جالبه من با 128 اینقدر دانلود دارم یعنی دیشب 2.7 گیگ دان داشتم ایا فرق داره 512 و 128 تو شبانه
جالبه من با 128 اینقدر دانلود دارم یعنی دیشب 2.7 گیگ دان داشتم ایا فرق داره 512 و 128 تو شبانه
سلام
دوتا سوال داشتم در مورد سرویس شبانه
اولین سوالم: در مورد ساعت شبانه : الان تغییر ساعت انجام شده یعنی ساعت شبانه از ساعت جدید هست یعنی 1 تا 6 ؟!!!
دومین سوالم : در مورد دیسکانکت شدن قطعی از اینترنت !!
قبلا که پسورد روزانه و شبانه فرق داشت وقتی ساعت شبانه تموم میشد چراغ مودم یعنی چراغ اینترنت مودم قرمز میشد و دیگه حداقل از حجم ترافیک مون کم نمیشد
ولی الان اگر سیستم روشن باشه و ساعت شبانه یعنی 6 به بعد بگذره وارد روزانه میشه و حجم ترافیک مون میره
من با استفاده از نرم افزار کامپیوتر رو سر ساعت 6 خاموش میکنم ولی مودم رو که نمی تونم سخت افزاری خاموش کنم !! (منظورم دکمه پشت مودم هست که خاموش کنم ) ممکنه ساعت 10 یا 11 مثلا از خواب بیدار بشم مودم رو خاموش کنم
با این که کامپیوتر خاموش میشه ولی مودم رو نمیشه خاموش کرد و مودم از اینترنت استفاده میکنه !!!!
حالا میخوام بدونم چه جوری میشه مثلا مودم رو هم کاملا از ساعت 6 به بعد از اینترنت قطع کنم مثلا یه جوری چراغ مودم قرمز بشه که حتی اگر مودم هم روشن هست ولی تو اینترنت نباشه
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید![]()
Last edited by shahin666; 26-09-2012 at 23:44.
من از 8 دقیقه زودتر یعنی 1:52 وصل هستم کل دانلودش حتی قبل از 2 رو هم جزو رایگان حساب کرده. پس ساعت شبانه همون 2-7 باید باشه.
اطلاعیه ی جدیدی هم توی سایتش نذاشته هنوز.
ماشا الله چقدر زیاد می خوابی بابا زودتر پاشو
جواب سوال اولت نسبت به استاني که داري فرق داره لينک پايينو ببين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال دومتم اينه که يه محافظ برق که اتو پاور Auto Powerداشته باشه بگير ، سيستم که خاموش مي شه بقيه وسايلتم که دو شاخشو زده باشي توش خاموش مي شه
Last edited by Dolphin 7; 01-10-2012 at 12:49. دليل: تصحيح لينک
مگه دیوونه شدم که از ساعت 2 بیدار باشم؟!به منه پیرمرد میاد؟!
منظورم سیستمه که خودش 1:50 بیدار میشه و از 1:52 تا 7 وصله!![]()
دیگه کی بیدار میمونه باw؟
من که در کل 4 سال اخیر که توی صبانتم هر شب کامپیوترم خودش به ریسمان الهی چنگ انداخته و کارش رو کرده.
جلل الخالق یعنی وقتی سیستمت خاموشه مودمت بازم از نت استفاده میکنه؟؟مگه میشه یه همچین چیزی؟؟![]()
سلام. من اخر نفهمیدم بعضیا شبا چه طوری 3 گیگ دان میکنن. الان سرویس من 128 شبی 1 گیگ دان میکنم
چه سرویسی باید بگیرم تا شبی 3 گیگ دانلود کنم؟؟؟512یا1مگ
بابا باز شما ها خیلی خوب دان میکنین .. من الان یه فایل 1.300 گیگی رو 4 شبه دارم دانلود میکنم هنوز تموم نشده..300 مگ دیگش مونده هنوز...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)