ارشد کجا بود ؟؟؟
کسی نبود درد منو دوا کنه ؟![]()
ارشد کجا بود ؟؟؟
کسی نبود درد منو دوا کنه ؟![]()
Last edited by iilliya; 27-01-2013 at 13:15.
بچه های ازادی یه سوال یکی از بچه ها این ترم 17 واحد داشته ترم اولش هست حالا 9 واحدش حذف امتحانی کرد نرفته امتحان بده 8واحد کلا امتحان داده و حالا معدلش زیر 12 هست حالا میخواستم بینم مشروط هست یا نه چون واحداش کمتر از 12 شده توی طول ترم
سلام دوستان ، خسته نباشید
من دانشگاه آزاد مکانیک میخونم ، و 10 ترمه درسام تموم میشن ، میخوام کنکور ارشد ترم 9 شرکت کنم (که دولتی هم قبول هم بشما) ، میخواستم بدونم آیا میشه درسای کارآموزی 1 و 2 رو ( و اگه بشه چند تا درس عملی دیگه مثل بعضی آزمایشگاه ها یا تربیت بدنی) رو ترم 10 بگیرم ؟ آخه شنیدم اگه کارآموزی بگیریم یه سری محدودیت ها داره که من دقیقن نمیدونم چیاس !! این درسای عملی وقت نمیذارن واسه ارشد راحت بخونیم !!
یه سوال دیگه هم داشتم ، بین کتابای راهیان ارشد و مدرسان شریف کدوم رو انتخاب کنیم؟ آخه بیشتر تعریف راهیان رو شنیدم ولی حجم کتاباش خیلی بالاس!! ولی مدرسان خلاصه تره ، نظرتون چیه؟؟
ممنون
Last edited by XFACTOR; 28-01-2013 at 23:30. دليل: نرسیدن به جواب
اگه 7 واحد یا بیشتر پاس کرده باشه و معدلش بالا 12 بشه مشروز نمی شه ولی در غیر این صورت چرا(من که اینطور متوجه شدم)
اگه یکی از کاردانی به کارشناسی تغییر رشته بده وقتی کارشناسی قبول شد علاوه بر واحد های خود کارشناسی پیش نیاز بهش میدن ؟ ؟! حتی در صورتی که هر دو رشته زیر گروه کامپیوتر باشن ؟ مثلا از سخت افزار به نرم افزار ؟![]()
Last edited by ziba12; 29-01-2013 at 22:27.
نه نمیدن چون رشتت مرتبط هستش درصد درسات توی آزمون کم باشه اون موقع پیش نیاز احتمالا می خوری
Last edited by XFACTOR; 28-01-2013 at 23:31.
سلام
شاید اینجا جای این سوال نباشه ولی لینک دانلود دفترچه آزمون ارشد دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر رو میخواستم....
ممنون.
لینک دانلود::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون جناب فرشید
ولی منظورم دفترچه سوالات (( ریاضی - زبان - مدار منطقی - سیستم عامل....)) بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)