کجاست رفتم پروپرتیس مودم نبود! کدوم گزینه؟ میخوام بدونم.
file .... هم فک کنم تو شبکه فعاله. توی local area connection تیکش هست اگه اینو میگی. دقیق راهنمایی کن اگه میتونی؟
کجاست رفتم پروپرتیس مودم نبود! کدوم گزینه؟ میخوام بدونم.
file .... هم فک کنم تو شبکه فعاله. توی local area connection تیکش هست اگه اینو میگی. دقیق راهنمایی کن اگه میتونی؟
شما اون لینکی که واسه دانلود گذاشته بودم استفاده کردین که رجیستریتون با اون دوبرنامه ترمیم کنیدشما داخل منوی run ویندوز xp تایپ کنید regedit بعدش یک پنجره باز میشه به این شاخه ای که این زیر هستش برین از طریق همین آدرس
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution.options
بعدش این کلیدiexplorer.exe واین یکی explorer.exe رو ازاین مسیر حذف کنیدبعدش رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنیداما اول ازاون برنامه ای که واسه ترمیم رجیستری گذاشتم استفاده کنید
سلیام : دی
چند وقتیه سیستمم این جوری شده که در لپ تاپو میبندم، طبق برنامه سیستم میره رو اسلیپ، اما بعد از چند دقیقه میبینم برگشته تو سیستم ! خیلی تا حالا اذیت شدم سر این، چون به هوای اینکه استند بای شده، میذارم میرم، میام میبینم 5 ساعت روشن بوده و داغ کرده و باتری خالی کرده و ... !
به صورت دستی هم که اسلیپ میکنم، بیشتر مواقع همین میشه ...
مشکل از کجاست که برمیگرده تو سیستم؟!
نمیخوام هایبرنیت کنم ...
شاید ماوس تکون میخوره یکم بعد دوباره از حالت اسلیپ در میاد؟! شاید سیستم شما ماوس نداره!! D:
سلام
برید تو Device manager به این دستگاهها(Mouse - Keyboard -Network adapters)
روشون کلیک راست کنید و Properties بعد برید به سربرگ Power Management گزینه Enable device to wake up computer (یا عبارتی در مفهوم و شبیه این گزینه) رو غیرفعال کنید.
متاسفانه Power Management نداره اون قسمت ...
خودم یادم هست که همچین گزینهای (enable device to wake up) بود یه جایی ...
اما تو device manager که نبود ...
ضمناً، فکر نکنم فرضیهای که گفتید درست باشه! : دی
چون تو حالت عادی، عمداً هم در لپ تاپو میبندم، فقط واسه اینکه تست کرده باشم، بدون اینکه دست به موس بزنم، دوباره روشن میشه !!
شاید پاور لپ تاپم مشکل پیدا کرده ...
سلام
ببخشید اینقدر دیر تشکر کردم ، از همه دوستان بابت راهنماییشون ممنون
jafarian عزیز مشکلم حل شدم یک دنیا ممنون ... از اون دوتا برنامه رجیستر استفاده کردم و مشکلم حل شد
گفتم بازم کمک بگیرم از دوستان تا بلکه مشکل دوستم حل بشه
دوستم روی لب تاپش خواسته ویندوز نصب کنه (توی همون درایو قبلی که ویندوز ریخته بود و درایو پاک و فرمت کرده )اما حالا دیگه بالا نمیاد و این پیغام میده :
میدونین مشکل چیه ؟فکر کنم همه فایل های ویندوزش از دست داده باشه ، من گفتم بهش که باید ببره پیش یه متخصص ... فکر نکنم خودمون بتونیم حل کنیم ، گفتم بپرسم راهی داره یا نه ؟ و اینکه درایو های دیگه هم از دست رفته ؟ نمیشه بازیابیش کرد ؟ آخه توی درایو دیگه اش یک سری اطلاعات مهم داشته نمیخواد از بین بره
با سی دی ویندوز یه repair بزن
سلام
ویندوز رو که نصب کرده این پیغام میاد !؟
بعد از فرمت که همچین پیغامی نباید بیاد!
میتونه با سی دی ویندوز ریپیرش کنه !
اگر درایو ویندوز رو فرمت کرده که مشکلی برای اطلاعات درایو های دیگه پیش نمیاد !
آخه سی دی ویندوز قبلیش نداره ... همون موقع که لب تاب خریده براش ویندوز ریختن ، دوست منم سی دیش نداره ... نمیشه بدون سی دی حلش کرد ؟؟
امروز میخوام ببرم پیش یه متخصص ببینم چی میشه ...
خدا کنه که برای درایو دیگه اش مشکلی پیش نیاد ، آخه خیلی نگران بود ... خودش میگه هرچی بلا آورده فقط سر درایو سی آورده و درایو دیگه اش دست بهش نزده ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)