تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 775 از 1746 اولاول ... 2756757257657717727737747757767777787797858258751275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,741 به 7,750 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

jax از stun چطور استفاده می کنه ؟

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

کاملا درکت می کنم (عبارت a bunch of Morons رو باید بهشون می گفتی) master Yi یا تیک عصبی داشته یا قیچ بوده شش بار پشت سر هم یه آیتم گرفته (خیلی تاکید داشته که آرمور خیلی مهمه). nidalee هم که به جز یه شیشه شربت با یه جفت کفش چیزه دیگه ای برای رویارویی با دشمن نیاز نداشته با همون دو آیتم رفته ترکونده (به معنای واقعی کلمه)
    حاجی اینا که چیزی نیستن یارو با رنگار میره مید ap میکنه تو هر battle roar که میزنه 2000تا هیل میشه ... کارش از احمق بودنم گذشته

3. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

jax از stun چطور استفاده می کنه ؟
    عزیز دل برادر اینطوری از stun جکس استفاده میشه که ابیلیتی 3 رو فعال میکنی چوپی میگیره بعد اگر ابیلیتی 3 رو دوباره بزنی یا مهلتش که 2 ثانیه میباشد تمام بشه دور خودش میگرده هر کی دور و برش باشه stun میکنه.با جکس بازی میکنی باید یکم بی باک باشی البته برای بعضی از چمپ ها نه همه.شما میتونه ابیلیتی 3 رو فعال کنی و با ابیلیتی 1 خودتو به طرف برسونی بدین صورت طرف stun میشه.من پیشنهاد میکنم دراکثر مواقع (نه همه ) ابیلیتی 3 تو بگذاری تا اخر یعنی 2 ثانیه بره تا دیمیج بیشتر بزنه چون اگه هر چقدر بیشتر دشمن با حمله ی معمولیش!!!! بهت بزنه دیمیجی که بهش میزنی بالاتر میره برای همین ابیلیتی 3 جکس چیزیه که خیلی خاصش میکنه

5. 5 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vodoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من میگم این نونو چمپه چاخانیه هی بگید نه

7. 2 کاربر از Vodoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

عزیز دل برادر اینطوری از stun جکس استفاده میشه که ابیلیتی 3 رو فعال میکنی چوپی میگیره بعد اگر ابیلیتی 3 رو دوباره بزنی یا مهلتش که 2 ثانیه میباشد تمام بشه دور خودش میگرده هر کی دور و برش باشه stun میکنه.با جکس بازی میکنی باید یکم بی باک باشی البته برای بعضی از چمپ ها نه همه.شما میتونه ابیلیتی 3 رو فعال کنی و با ابیلیتی 1 خودتو به طرف برسونی بدین صورت طرف stun میشه.من پیشنهاد میکنم دراکثر مواقع (نه همه ) ابیلیتی 3 تو بگذاری تا اخر یعنی 2 ثانیه بره تا دیمیج بیشتر بزنه چون اگه هر چقدر بیشتر دشمن با حمله ی معمولیش!!!! بهت بزنه دیمیجی که بهش میزنی بالاتر میره برای همین ابیلیتی 3 جکس چیزیه که خیلی خاصش میکنه
    کانتر جکس Elise و دیگر هیج

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

دوستان این Lolskin من ارور bad image میده باید اسکینی که میخوام رو دانلود کنم یا چی اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

کانتر جکس Elise و دیگر هیج
    wukong هم jax رو میتونه بزنه یعنی چند بار 3 1 2 (از راست به چپ) می کنی اینطوری hp جکس کم میشه بعد راحت میکشیش

11. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

کانتر تراین کیه و تراین کانتر کی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کلا چمپ هایی که ap هستن و بیشتر از اسپل ها استفاده میکنن میتونن کانتر جکس باشن.بستگی به کسی که با جکس بازی میکنه داره اگرم ابیلیتی 3 اش رو استفاده نتونه بکنه دیمیجی که میزنه خیلی خیلی بالاس ابیلیتی 2 اش که دیگه نگو اول اونو تا ته لول آپ میکنی اول بازی یک ضربه ی تو تقریبا 1/4 جان دشمن رو میبره ulti اش هم استفاده کنه به اندازه ی مقداری از AD و AP اش بهش AR و MR میده یه جورایی تانکی میشه لایف استیل خوب هم داشته باشی کشته نشدنی میشی(البته نه اونطور یعنی:
    It takes a lot to put him down)تلفیقی از AP و AD بری خیلی خفنش میکنه.AD خالیش مثل hybrid اش جالب نیست.البته من نرفتم ad شو ولی دیدم بقیه میرن اونقدر قوی نبود برای همین هیچ وقت امتحانش نکردم.
    Last edited by daniel'; 12-08-2013 at 19:59.

14. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

کانتر تراین کیه و تراین کانتر کی هست؟
    تراین کیه دیگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •