مصطفی جان در صورت یکسان بودن سایز دهنه های کاربرات های تک دهنه نوا و آریا ( مثلا 42 ) بعید می دونم تغییری در شتاب بوجود بیاد مگه اینکه پمپ شتابهاشون خیلی با هم متفاوت باشه
راستی من یادم نیست شما رودری های ماشینت که اول گرفتی در چه وضعی بود نمیشه از زه های اونها استفاده کرد؟
اون آرم رست هم داستان خودش رو داره این عکس ماله زمانی هست که ابتدا ماشین رو تحویل گرفته بودم و عکس جدیدی ازش ندارم ولی واسه خودم هم سواله که چرا قسمت دایره ای آرم رست رو تو فابریکیا به سمت لولای درب می بندن که این باعث میشه شما نیروی بیشتری رو به اون حلقه وارد کنی تا درب بسته بشه !!! که اگر مثل این عکس برعکس بسته بشه می بینید که درب راحت تر بسته میشه و کمتر هم به دو تا پیچ آرم رست و رودری فشار وارد می شه!
گیربکس هم من متوجه نشدم شما نشانگرت روی صفحه آمپرا L2 رو نشون میده یا دسته دنده فقط در حالت L2 ماشین رو حرکت میده و به دنده 3 آیا ماشین میره یا نه ؟
علی آقا ممنونم از اطلاعات مفیدت حالا یه آمار می گیرم اگه پلاستیکیش پیدا بشه میگیرم نصب می کنم
استارت هم ازش مطمئنم چون بعد از خرید ماشین خودم هم به این مورد شک کردم که بعد از بازکردن استارت مشخص شد کله استارت شکستگی داره که اون عوض شد دنده استارت هم توسط صاحب قبلی نو شده بود که اونم سالمه استارت رو هم استاد کار برام بست که از شیم اونها هم مطمئنم فقط میمونه این گارد محافظ تا ببینیم خدا چی میخواد