من كه نديدم ..
من كه نديدم ..
سلام
یه سوال: میشه به 5700 هدفون وصل کرد؟
بله که میشه...مثلا Xpressmusic هست دیگه![]()
روشن نگه داشتن فلاش دوربين در 5700 بدون نرم افزار خاص!
جوي استیک عكس بكيريد و درست در لحظه اي كه فلاش گوشي شروع به روشن شدن كرد
(خیلی سریع) پایه گوشی رو 90 درجه بچرخو نيد تا فلاش گوشيتون تا زماني كه
شما بخواهيد و البته باتري گوشيتون اجازه بده و دوربین به حالت Stand By نره روشن بمونه!!!
حتي مي تونين تو شب با اين ترفند فيلم هم بگيرين البته اينم بگم كه شدت نور يه ذره كم مي شه كه طبيعيه.
موفق باشید![]()
من گوشی رو علائدین طبقه هم کف دست چپ یه مغازه ی خیلی کوچیکه (یه دخمه تقریبآ)
باطری رو که در بیاری زیر برچسپ داخلی لبه یکی دیگه معلومه و برچسپ رو کارتن هم انگار جابجا شده (کندن دوباره زدن چون یکم از چسپ قبلیه بیرونه)
فکر کنم اینو من معرفی کرده بودم![]()
چه چیزاچطور این همه چیز رو موقع خرید متوجه نشدی؟ با این چیزایی که گفتی منم به گوشیت شک کردم.
سلام .آره برنامه ینی دیکشنری قابل نصبه.من خودم رو گوشی دارمش.برا برنامه ضبط مکالمه به آدرس زیر برو و هر نوع برنامه خواستی دانلود کن
تا وقتي قلب عريان کسي را نديدي بدن عريان خودت را نشان نده هيچ وقت چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگاه دار اگر هم روزي خواستي کسي را در قلبت جاي دهي سعي کن که فقط يک نفر باشد و به او بگو که تو را بيشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم زيرا که به خدا اعتقاد دارم و به تو نياز ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
جدیدا من هر برنامه ای بخام نصب کنم پیغام مموری فول پلیز کلوزه اپلیکیشن را میده مموری خود گوشی20 مگ خالیه مموری کارتمم که 4 گیگه و حدود 1 گیگش خالیه.البته موزیک پلیر همیشه بازه.نمونۀ برنامه ای که این پیغام را میده این:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر نکنم بشه چون همه هدفون ها 3.2 میلیمتری هستند ولی سوراخ هدفون 5700 به گمانم 2.5 میلیمتری باشه پس با این حساب این گوشی از نظر هدفون استاندارد نیست وهر هدفونی به 5700 نمیخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)