هنوزم 2 تا از درس ها نمره شون نیومده ای خدا
من الان خواستم انتخاب واحد کنم میگه مهلت به پایان رسیده. هنوز 72 ساعت هم نشده 2.5 روز کمتره به خدا. منتظر نمره 2 تا از درس ها بودم.
چیکار باس بکنم بنظرتون ؟ تو مهلت حذف و اضافه میشه انتخاب واحد کرد ؟
هنوزم 2 تا از درس ها نمره شون نیومده ای خدا
من الان خواستم انتخاب واحد کنم میگه مهلت به پایان رسیده. هنوز 72 ساعت هم نشده 2.5 روز کمتره به خدا. منتظر نمره 2 تا از درس ها بودم.
چیکار باس بکنم بنظرتون ؟ تو مهلت حذف و اضافه میشه انتخاب واحد کرد ؟
آره میشه .
یعنی وجدانی داستانی داریم با این پیام نور
ظاهرا سایت برای انتخاب واحد بسته شده جریان این گروه ما که 4 نفره چی میشه؟یعنی تشکیل میشه؟اگه حذف کنن اعلام میکنن دیگه؟
دوستان دقت کنید به زودی دوباره سایت باز میشه . همه ساله اینجوری بوده . ( منظورم قبل از حذف و اضافس )
خب واسه من هم نیومده مسعود جان ... دو تا درسها نمره تشریحی هنوز نیومده و بقیه هیچ کدوم تایید نشدن ... خب انتخاب واحد میکردی بعد درستش میکردی
تاریخ انتخاب واحد تموم شد ولی من هنوز انتخاب واحد نکردم . سایت مشکل داشت و درسای رشته ی ما رو تو لیست نذاشته بود . اعتراض کردیم هی گفتن چند روز دیگه درست میشه و میتونین انتخاب واحد کنین ولی نشد ... حالا که انتخاب واحد نکردیم به نظرتون مرکز ما و بخش کامپیوترش میتونه این قسمتو برامون بازکنه ؟ یا بسته شدن سراسریه و کاری از دستشون برنمیاد ؟
اگه نتونن باز کنن ، میشه تو حذف و اضافه انتخاب واحد کرد ؟ یا حذف و اضافه برای کساییه که اول تو دوره ی انتخاب واحد ، واحد برمیدارن و اونموقع میتونن توش تغییر بدن نه واسه کسایی که اصلا انتخاب واحد هم نکردن از اول ؟
همونطور که دوستان گفتن میتونید توی حذف و اضافه انتخاب واحد کنید
دوستان میشه تو پیام نور همزمان 2تا رشته رو خوند؟
سلام دوستان
این ترم ریاضی 1 ریاضی 2 شیمی عمومی و فیزیک پایه 2 برداشتم.به نظرتون همینارو بخونم یا صبر کنم حذف و اضافه یه چیزای دیگه بردارم?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)