.........................................
...?????!!!!!!!!!!
.........................................
...?????!!!!!!!!!!
سلام من توی فیس بوک تو پیج هاروست مون البته سایت اصلی نه یه سایت ترکیه ای هست دیدم یکی یه عکس گذاشته توی زمستونه و ادمکه بازی بغل اون درخت کاج نزدیک کوه وایساده یه کینگ کونگ سفید هم جلوشه !!!! عکسشو سیو کردم آپلود کردم اینجا گذاشتم ولی پیام داد که مدیریت باید تایید کنه چقدر طول میکشه تایید شه؟؟؟
یه عکس دیگه هم بود که fairy goddess یه چیزی داره میده بهش بعد اونم برده پیشه پوپوری همه ی اهالی دهکده هم دم خونه پوپوری هستن.دیالوگ هم ماله پوپوری هست اما چون ترکی استانبولی نوشته بود نفهمیدم اصلا چیه.بنظرتون فوتوشاپه؟؟؟؟؟ ولی خیلی طبیعی بود!!!!
راستی این پوکت استیشن دیگه چیه؟؟؟؟؟؟چطوری پیداش کنم؟؟؟؟؟مرسی اگه جوابمو بدین![]()
میدونم سخته ولی 80 درصد احتمال میدم اینا فوتوشاپه ولی از این بازی هیچی بعید نیست پوکت استیشن بدست میاد ولی با کد گیم شارک هنوز راه بدست آوردنشو پیدا نکردیم
آهنگر ore می خواد از کجا بیارم؟
Last edited by yakimura sanada; 18-07-2013 at 09:24.
برای ساخت چی؟؟؟
اگه واسه درست کردن ابزارهاست از معدن پشت آبشار باید بدست بیاری برو تو معدن زمینو بکن پیدا میکنی
این عکس رو اعصابم به نظر شما فتوشاپه؟i
چون تو این بازی فقط پوپوری میره شهر(راه رفتن به شهر 50% ازدواج با پوپوری احتمال بسیار ضعیف)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من 1000000% مطمعنم فتوشاپه.......منم اونجا رفتم ..اونجام مثل ما زدن به سیم آخر دیدن چیزی از خود بازی گرم نمیشه ...خودشون دس به کار شدن ،اونا حالا دیگه واسه تفریح این کارو میکنن...به یاد اون زمان که دنبال چیزایه عجیب غریب بودن....![]()
بچه ها این اون پستمه که میگم چرا اینجوری اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ترتیب گرفتن ماهی های افسانه ای مهمه!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)