فول اسکن توسط کسپر با تنظیمات حداکثر امنیت انجام شد ، به غیر از یک مورد که خودش حلش کرد مورد دیگه نبود.
این برنامه با کپسر تداخلی نداره؟
یعنی میشه در خلال کار با اون کسپر هم فعال باشه ؟ بدون مشکل ؟
چطوری میشه رجیسترش کرد
بازم ممنون
فول اسکن توسط کسپر با تنظیمات حداکثر امنیت انجام شد ، به غیر از یک مورد که خودش حلش کرد مورد دیگه نبود.
این برنامه با کپسر تداخلی نداره؟
یعنی میشه در خلال کار با اون کسپر هم فعال باشه ؟ بدون مشکل ؟
چطوری میشه رجیسترش کرد
بازم ممنون
برای ورژن 2011 انتی بلک لیست خوب کار نمیکنه. حداقل برای چند تا از دوستانی که پرسیدم اینطوری بوده.
یک کرک در این پست معرفی کردم که حداقل برای 20 نفر تست کننده اون هفته گذشته جواب داده.
اما باز توصیه نمیکنم انجام بدین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب پس مشکل خدارو شکر رفع شده.
خیر این برنامه تا زمانی که نسخه رایگانش هست گارد فعال نداره. این برنامه رو اگر ریجیستر کنید گاردش فعال میشه و قطعا باعث تداخل در کار سیستم میشه.
شما حتی دیفندر ماکروسافت رو توی ویندوز سون و ویستا فعال کنید ویندوز بهتون میگه همزمان 2 آنتی اسپایور on هستند و سیستم شما کند عمل میکنه. البته کند عمل کردن مهم نیست تداخل که در کار کسپرسکی بوجود بیاد گارد کسپرسکی ضعیف پس امنیت پایین میاد
شما همون هفته ای یک بر اسکن رو انجام بدین عالی هست.
چندتا سریال معتبر برای ریجیستر به ورژن فول ( که قرار شد نکنید : دی )
محتوای مخفی: کد
سلام
پس ميگيد چيكار كنم؟ من ميخوام همين كسپر رو داشته باشم. يعني هيچ راهي نداره؟ نميخوام از ترايال ريستر هم استفاده كنم.
دوستان سلام
من خیلی وقت پیش هم این سوال رو پرسیدم
میخام کاسپر رو روی سیستم منزل نصب کنم ، ولی چون چندین 100 گیگ اطلاعات دارم و میدونم که با نصب کاسپر سیکوریتی 2011
پدرم در میاد این کار رو نمیکنم ،مجال نمیده و فوری دلیت میکنه
چند بار هم از شما خواهش کردم که بگید ایا امکانش هست که مثل نود 32 بهش بقبولانیم که قبل از دلیت کردن سوال بپرسه
پدر هر چی نرم افزاره در اورده
بهم میگید یا بی خیالش بشم ( این جمله تهدید بود )
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
دوستان سلام
من خیلی وقت پیش هم این سوال رو پرسیدم
میخام کاسپر رو روی سیستم منزل نصب کنم ، ولی چون چندین 100 گیگ اطلاعات دارم و میدونم که با نصب کاسپر سیکوریتی 2011
پدرم در میاد این کار رو نمیکنم ،مجال نمیده و فوری دلیت میکنه
چند بار هم از شما خواهش کردم که بگید ایا امکانش هست که مثل نود 32 بهش بقبولانیم که قبل از دلیت کردن سوال بپرسه
پدر هر چی نرم افزاره در اورده
بهم میگید یا بی خیالش بشم ( این جمله تهدید بود )
اگه براتون مقدوره از key استفاده کنید. بهترین روش فعلی. اگه دوست ندارید key شما اکسپایر شه میتونید هر وقت وقت داشتید آپدیت کنید.
اگر نه همین کرک رو تست کنید ولی مشخص نیست در آخر چی میشه.
اگه تست کردید اعلام کنید جواب گرفتید یا نه.
این تنظیمات رو انجام بدیننوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن احیانا اگر موردی رو کسپر پاک کنه مراحل زیر رو انجام بدین:
1_ ریستور
2_ لیست سفیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه کسپر نسخه جدید منتشر کرده.
Last edited by IntelCentrino; 05-09-2010 at 16:33.
روی سایتش که چیزی نیست؟!
اگر نسخه 11.0.1.400 را نصب کنید، به شما پیغام میده که نسخه جدیدتری منتشر شده است.
من خودم از این طریق متوجه شدم.
والا من دقیقا الان همین نسخه رو استفاده میکنم و پیغامی هم ندارم؟!!
اصولا تا به حال نشده کسپر پیغام آپدیت نسخه رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)