خب بالاخره با کلی کندوکاو سیستم دوباره فرمت کردم ، و ویندوز seven ریختم روش ، دیگه کار به رفتن پیش متخصص نکشید![]()
خب بالاخره با کلی کندوکاو سیستم دوباره فرمت کردم ، و ویندوز seven ریختم روش ، دیگه کار به رفتن پیش متخصص نکشید![]()
سلام
سوال: من روی ویندوز xp زبان برنامه نویسی جاوا را نصب کردم پنجره برنامه باز میشود ولی خود برنامه کار نمیکند (اجرا نمیکند)
سلام
چجوری می تونم هویت فایلی که پسوند اشتباهی بهش دادم عوض کنم؟
راستش من یه فایل ویدئویی دانلود کردم که پسوند نداشت ولی فکر می کردم که داخل پوشه RAR باشه برای همین به اسمش پسوند .RAR اضافه کردم جوری که سیستم دیگه اونو به عنوان یک فایل فشرده میشناسه!
البته بلدم چجوری با راست کلیک و open with به وسیله نرم افزارهای پلیر بازش کنم و پخش بشه
منتها همچنان یک فایل RAR هست.حتی اسمش رو هم تغییر دادم و پسوند .avi بهش اضافه کردم و rar رو پاک کردم ولی تغییری نکرد.
این مشکلیه که وقتی ویندوز هم عوض می کنیم همچنان پابرجاست.
لطفا راهنمایی کنید برای رفع این مشکل و مشابهش چجوری عمل کنم؟ممنون
شما دقیقا چی رو نصب کردید؟؟ اسم و نسخه ی دقیق برنامه.
برید داخل Folder Options, اونجا تیو سربرگ دوم یه گزینه هست به اسم Hide Extensions for known file types، (یعنی پسوند فایلهای شناخته شده رو نشون نده) تیکش رو برمیدارید، پسوند همه فایل ها نمایان میشه، تغییر پسوند رو انجام بدید، حالا تیک رو مجددا بزارید.
سلیام دوباره ... !
آقا من چرا اسم کاربریم رو نمیتونم عوض کنم؟! موقع نصب ویندوز هم بخش تعیین نام کاربری و اینا نیومد اصلاً !! خودش یوزری به نام Administrator ساخته که تو تنظیماتش فقط Create A Password داره و Change Picture !! هیچ چیز دیگهای نداره !! :(
نگفتی ویندوزت چیه، اما فک کنم xp باشه:
چون احتمالا دارید از یه ویندوز دستکاری شده استفاده می کنید.
شما مراحل زیر رو طی کنید تا یوزرهاتون حالت عادی بشه:
1- یه یوزر جدید که اختیارات تام (یا همون ادمین) داره بسازید. اسمش رو اسمی که مایلید بزارید.
2-وارد یوزر خودتون که الان ساختید بشید.
3-به مسیر زیر برید:
C:\Documents and Settings
یه فولدر هست به اسم Administrator این فولدر را کامل پاک کنید.
بعدش توی رجیستری، توی آدرس زیر یه کلید DWORD به اسم "Administrator" بساز و مقدارش به طور پیشفرض صفر هستش.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\ CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserListحالا یه restart بده.
میتونی این کار رو هم کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مدتی ویندوز 7 که میخوام خاموش کنم این خطا رو میده :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من وبکم نصب کردم داخل ویندوز 7 یکی Logitech و Genius ولی هیچ کدوم کار نمیکنه برای چی؟؟؟ نرم افزارش نصب میشه اجراش میکنم close program میده ولی کلا نمیاره یا تو یاهو به کسی وب میدم صفحه کلا سیاه هستش نمیدونم چرا؟!!
Last edited by mrmostafa; 06-05-2011 at 09:21.
اینجا انجمن xp هست. در انجمن 7 بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب تو انجمن ویندوز XP پست میدم یعنی ویندوزم XP است دیگه!
ممنون
فقط بدبختی اینجاست که از اطلاعات و تنظیماتم بکآپ نگرفته بودم و یوزر جدید ساختم ... حالا دیگه غیر از حالت safe mode هیچ رقمه نمیشه وارد administrator شد ... ضمن اینکه از administrator حالت safe mode نمیشه یوزر جدید رو پاک کرد !! عجیبه !!
دوستان به نظرتون واقعا دوران اکس پی مثل 98 تموم شد؟! من فعلا سیستمم طوری نیست که 7 درست حسابی روش جواب بده!!!
الان بهترین ویندوز اکس پی چیه؟! سرویس پک 3 ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)