پس چرا برای وایمکس و وایرلس چنین اتفاقی نمیافته ؟ بعنی فقط زیرساخت adsl با مشکل مواجه شده ؟
پس چرا برای وایمکس و وایرلس چنین اتفاقی نمیافته ؟ بعنی فقط زیرساخت adsl با مشکل مواجه شده ؟
احتمالا، ولی تابلووه دارن یه کار زیرساختی انجام میدن... قطعی های مربوط به منطقه حداکثر 5 دقیقه، مربوط به شهرستان حداکثر نیم ساعت و مربوط به استان حدود 2 ساعت طول میکشه... فکر میکنم دارن مسیرها رو یه صفایی میدن، نمیدونم دقت کردید یا نه، ولی گیت وی هایی که با 2.183 شروع میشن، بیشتر شدن...
مال تو رو رو چند مگ بستن؟دان استریمو اگه بزارن رو حالت random خیلی بهتره
اینا میخوان حرف حرف خودشون باشه منم این هفته حظوری میرم ماناماد بهشون میگم یا 1مگو رو 18مگ میبندین یا تخلیه اینجور فکر نکنم مقاومت کنن
وای وای خدانکنه اگه ضحی بره و پورتا بیفتن دست ماناماد دیگه وضعمون دیدن داره(هم از نظر سرعت-هم قیمت و هم پشتیبانی)فکرشو بکن اونوقت دیگه میگن 2مگ باید سرعتش150باشه
Last edited by farshad0123; 03-10-2013 at 22:10.
روی 2 مگ ..اگه بیافته دست ماناماد هم فرقی نمیکنه قیمت ها تقریبا نزدیک هم هستند الان هم تنها جایی که پشتیبانیش جواب میدن همین ماناماده اون ضحی که دیگه پشتیبانی نداره .سرعت هم یکیه..این .. وشعرا رو که هر دوشون میگفتن .برا من که پاس ماناماد خیلی بهتره![]()
اگه رو 2مگی که کم بهت دادن من هم رو 2مگم کلا 2مگو باید رو 3مگ به بالا ببندن که 260تا بده من ضحی که بودم دان استریمم نزدیکای 6ماه رو 3مگ بود و کمش نمیکردن
Last edited by farshad0123; 03-10-2013 at 22:27.
ولی یه خوبی که از ماناماد دیدم اینه که با همه ی لینکا ارتباط برقرار میکنه اما اون موقع که ضحی بودم با بعضی لینکا تو idm ارتباط برقرار نمیکرد و مجبور بودم برا دانلود حتما از پروک30 استفاده کنم و این خودش یه نقطه قوته![]()
امشب سرعتش خیلی آشغال شده پینگ هم همش بالای 400
برای شما هم اینطوری شده
الان-این سرعتو دیدین هیچوقت سرعت بالاتر از این نمیره شما هم همینجورید؟
![]()
Last edited by farshad0123; 04-10-2013 at 01:43.
برای من تا 1.85 میره ولی بیشتر نمیشه بش زنگ زدم گفتمش بیشتر ببند با اکانتینگ محدود کن که سرعت خودمو بم بده گفت همینه که هست میخواستی 2مگ نگیری !!!!!!!!!!!!![]()
دقیقا منم همین جمله رو بشون گفتم اونم کپی همین جوابو بهم داد.عجب اشتباهی کردم از ضحی تخلیه کردم خط رو 3مگ بسته بود و هیچوقت هم کمش نمیکردن وقتی هم سرعت خوب بود speedtest سرعت دانلودو 2.25میزد فقط هر ماه 2مگ شارژ میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)