تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 775 از 4105 اولاول ... 27567572576577177277377477577677777877978582587512751775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,741 به 7,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان میگم جایی لیستی از این بیمارستان های نیروهای مسلح که میشه با دفترچه ارتش بهشون مراجعه کرد رو گزاشته؟
    زودتر میگفتی !
    بهم پ.خ کن که برات لیست کامل بیمارستانهای طرف قرارداد ارتش رو بنویسم

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

رفیق خودم با پارتی بسیار قطور معافی گرفت ! این که دیگه سهله !
    میشه دقیقتر توضیح بدبد ، اصلا معافی یا خدمت تو شهر خودت روندش چجوریه کی اینارو تعیین میکنه؟دست کیه؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

میشه دقیقتر توضیح بدبد ، اصلا معافی یا خدمت تو شهر خودت روندش چجوریه کی اینارو تعیین میکنه؟دست کیه؟
    اینکه بتونی تو شهر خودتون بیفتی بستگی داره که ازونن یگانی که تو شهرتونه بتونی پذیرش بگیری که جز با پارتی امکان دیگری نداره
    دومین راهشم اینه که تو نظام وظیفه بازم پارتی داشته باشی محل خدمتتو موقع تقسیم تو شهر خودتون بندازن
    مهم اینه که همش وصل میشه به پارتی

5. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اینکه بتونی تو شهر خودتون بیفتی بستگی داره که ازونن یگانی که تو شهرتونه بتونی پذیرش بگیری که جز با پارتی امکان دیگری نداره
    دومین راهشم اینه که تو نظام وظیفه بازم پارتی داشته باشی محل خدمتتو موقع تقسیم تو شهر خودتون بندازن
    مهم اینه که همش وصل میشه به پارتی
    این پذیرش رو لطفا بیشتر توضیح بدید یعنی یگانی که توی شهرمون هست منو پذیرش کنه میفتم شهر خودمون؟
    میشه یکی بگه کلا تقسیم بندی چجوری صورت میگیره؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

این پذیرش رو لطفا بیشتر توضیح بدید یعنی یگانی که توی شهرمون هست منو پذیرش کنه میفتم شهر خودمون؟
    میشه یکی بگه کلا تقسیم بندی چجوری صورت میگیره؟
    شما اول میری اون یگانی که تمایل داری به خدمت میبنی برا چه ماهی پذیرش دارن (ماه فرد یا زوج با کلا براشون فرق نمیکنه)بعد که دفترچتو پست کردی برگه سبزتو میبری یگان مورد نظر بقیه کارارو خودشون انجام میدن بعد برات یه برگه سفید میاد که توش کد محل خدمت اموزشی زده شده...

8. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

شما اول میری اون یگانی که تمایل داری به خدمت میبنی برا چه ماهی پذیرش دارن (ماه فرد یا زوج با کلا براشون فرق نمیکنه)بعد که دفترچتو پست کردی برگه سبزتو میبری یگان مورد نظر بقیه کارارو خودشون انجام میدن بعد برات یه برگه سفید میاد که توش کد محل خدمت اموزشی زده شده...
    البته گمونم این کار بشه همون امریه
    ولی کلا اوضاع برای ساکن های شهرستان خیلی بهتر از ما تهرانی هاس
    اونا تقریبا همشون حداقل بعد آموزشی میافتن شهر خودشون ولی برای ما اکثرا میافتن شهرستان

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته گمونم این کار بشه همون امریه
    ولی کلا اوضاع برای ساکن های شهرستان خیلی بهتر از ما تهرانی هاس
    اونا تقریبا همشون حداقل بعد آموزشی میافتن شهر خودشون ولی برای ما اکثرا میافتن شهرستان
    نه اینجوریا هم نیست.
    برعکس خود رئئیس نظام وظیفه تهران گفت کاری میکنیم که حداکثر تهرونیا بیوفتن خود تهران.من چند تا رفیق تهرونی دارم همشون افتادن تهران.
    مثلا تو پادگان ما(بندرعباس) 1 دونه تهرونی هم پیدا نمیشه.به جاش از گیلان و کرمان تا دلت بخواد زیاده

11. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه اینجوریا هم نیست.
    برعکس خود رئئیس نظام وظیفه تهران گفت کاری میکنیم که حداکثر تهرونیا بیوفتن خود تهران.من چند تا رفیق تهرونی دارم همشون افتادن تهران.
    مثلا تو پادگان ما(بندرعباس) 1 دونه تهرونی هم پیدا نمیشه.به جاش از گیلان و کرمان تا دلت بخواد زیاده
    دقیقا همین جوره اکثرا تهرانیا موفتند تهران

13. این کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اینجوریا هم نیست.
    البته این مساله مطلق نیست . من خودم چون مستثنیات نداشتم آمل افتادم . تازه نیرو انتظامی که بیشترین نفرات رو برا تهران برمیداره . درسته نزدیک بود ولی در نهایت حداکثر ماهی یکبار میتونستم بیام تهران (البته من 23 روز فقط تو یگان خدمت کردم . بقیش مونده) .
    این قضیه ی تهران تقسیم شدن تهرانی ها هم دلیل زیاد داره . یکی اینکه تهران بیشترین پذیرش رو داره . دیگه اینکه بچه های تهران برا جاهای سخت اصلا کاربرد ندارن . تو صبحگاه آموزشی یادمه 15 دقیقه که میگذشت ، دونه دونه بچه های تهرون غش میکردن میفتادن زمین .

15. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یکی از بچه ها رو دیدم می گفت اون چند روز اول اموزشی رو که به همه مرخصی دادند رو جزو مرخصی های استحقاقیش حساب کردن درسته ؟ یعنی اون 5 6 روز اول مرخصی حساب میشه و از کل مرخصی هامون کم میشه ؟
    آخه من شنیدم تو اموزشی مرخسی ها حساب نمیشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •