زودتر میگفتی !
بهم پ.خ کن که برات لیست کامل بیمارستانهای طرف قرارداد ارتش رو بنویسم
زودتر میگفتی !
بهم پ.خ کن که برات لیست کامل بیمارستانهای طرف قرارداد ارتش رو بنویسم
میشه دقیقتر توضیح بدبد ، اصلا معافی یا خدمت تو شهر خودت روندش چجوریه کی اینارو تعیین میکنه؟دست کیه؟
اینکه بتونی تو شهر خودتون بیفتی بستگی داره که ازونن یگانی که تو شهرتونه بتونی پذیرش بگیری که جز با پارتی امکان دیگری نداره
دومین راهشم اینه که تو نظام وظیفه بازم پارتی داشته باشی محل خدمتتو موقع تقسیم تو شهر خودتون بندازن
مهم اینه که همش وصل میشه به پارتی![]()
این پذیرش رو لطفا بیشتر توضیح بدید یعنی یگانی که توی شهرمون هست منو پذیرش کنه میفتم شهر خودمون؟
میشه یکی بگه کلا تقسیم بندی چجوری صورت میگیره؟
شما اول میری اون یگانی که تمایل داری به خدمت میبنی برا چه ماهی پذیرش دارن (ماه فرد یا زوج با کلا براشون فرق نمیکنه)بعد که دفترچتو پست کردی برگه سبزتو میبری یگان مورد نظر بقیه کارارو خودشون انجام میدن بعد برات یه برگه سفید میاد که توش کد محل خدمت اموزشی زده شده...
البته گمونم این کار بشه همون امریهشما اول میری اون یگانی که تمایل داری به خدمت میبنی برا چه ماهی پذیرش دارن (ماه فرد یا زوج با کلا براشون فرق نمیکنه)بعد که دفترچتو پست کردی برگه سبزتو میبری یگان مورد نظر بقیه کارارو خودشون انجام میدن بعد برات یه برگه سفید میاد که توش کد محل خدمت اموزشی زده شده...
ولی کلا اوضاع برای ساکن های شهرستان خیلی بهتر از ما تهرانی هاس
اونا تقریبا همشون حداقل بعد آموزشی میافتن شهر خودشون ولی برای ما اکثرا میافتن شهرستان
نه اینجوریا هم نیست.
برعکس خود رئئیس نظام وظیفه تهران گفت کاری میکنیم که حداکثر تهرونیا بیوفتن خود تهران.من چند تا رفیق تهرونی دارم همشون افتادن تهران.
مثلا تو پادگان ما(بندرعباس) 1 دونه تهرونی هم پیدا نمیشه.به جاش از گیلان و کرمان تا دلت بخواد زیاده
دقیقا همین جوره اکثرا تهرانیا موفتند تهران
البته این مساله مطلق نیست . من خودم چون مستثنیات نداشتم آمل افتادم . تازه نیرو انتظامی که بیشترین نفرات رو برا تهران برمیداره . درسته نزدیک بود ولی در نهایت حداکثر ماهی یکبار میتونستم بیام تهران (البته من 23 روز فقط تو یگان خدمت کردم . بقیش مونده) .
این قضیه ی تهران تقسیم شدن تهرانی ها هم دلیل زیاد داره . یکی اینکه تهران بیشترین پذیرش رو داره . دیگه اینکه بچه های تهران برا جاهای سخت اصلا کاربرد ندارن . تو صبحگاه آموزشی یادمه 15 دقیقه که میگذشت ، دونه دونه بچه های تهرون غش میکردن میفتادن زمین .
یکی از بچه ها رو دیدم می گفت اون چند روز اول اموزشی رو که به همه مرخصی دادند رو جزو مرخصی های استحقاقیش حساب کردن درسته ؟ یعنی اون 5 6 روز اول مرخصی حساب میشه و از کل مرخصی هامون کم میشه ؟
آخه من شنیدم تو اموزشی مرخسی ها حساب نمیشه ؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)