تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 776 از 1045 اولاول ... 276676726766772773774775776777778779780786826876 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    در برنامه ورد 2003 و 2007 وقتی که کلمه ای را زیرنویس (Footnote) می کنیم ملاحظه می شود که یک نیم خط در زیر صفحه ایجاد می شود و توضیحات مربوطه زیر این نیم خط به ترتیب نوشته می شود.
    1- آیا شکل این نیم خط قابل تغییر است( مثلا کلفت تر شود یا نقطه چین شود )
    2- چگونه می شود که این نیم خط از سمت راست به سمت چپ برود. ( برای توضیح کلمات انگلیسی که باید از سمت چپ تراز انجام شود)
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کسی مشکل منو نمیتونه حل کنه ؟
    من نمیدونم چرا تو قسمت فونت در Word 2010 به جای مثلا فونت F_Nazanin بزنه استایل آن را نمایش میدهد به صورت "چ جچحح خه" چه کار باید بکنم که اسم فونت را نمایش بدهد نه استایل ان را مثلا الان نمیتونم بفهمم این فونت فونت چیه اسمش ؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    در برنامه ورد 2003 و 2007 وقتی که کلمه ای را زیرنویس (Footnote) می کنیم ملاحظه می شود که یک نیم خط در زیر صفحه ایجاد می شود و توضیحات مربوطه زیر این نیم خط به ترتیب نوشته می شود.
    1- آیا شکل این نیم خط قابل تغییر است( مثلا کلفت تر شود یا نقطه چین شود )
    2- چگونه می شود که این نیم خط از سمت راست به سمت چپ برود. ( برای توضیح کلمات انگلیسی که باید از سمت چپ تراز انجام شود)
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من نمیدونم چرا تو قسمت فونت در Word 2010 به جای مثلا فونت F_Nazanin بزنه استایل آن را نمایش میدهد به صورت "چ جچحح خه" چه کار باید بکنم که اسم فونت را نمایش بدهد نه استایل ان را مثلا الان نمیتونم بفهمم این فونت فونت چیه اسمش ؟
    فکر کنم تو یکی از پست هام ازتون خواستم فونت های سری B رو نصب کنید و نتیجه رو بگین، چون Word همچین تنظیماتی نداره که بجای اسم فونت بیاد نمونه نشون بده. فقط نسخه 2003 این امکان رو داشت که در کنار اسم فونت، نمونه رو نشون بده یا نده!
    شاید هم توهم زدم که اینو ازتون خواستم. به هر حال الان پیشنهاد می کنم 40 فونت فارسی سری B (یعنی B_Titr و B_Nazanin و ...) رو نصب کنید.

اصلا کسی از دوستان تا حالا با سری F کار کرده؟ این فونت ها سالم هستند؟

5. این کاربر از mojtabamalaekeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من در ورد 2010 می خوام فهرست درست کنم ولی فهرست ایجاد شده از چپ به راست می نویسه ، و من میخوام که از راست به چپ باشه . مطلبی هم در این باره تو سایت پیدا نکردم ، کسی از عزیزان میتونه منو راهنمایی کنه؟
    قبلا تشکر می کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    من در ورد 2010 می خوام فهرست درست کنم ولی فهرست ایجاد شده از چپ به راست می نویسه ، و من میخوام که از راست به چپ باشه . مطلبی هم در این باره تو سایت پیدا نکردم ، کسی از عزیزان میتونه منو راهنمایی کنه؟
    قبلا تشکر می کنم
    وارد سربرگ Layout از Page Setup بشین.
    Page Setup با دوبارکلیک روی خط کش یا از منوی Page Layout قسمت Page Setup با کلیک روی لانچر (دکمه سمت راست پایین) میاد.

Section Direction روی ظاهر فهرست تأثیر داره. برای فهرست فارسی باید Right-to-left باشه.

البته من خودم یه سند 60 صفحه ای با 3سه تا Section دارم که هر کاریش می کنم جهت فهرستش عوض نمیشه! نمی دونم Word2010 قاطی داره یا من بلد نیستم.

تبدیلش کرده به 2003 و توی خود Word2003 اومدم Section مطالب رو عوض کردم و جواب داد. یعنی فهرست رو که Update کردم جهتش عوض شد.
    ولی چندتا از عناوین عوض نشدن :(
    این عنوان هایی که میزنن ریخت فهرست رو خراب میکنن هم گاهی پیش میان. مثلا جهتشون برعکسه یا شماره صفحه شون فارسی انگلیسیش با بقیه فرق می کنه.
    امیدوارم کسی گیر این مسائل نیفته.
    Last edited by mojtabamalaekeh; 02-09-2012 at 16:22.

8. این کاربر از mojtabamalaekeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت seraj-90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم،من یه فایل word دارم که داخلش تعدادی جمله به زبان عربی هست مربوط به آیات قرآن مجید ولی word اونا رو به شکل آیکنهای عجیب و غریب نمایش میده.فونتش رو هم نمیتونم عوض کنم.قسمتهای دیگه فایل که فارسی هست درست نشون میده.فکر کنم مربوط به encoding باشه.لطفا راهنمایی کنید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

14 کپی در word

چگونه در word 2007 می‌توان یک صفحه کامل تایپ شده را از یک سند به سند دیگر کپی کرد؟ با تشکر از راهنمایتان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من رو یه پایان نامه ای دارم کار میکنم و هر دفعه باید در موردش با استاد راهنمام مشورت کنم .اما متاسفانه فایل ورد منو تو کامپیوتر استاد به صورت کاراکترهای به هم ریخته نشون میده.سیستم عامل من 7 هستش اما ماله اون ایکس پیه . در حالی که ورژن ورد هر دومون 2007 هستش . متن نوشتاری هم بصورت فارسی هست.آیا راه حلی هست که فایل وردی رو که من تو کامپیوتر خودم سیو میکنم به همون صورت هم تو کامپیوتر اون نشون بده؟ البته ماله من لبتاپه نمیدونم این هم موثره یا نهممنون میشم

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من رو یه پایان نامه ای دارم کار میکنم و هر دفعه باید در موردش با استاد راهنمام مشورت کنم .اما متاسفانه فایل ورد منو تو کامپیوتر استاد به صورت کاراکترهای به هم ریخته نشون میده.سیستم عامل من 7 هستش اما ماله اون ایکس پیه . در حالی که ورژن ورد هر دومون 2007 هستش . متن نوشتاری هم بصورت فارسی هست.آیا راه حلی هست که فایل وردی رو که من تو کامپیوتر خودم سیو میکنم به همون صورت هم تو کامپیوتر اون نشون بده؟ البته ماله من لبتاپه نمیدونم این هم موثره یا نهممنون میشم
    سلام
    این مورد رو امتحان کنید ببینید درست میشه؟!
    Word Options>Save و قسمت پایین تیک Embed fonts in in the file رو بزنید و OK کنید.

13. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •