سلام من اين كار رو تاSound, video and game controllers ادامه ميدم ولي اونجا چيزي بنام Unimodem Half- Audio device وجود نداره![]()
سلام من اين كار رو تاSound, video and game controllers ادامه ميدم ولي اونجا چيزي بنام Unimodem Half- Audio device وجود نداره![]()
Last edited by h2006; 22-01-2009 at 11:48.
نشد !
3 و 2 رو ریختم !
چند بار هم ریست دادم .
حالا دوباره نصب میکنم . خبرشو . همین جا میدم.
اون پست عقلانی نیست رو با شما نبودم دوتا پست بود که مثل اینکه مدیرهای محترم یکیش کردن .
ویرایش :
دوباره هم ریختم با یکم دستکاری و غیره حاصل شد :
و یه فایل loader هم ساخت برای بازی . این فایل هم که تو ارور میگه تو محل نصب بازی هست .
به خدا خسته شدم شاید این بازیو 20-30 بار ریخته باشم .
به نظرم میاد با این ارور مشکل کرکه . ولی خب خیلی با همین آوردن بازیو حتی من هرجا دنبال کرک رفتم همین کرک من بود .
Last edited by Ali_vdo; 22-01-2009 at 12:04.
سلام
دوستان من بعد از یه عمر تونستم این بازی رو بگیرم ولی وقتی بازی رو توی vista sp1 64bit اجرا میکنم بعد از یه مدت حالا نیم ساعت یا 5 دقیقه صفحه بازی تاریک میشه دیگه هیچی نشون نمیده اخرین درایو هم نصب کردم برنامه های دیگرم بستم ولی بازم اینطوری میشه کارت گرافیکمم 4850 ati
pleas help me![]()
با سلام
من بازی racedrive Grid را در ایکس پی نضب کردم وقتی باازی را اجرا می کنم سرعت اجرا خیلی پایینه و اصلا نمیشه بازی کرد Ram من 2 گیگ و گرافیکم 256 هستش
لطفا بگین مشکل از کجاست؟
میشه بطور کامل سیستم رو بگید!با سلام
من بازی racedrive grid را در ایکس پی نضب کردم وقتی باازی را اجرا می کنم سرعت اجرا خیلی پایینه و اصلا نمیشه بازی کرد ram من 2 گیگ و گرافیکم 256 هستش
لطفا بگین مشکل از کجاست؟
در ضمن آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو نصب کردی؟
سیستم رو بطور کامل میگی؟سلام
دوستان من بعد از یه عمر تونستم این بازی رو بگیرم ولی وقتی بازی رو توی vista sp1 64bit اجرا میکنم بعد از یه مدت حالا نیم ساعت یا 5 دقیقه صفحه بازی تاریک میشه دیگه هیچی نشون نمیده اخرین درایو هم نصب کردم برنامه های دیگرم بستم ولی بازم اینطوری میشه کارت گرافیکمم 4850 ati
pleas help me
در ضمن احتمال داره که dvd یا کرک بازی مشکل دار باشه!
خواهش می شهنوشته شده توسط dynasty warrios
فکر کنم ترتیب نصبت ایراد داره درستش اینه:
the sims 2
univercity
open for...
family...
pets
فکر نکنم مشکل کرک یا dvd باشه
کارت گرافیکت با یه سری بازی ها این مشکلو داره که یکیشم dmc4 هستش
مشکل باید دمای کارت گرافیکت باشه بهتره با یه نرم افزار چکش کنی ( توجه کن دمای cpu رو نمی گم دمای GPU منظورمه )
تغییر رزولوشن بازی به کمترین حد خیلی کمک می کنه
من یک سوال دارم:
وقتی این gta iv رو نصب کردم سایه هام خرب شد و با نصب درایور درست شد اما حالا دیگه توی تمام بازی هام سایه ها خرابه مشکل چیه؟؟؟؟
به نظرتون کلا هارد رو فرمت کنم و ویندوز رو دوباره بریزم درست میشه؟؟؟؟؟؟
چون یک عالمه خرت و پرت ریخته این بازی که فکر کنم از همونایه و شایدم چون ویندوزمو سرویس پک 2 بوده کردم سرویس پک 3 اینطوری شده؟
نقل قول:
میشه بطور کامل سیستم رو بگید!
در ضمن آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو نصب کردی؟
مشخصات سیستم:
pentiun(R) 4 cpu 3.60GHz 3.60 GHz
RAm : 2047 MB
NVIDIA GeForce 7300 Gs
لطفا بگید که دلیل کند بودن سرعت اجرا چیه؟ مال سخت افزاره یا نه؟
اتفاقا بازی اونقدری نیستش که 4850 باهاش مشکلی داشته باشه!فکر نکنم مشکل کرک یا dvd باشه
کارت گرافیکت با یه سری بازی ها این مشکلو داره که یکیشم dmc4 هستش
مشکل باید دمای کارت گرافیکت باشه بهتره با یه نرم افزار چکش کنی ( توجه کن دمای cpu رو نمی گم دمای gpu منظورمه )
تغییر رزولوشن بازی به کمترین حد خیلی کمک می کنه
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون مشکل حل شد کارتو اورکلاک کرده بودم که این مشکل بوجود میومد که به حالت اول برش گردوندم درست شدالبته تو بازی های دیگه مشکل نمیگرفت ولی نمیدونم چرا تو این بازی اینطوری میشد بازم ممنون از راهنمایی هاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)