تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 776 از 2014 اولاول ... 27667672676677277377477577677777877978078682687612761776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,751 به 7,760 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه beginner63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

زمانی با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با خداحافظی
    علي كريمي: تیم ملی بدون من آرامش بیشتری دارد

علی کریمی بازیکن ارزنده پرسپوليس و تیم ملی فوتبال کشورمان در نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال دلایل کناره گیری خود را از تیم ملی تشریح کرد.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در متن نامه علی کریمی خطاب به علي کفاشیان رئيس فدراسيون فوتبال آمده است: «با آنکه بیش از صد بار افتخارپوشیدن پیراهن تیم ملی را داشتم همچنان این پیراهن برایم عزیز و مقدس است. اتفاقات چند ماه اخیر و موانعی که در راه حضور من در تیم ملی به وجود آمد دور از مهر و محبت و خلوص نیت بوده. امروز احساس می کنم تیم ملی و گردانندگان آن با نبود این حقیر آرامش و تمرکز بهتری برای رساندن تیم ملی به سرمنزل مقصود خواهند داشت».
    کریمی تصریح کرد: « از این رو با تمام علاقه و عطش که در راه رسیدن به تیم ملی دارم نوعی احساس تحمیلی مرا رنج می دهد. فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعی را از انتخاب کننده بازیکنان سلب نموده از این رو با توجه به جو فعلی ضمن عذرخواهی از مردم خوب و فهیم و تمامی آنهایی که با محبت و مهرصادقانه مرا پذیرا شده اند به خاطر مصلحت تیم ملی و با آرزوی توفیق برای دوستان ملی پوش دعاگوی آنان در راه پرفراز و نشیب تا جام جهانی هستم. امیدوارم جنابعالی و مردم خوب شرایط مرا درک کرده باشند و بدانند که این تصمیم سخت و مشکل را صرفا به خاطرمصالح تیم ملی گرفته ام».
    وی تاکید کرد: «زمانی با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با خداحافظی از تیم ملی خدمت بیشتری انجام داده ام. به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران».
    Last edited by beginner63; 11-10-2008 at 13:58.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شايد به قول شما خسومتي نداشته باشه
    ولي همه ميدونن
    كه خصومت داره!!!

دي دي دي:

يا حق (:

بابا خسومت

بابا اینکاره

بابا PHD

بابا ...

یاسین جان سر به سر عمو خاسم نزار طفلی گناه داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بچه ها بازی کی هست ؟ ساعت چند؟

مسابقه بعدی:

فولاد خوزستان - پرسپولیس

شنبه 27/07/87 ساعت 16:45
    مکان : ورزشگاه تختی اهواز

آخرین نتیجه : پرسپولیس 2 - فولاد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : در حكمي از سوي كميته استيناف محروميت 6 ماهه پرسوليس به حالت تعليق درآمد. به دليل تخلفات صورت گرفته از سوي تماشاگران به مدت 6 ماه از حضور آنها در مسابقه محروم بود و مسعود زارعي به علت تخلفات صورت گرفته به مدت 1 سال از همراهي تيم محروم شد كه پس از در خواست تعليق به كميته استيناف، اين كميته حكم فوق را به حالت تعليق درآورد و اگر از بازيكن يا تيم فوق تخلفي صورت گيرد ،محروميت يكساله براي بازيكن و محروميت 6 ماهه براي تيم اجرا خواهد شد. همچنين كميته استيناف فدراسيون حكم تعليق احمد رضا عابدزاده ،مربي دروازبانان و حسين هدايتي را صادر نمود. چنانچه نامبردگان در زمان بازي پرسپوليس مجداد دچار تخلفي شوند، عابدزاده به مدت 2 جلسه و هدايتي به پرداخت يكصد ميليون ريال بايد جريمه محكوم مي شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس توسط پزشك محسن خليلي تحت عمل جراحي قرار گرفت.
    ميثاق معمارزاده كه به دليل مصدوميت و پارگي رباط صليبي راهي آلمان شده بود، روز گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفت.
    پزشك وي چندي پيش پاي محسن خليلي را نيز عمل كرده بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : بعد از فوت پدرت، در چه شرايط روحي قرار داري؟
    در روزهاي اخير و با گذشت زمان، خودم را با اتفاق رخ داده وفق دادم. در روزهاي گذشته به دور از مسايل فوتبال، در غم پدرم بودم.

از شكست پرسپوليس برابر تيم ابومسلم خبر داريد؟
    بله. از طريق اينترنت متوجه شدم پرسپوليس با 4 گل در مشهد شكست خورده و اين موضوع برايم آزار دهنده بود؛ اما نمي دانم چطور در مشهد 4 گل را دريافت كرد؟

به نظر مي رسد ضعف خط دفاعي جدي است.
    با دريافت 4 گل، بدون شك در دفاع مشكل داريم. به محض بازگشتم به تهران، در اين زمينه با افشين قطبي صحبت خواهم كرد زيرا بايد اينگونه مشكلات را برطرف كنيم. انجام تمرينات اختصاصي در دفاع و مشورت با سرمربي، بايد هرچه زودتر مشكلات خط دفاع را برطرف كنيم.

برنامه اي براي مدافعان در نظر داري؟
    چند روزي از ايران به دور بوده ام؛ ‌اما همانطور كه گفتم، بايد با مشورت و همكاري قطبي اين ضعف را برطرف كنيم. شايد انجام تمرينات منظم و فشرده بتواند ما را در اين زمينه كمك كند.

علاو بر خط دفاع، دي كارمو، مهاجم مورد علاقه شما نيز عملكرد خوبي نداشته است. علتش در كجا ارزيابي مي كني؟
    قبل از ديدار با استقلال با دي كارمو به طور خصوصي صحبت كردم و شرايط را برايش توضيح دادم. بازيكن بسيار جواني است و براي تطابق با شرايط فوتبال ايران به زمان نياز دارد؛ ‌اما به دليل دوري از ايران، اطلاعات دقيقي از عملكردش ندارم. با بازگشتم به تهران با وي صحبت خواهم كرد. در مورد دي كارمو با قطبي نيز صحبت كرده و اطمينان دارم با حضور دوباره ام در تهران، همه مشكلات برطرف خواهد شد.

اما دي كارمو برابر ابومسلم بازي خيلي نا اميدكننده اي را به نمايش گذاشت و يك فرصت خيلي خوب را از دست داد؟
    دي كارمو در فوتبال برزيل بازي هاي خوبي را انجام داده و در 21 مسابقه، 17 بار گلزني كرد. نمي دانم در ايران چه اتفاقي برايش رخ داده و بايد با حضورم در تهران وضعيت نهايي اش را مورد ارزيابي قرار دهم.

فاس: به لحاظ مالي چند در صد از مبلغ قراردادت را از پرسپوليس دريافت كرده اي؟
    تا كنون پولي نگرفته ام؛ ‌اما مسئولان قول هايي داده اند. با بازگشت به ايران با حسين هدايتي در اين زمينه صحبت هاي نهايي را انجام خواهم داد. اطمينان دارم مشكلاتم در پرسپوليس حل شدني است.

مشكلات براي اسكان برطرف شد؟
    از آخرين تحولات در تهران اطلاعي ندارم. بهتر است در اين زمينه هدايتي پاسخ بدهد.

پس از ترك ايران، شايعاتي در رسانه ها منتشر شد كه از چند تيم خارجي پيشنهاد داري؟
    خير. تا كنون پشنهادي دريافت نكرده و تمركز اصلي من روي پرسپوليس است.

اما گفته مي شود مسئولان سامسونگ كره جنوبي سخت خواهانت هستند؟
    اين خبر صحت ندارد. برنامه هايم را براي پرسپوليس آماده كرده ام.

مسابقات جام جهاني فوتسال در حال برگزاري است. موفق شدي بازي تيم ايران را تماشا كني؟
    مسابقه تيم هاي ايران و اسپانيا را از نزديك تماشا كردم. واقعاً ايران در اين رشته بازيكنان خوبي را دارد. آنها برابر اسپانيا خيلي خوب بازي كردند. اكنون يكي از تيم هاي راه يافته به مرحله بعدي هستند و اين موضوع افتخار بزرگي محسوب مي‌شود.

بازتاب صعود فوتسال ايران در برزيل چگونه است؟
    بيشتر علاقمندان به فوتسال و آنهايي كه مسابقات را در برزيل پيگيري مي كنند، در روزهاي اخير همواره در مورد ايران صحبت مي كنند. نگاه ها به اين تيم بسيار مثبت است. ايران به لحاظ تكنيكي بازيكنان بسيار باهوش و توانايي را در اختيار دارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هوداران پرسپولیس : حسين بادامكي كه از ناحيه رباط صليبي دچار آسيب ديدگي شديدي شده بود و بعد از MRI مشخص شد كه رباط صليبي اش دچار پارگي نشده،‌ مداوايش را زيرنظر پزشك تيم آغاز كرد.
    بادامكي از امروز در تمرين پرسپوليس حاضر و به طور انفرادي تمرين خواهد كرد. بادامكي نرم دويدن را در دستور كار خود دارد و پس از آن زيرنظر دكتر زرينه به طور اختصاص كار خواهد كرد.
    به نظر مي رسد پس از انجام تست هاي مختلف و نبود مشكل او مي تواند در تمرينات گروهي شركت كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري كه از ناحيه كشاله پا دچار كشيدگي شده به احتمال زياد به بازي مقابل فولاد خوزستان هم نمي‌رسد.
    كاپيتان پرسپوليس كه به همين دليل بازي هفته گذشته تيمش را مقابل ابومسلم از دست داده بود، بعيد به نظر مي رسد تا روز شنبه هفته آينده به شرايط بازي برسد.
    البته باقري همچنان و تحت زير پزشك تيم فيزتراپي مي‌كند، اما از آنجا كه در تمرينات گروهي شركت نداشته و همچنين براي جلوگيري از تشديد مصدوميتش به احتمال زياد برابر فولاد بازي نخواهد كرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : ناكامى مقابل ابومسلم مشهد مسئولان باشگاه پرسپوليس را عصبانى كرد زيرا ۳ امتياز بسيار حساس را از كف دادند و همين مسأله مى تواند در هفته پايانى ليگ نقش بسزايى در رتبه آنها ايفاء كند. از طرف ديگر گل هاى پرسپوليس هم بيشتر بر پايه خلاقيت على كريمى به ثمر رسيد تا بر اساس تدابير ويژه تاكتيكى جدا از تمام مواردى كه برشمرديم، بحث سفرهاى متعد افشين قطبى به دوبى نيز مطرح است كه مدت ها قبل سروصداى فراوانى ايجاد كرده بود. براساس آخرين خبرهاى دريافتى؛ پنجشنبه شب چند نفر از مديران باشگاه پرسپوليس در گفت وگو با يكديگر به دنبال آن بودند تا ماجراى مسافرت هاى قطبى به دبى را به طور جدى مطرح كرده و يك بار براى هميشه مسأله را حل كنند زيرا اين مسأله كم كم مى تواند دردسرهاى زيادى براى تيمشان ايجاد كند البته بعيد است قطبى زير بار حرف آنها برود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : "داريوش مصطفوي" افزود: در هفته جاري جلسه هيات مديره باشگاه پرسپوليس با حضور افشين قطبي برگزار مي شود و در مورد شکست تيم پرسپوليس مقابل تيم ابومسلم مشهد و نتايج اخير تيم پرسپوليس بحث و گفت و گو مي شود و مطمئن هستم مشکلات با صحبت هاي اعضاي هيات مديره با قطبي حل خواهد شد.
    وي اظهار داشت: ما هميشه مقابل ابومسلم اين مشکل را داشته ايم و در دو ديدار سال گذشته نيز اين مساله وجود داشت و اين بازي باعث شد تا نقاط ضعفمان را بفهميم و همه مطمئن باشند تا بازي مقابل تيم فولاد خوزستان، اين مشکلات حل خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •