تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 775 از 3017 اولاول ... 27567572576577177277377477577677777877978582587512751775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,741 به 7,750 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من از دزفول خبر دارم که اکثر ISP ها با قطعی زیاد مواجهن نه تنها مخابرات...
    الانم بعد از 3 ساعت تازه وصل شده.
    پس چرا برای وایمکس و وایرلس چنین اتفاقی نمیافته ؟ بعنی فقط زیرساخت adsl با مشکل مواجه شده ؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

پس چرا برای وایمکس و وایرلس چنین اتفاقی نمیافته ؟ بعنی فقط زیرساخت adsl با مشکل مواجه شده ؟
    احتمالا، ولی تابلووه دارن یه کار زیرساختی انجام میدن... قطعی های مربوط به منطقه حداکثر 5 دقیقه، مربوط به شهرستان حداکثر نیم ساعت و مربوط به استان حدود 2 ساعت طول میکشه... فکر میکنم دارن مسیرها رو یه صفایی میدن، نمیدونم دقت کردید یا نه، ولی گیت وی هایی که با 2.183 شروع میشن، بیشتر شدن...

3. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فکر کنم چون خطم روی اتوماتیکه هر کاری که بکنن مال من تغییر نمیکنه
    مال تو رو رو چند مگ بستن؟دان استریمو اگه بزارن رو حالت random خیلی بهتره

نه خودشون زیادش کردن من پنل کاربریم IBSng هست نمیدونم کدوم شرکته
    اینا میخوان حرف حرف خودشون باشه منم این هفته حظوری میرم ماناماد بهشون میگم یا 1مگو رو 18مگ میبندین یا تخلیه اینجور فکر نکنم مقاومت کنن

فکر نمیکنم تفاوتی بینشون باشه چون هر دو فروشنده مخابرات هستند و اینترنتی که در دسترس مشتری قرار میگیره از مخابرات هست .این ملی شدن ها هم مربوط به دستکاری های خود مخابرات یا زیر ساخت هست و از نمایندگی انجام نمیشه که تفاوتی باشه و اینطوری هم نمیشه مقایسه کرد که مثلا تو ماناماد ملی میشه ولی ضحی نمیشه من خودم ماناماد هستم ولی 6 ماهه که اینترنتم ملی نشده چون صبح تا شب تو اینترنت هستم و مرتبا چک میکنم در عوض قبل از این که پورتم رو بدن ماناماد با ضحی بودم 4 باری ملی شد پس این مقایسه بین نمایندگی ها صحیح نیست .فعلا تنها مقایسه ای که میشه انجام داد از نظر فنی ، پشتیبانی و قیمت هست نه چیز دیگه .الان هم دیگه فکر نمیکنم از ضحی چیزی مونده باشه پشتیبانیش که به فنا رفته کارمنداش هم که میگفتن پورت بیشتر مشترکین افتاده دست ماناماد و احتمالا این ور جمع میشه.حالا دیگه خدا میدونه مشترکای ضحی چه جوری دارن از نت استفاده میکنن و کجا باید پیگیر مشکلاتشون باشن
    وای وای خدانکنه اگه ضحی بره و پورتا بیفتن دست ماناماد دیگه وضعمون دیدن داره(هم از نظر سرعت-هم قیمت و هم پشتیبانی)فکرشو بکن اونوقت دیگه میگن 2مگ باید سرعتش150باشه
    Last edited by farshad0123; 03-10-2013 at 22:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مال تو رو رو چند مگ بستن؟دان استریمو اگه بزارن رو حالت random خیلی بهتره
    روی 2 مگ ..اگه بیافته دست ماناماد هم فرقی نمیکنه قیمت ها تقریبا نزدیک هم هستند الان هم تنها جایی که پشتیبانیش جواب میدن همین ماناماده اون ضحی که دیگه پشتیبانی نداره .سرعت هم یکیه..این .. وشعرا رو که هر دوشون میگفتن .برا من که پاس ماناماد خیلی بهتره

6. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

روی 2 مگ ..اگه بیافته دست ماناماد هم فرقی نمیکنه قیمت ها تقریبا نزدیک هم هستند الان هم تنها جایی که پشتیبانیش جواب میدن همین ماناماده اون ضحی که دیگه پشتیبانی نداره .سرعت هم یکیه..این .. وشعرا رو که هر دوشون میگفتن .برا من که پاس ماناماد خیلی بهتره
    اگه رو 2مگی که کم بهت دادن من هم رو 2مگم کلا 2مگو باید رو 3مگ به بالا ببندن که 260تا بده من ضحی که بودم دان استریمم نزدیکای 6ماه رو 3مگ بود و کمش نمیکردن
    Last edited by farshad0123; 03-10-2013 at 22:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ولی یه خوبی که از ماناماد دیدم اینه که با همه ی لینکا ارتباط برقرار میکنه اما اون موقع که ضحی بودم با بعضی لینکا تو idm ارتباط برقرار نمیکرد و مجبور بودم برا دانلود حتما از پروک30 استفاده کنم و این خودش یه نقطه قوته

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

امشب سرعتش خیلی آشغال شده پینگ هم همش بالای 400
    برای شما هم اینطوری شده

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امشب سرعتش خیلی آشغال شده پینگ هم همش بالای 400
    برای شما هم اینطوری شده

الان-این سرعتو دیدین هیچوقت سرعت بالاتر از این نمیره شما هم همینجورید؟
    Last edited by farshad0123; 04-10-2013 at 01:43.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

الان-این سرعتو دیدین هیچوقت سرعت بالاتر از این نمیره شما هم همینجورید؟
    برای من تا 1.85 میره ولی بیشتر نمیشه بش زنگ زدم گفتمش بیشتر ببند با اکانتینگ محدود کن که سرعت خودمو بم بده گفت همینه که هست میخواستی 2مگ نگیری !!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

برای من تا 1.85 میره ولی بیشتر نمیشه بش زنگ زدم گفتمش بیشتر ببند با اکانتینگ محدود کن که سرعت خودمو بم بده گفت همینه که هست میخواستی 2مگ نگیری !!!!!!!!!!!!
    دقیقا منم همین جمله رو بشون گفتم اونم کپی همین جوابو بهم داد.عجب اشتباهی کردم از ضحی تخلیه کردم خط رو 3مگ بسته بود و هیچوقت هم کمش نمیکردن وقتی هم سرعت خوب بود speedtest سرعت دانلودو 2.25میزد فقط هر ماه 2مگ شارژ میکردم

13. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •