهتون کمک میکنه ...![]()
سلام مرسی بابت جوابتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)