تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 775 از 870 اولاول ... 275675725765771772773774775776777778779785825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,741 به 7,750 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک تبریک !!!!!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این تیم حتما قهرمان جام ملتها آسیا می شیم!!!! واقعا خجالت نداره توی ورزشگاه آزادی بازی با تایلند با یک مهاجم بازی کنیم که تازه پس تخصصی اون هافبک هستش!!!! دوستان فکر کنم ناف قطبی رو با سیستم 1-3-2-4 بریدن

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض كريمي: تايلند پيشرفت كرده، گذشت آن زماني كه 4-5 گل به اين تيم مي زديم

بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس در مورد بازگشت خود به اين تيم عنوان كرد: تا زماني كه علي دايي سرمربي پرسپوليس است فكر كنم هم به نفع من و هم به نفع دايي باشد كه من به اين تيم برنگردم.

سايت گل - علي كريمي. صحنه هايي كه او در بازي خلق كرد، محشر بود با اين حال تماشاگران ناراضي از عدم توفيق تيم ملي در گلزني شعار دادند و در دقايق پاياني ابه تشويق تايلند پرداختند. كريمي كه انتظار استقبال كرم تري را از تيم ملي داشت در اين باره مي گويد: شايد تماشاگران از اين نتيجه راضي نبودند اما آنها بايد تا آخرين لحظه تيم را تشويق كنند. از دقيقه 70 به بعد بازيكنان ما كاملاً‌ در زمين تايلند بودند و با توجه به فشاري كه به خط دفاع اين تيم مي‌آورديم آنها عقب نشستند و مطمئن بوديم كه به گل مي‌رسيم. تماشاگران ما هم بايد بيشتر تحمل كنند چون ممكن است اين حركت آنها باعث از دست رفتن روحيه بازيكنان و شكست تيم ملي شود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كنيد انتظار مردم ايران از تيم ملي با پيروزي يك بر صفر برابر تايلند در ورزشگاه آزادي برآورده شد؟ خاطرنشان كرد: تيم‌هاي آسيايي چون تايلند در چهار پنج سال گذشته آنقدر پيشرفت كرده‌اند كه ديگر نتوان چهار پنج گل به آنها زد. همه تيم‌ها به هم نزديك شده‌اند و تفكر‌ حرفه‌اي دارند. ما بايد تلاش كنيم تيم قوي‌تري در جام ملت‌هاي آسيا داشته باشيم و آنجا هم به موفقيت‌هاي خوبي برسيم.

بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس در مورد بازگشت خود به اين تيم عنوان كرد: تا زماني كه علي دايي سرمربي پرسپوليس است فكر كنم هم به نفع من و هم به نفع دايي باشد كه من به اين تيم برنگردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/4

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض محاكمه قطبي بعد از برد؛ چرا كريمي را دعوت كردي؟ چرا با علي دايي لجبازي مي كني؟ چرا؟

كريمي هر روز كه به تيم ملي اضافه شود دير است چون او شخصيتي دارد كه به همه روحيه مي‌دهد و اطرافيانش را سرشار از انگيزه مي‌كند. من با دايي لجبازي نكردم و احساس كردم با توجه به نزديكي عيد با حضور علي كريمي و پيروزي مقابل تايلند، به نوعي به مردم ايران عيدي دهم.

سايت گل - گرچه افشين قطبي در تمام دقايق بازي ايران و تايلند چهره گرفته اي داشت اما بالاخره با گل نكونام اندكي به هيجان آمده و با خوشحالي به كنفرانس مطبوعاتي رفت . با اين حال خبرنگاران حاضر در كنفرانس خيلي از نتيجه به دست آمده راضي نبودند و بنابراين محاكمه اغاز شد. بخوانيد:

*به تمام مردم ايران و بازيكنان تيم ملي براي كسب اين پيروزي تبريك مي‌گويم و خوشحالم توانستيم سومين بازي متوالي را پيروز شويم و در شرايط مطلوبي به جام ملت‌هاي آسيا قدم بگذاريم. ‌ ما سعي كرديم تيمي متشكل از بازيكنان ستاره، باتجربه و جوان را بسازيم. همان طور كه پيش‌بيني كرده بودم بازي سختي مقابل تايلند داشتيم. آنها تيم باكيفيت و باانگيزه‌اي بودند كه فوتبال بسته‌اي ارائه كرده و سعي داشتند در ضد حملات خطرناك باشند.

* تيم ايران در اين مسابقه به اندازه كافي موقعيت گلزني داشت. ما تنها در يك سوم انتهايي زمين خوب نبوديم اما بالاخره جذابيت فوتبال باعث شد تا در آخرين لحظات گل پيروزي را وارد دروازه حريف كنيم. دليل افت ياد شده در بخشي كه به آن اشاره كردم خستگي بازيكنان و تمرين كردن آنها فقط در يك روز پيش از بازي بود. بازيكنان ما بسيار خسته بودند. برخي از آنها در اين هفته سه مسابقه انجام داده بودند و بعضي هم پس از 72 ساعت دوباره بايد بازي مي‌كردند.

* يكي ديگر از ويژگي‌هاي اين مسابقه بازگشت دوباره علي كريمي به تيم ملي بود. او انگيزه و انرژي زيادي را به تيم آورد. كريمي بازيكني است كه هر وقت در تيم ملي حضور دارد باعث مي‌شود اطرافيانش هم خوب كار كنند و واقعا تحت تاثير او قرار بگيرند. كريمي صحنه‌هايي را در اين بازي خلق كرد كه فكر كنم مردم از ديدنش لذت بردند و همه مردم ايران نفس‌هايشان حبس شده بود. حركات كريمي واقعا محشر بود و توان ويژه‌اي به تيم ملي القا مي‌كرد. تيم ما در نيمه دوم بهتر عمل كرد و توانست با حمايت تماشاچيان موقعيت‌هاي گلزني بيشتري را روي دروازه حريف خلق كند.

* كريمي هر وقت به تيم ملي دعوت شود دير است. شخصيت فوق‌العاده‌اي دارد و همان طور كه گفتم همه بازيكنان از كريمي تاثير مي‌گيرند. همه مردم ايران دوستش دارند. ما تنها 10 ماه تا شروع جام ملت‌ها زمان داريم كه بهتر بود او را به تيم ملي دعوت مي‌كرديم ضمن اينكه به عيد نزديك مي‌شويم و مي‌خواستيم او را دوباره به استاديوم آزادي بياوريم تا به مردم عيدي خوبي بدهيم.

* قطبي در پاسخ به اين سوال كه اگر معتقديد تيم ايران خوب بازي كرد پس چرا تماشاچيان در 15 دقيقه پاياني بازي تيم تايلند را تشويق مي‌كردند به خبرنگاران گفت: دليل اين مساله را نمي‌دانم بهتر است از كساني بپرسيد كه اين شعارها را دادند. قطبي در ادامه با واكنش خبرنگاران مواجه شد كه پرسيدند چطور از هزاران تماشاچي كه به استاديوم آمده بود چنين سوالي كنيم. وي در اين خصوص پاسخ داد: در برابر چنين صحبتي فقط مي‌توانم سكوت كنم من معتقدم تيم ايران در اين بازي خوب بازي كرد. مديريت سكوها بر عهده من نيست. در تيم ملي فقط وظيفه دارم يك تيم خوب بسازم و روانه مسابقه‌ها كنم.

* من احتياجي به محبوبيت كسي ندارم. تيم ملي تيم افشين قطبي نيست بلكه متعلق به همه مردم ايران است. من هيچ تصميم شخصي و سليقه‌اي در اين تيم نمي‌گيرم. پشت تصميم‌هاي من هميشه وجدان، فكر و منطق نهفته است.

* من علي دايي را هميشه دوست داشته و دارم. معتقدم ما بايد به هم كمك كنيم تا فوتبال ايران رشد كند. ضمن اينكه بايد به رسانه‌هاي كشور هم احترام گذاشته و براي موفقيت تيم ايران از وجودشان استفاده كنيم.

* ما ده بازي تداركاتي خواهيم داشت كه پنج مسابقه آن در "روزهاي فيفا" است. در اين فرصت مي‌خواهيم تيم قوي‌تري بسازيم. مطمئن باشيد اين تيم تا جام ملت‌هاي آسيا بهتر و قدرتمندتر خواهد شد. اين بازيكنان اتحاد و همدلي زيادي با هم دارند و از زماني كه در اردو كنار هم جمع شده‌اند اين مساله به وضوح در اين تيم ديده مي‌شد. تا شروع جام ملت‌ها هم در تيم ملي به روي همه بازيكنان ايراني باز است و با عملكرد موفق‌شان مي‌توانند در اين تيم حضور داشته باشند

* قطبي در مورد سقوط 4 رتبه‌اي تيم ملي ايران در رده‌بندي فيفا اظهار داشت: اين رده‌بندي منطقي نيست. ما 2 ماه بازي نداشتيم و اين رده‌بندي با اصول منطقي منافات دارد، به همين دليل آن را نمي‌پذيرم. بايد براي اعلام رده‌بندي فيفا ملاك‌ها تغيير كند و منطقي‌تر شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/4

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعد از خوندن این خبرهای سایت گل به چشمای خودم هم شک کردم
    معلوم نیست نویسنده های گل کدوم بازی رو میدیدن که این مطالب رو نوشتن
    مخصوصا خبر دوم و سوم

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

بعد از خوندن این خبرهای سایت گل به چشمای خودم هم شک کردم
    معلوم نیست نویسنده های گل کدوم بازی رو میدیدن که این مطالب رو نوشتن
    مخصوصا خبر دوم و سوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

پتروشیمی رو ار پیش باخته گذاشتین دیگه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم تو اين بازي موقعيت آنچناني واسه گل زدن نديدم... اين تيم كه تو آزادي به بدبختي با يه گل تايلند رو مي بره اگه تو جام ملتها از گروهش صعود كنه شاهكار كرده!!!!!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واقعا تبریک میگم ... خلاصه بگم تیم ملی ما ر... . چطوری میخایم از گروهمون بریم بالا، خدا عالمه ! چند وقت پیش ماشین های بازیکن های فوتبال رو نشون میداد . فقط میتونم بگم که حیف این پول که به اینا میدن در صورتی که فوتسال ما میره جام جهانی گل میکاره و میاد اونجوری اینا هم اینجوری ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

مردیم تا بردیم !!!

حتما قهرمان میشیم ... !!! با این آقای امپراطور !!!

یکی نیست بهش بگه مگس ، عرصه سیمرغ نه جولانگاه تو است !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فوتبال ایران خیلی وقته که مرده...........شیر سرکش اسیا شده...............

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •