به نظر من hs10 با توجه به قیمت بهتر از بقیه در میاد
اما کمی کار باهاش سخته (بیشتر اولش)
شما امکان خرید از اون ور یا از وب رو دارید ؟؟؟
به نظر من hs10 با توجه به قیمت بهتر از بقیه در میاد
اما کمی کار باهاش سخته (بیشتر اولش)
شما امکان خرید از اون ور یا از وب رو دارید ؟؟؟
چطور ...من میخواستم برم اون پاساژ کنار علاءالدین خرید کنم!!
در مورد سخت بودن کار sx30 چطوره؟
منم hs10 خودم رو از همون پاساژ خریدم![]()
منوهای تنظیم دوربینهای کانن جزء ساده ترین منوهاست![]()
ميخواستم ببينم پاناسونيك GF2 lumix الان تو بازار تهران هست براي فروش؟؟؟؟؟؟قيمت تقريبا چقدره؟
لنز 3dش چطور؟؟؟؟
ممنون
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
دوربين عكاسي (فقط عكاسي باشه) مدل خوب رنج قيمت 500 (يا يه ذره هم بالاتر) چي پيشنهاد ميكنيد؟
مهمترين نكته براي من اندازشه!(تو جيب جا شه حتما!!!!) منظورم اينه كه حملش راحت باشه....
این مدل پاناسونیک فعلا قیمت بالایی داره و مقرون به صرفه نیست واسه خرید
دوربین کامپکت نیمه حرفه ای هم میتونی به G12 کانن یا S95 وپاناسونیک LX5 فکر کنی![]()
خوب اگر از اون ور خرید کنید قیمت ها خیلی بهترند
دوستمون گفتند کار با کنن پانا و سونی به علت اینتر فیس بهتر ساده تره اما هر چیزی اولش سخته
در باره HS10 من بیشتر کار با رینک زوم و فوکوس رو گفتم
خیر
لنز معمولیش نیست چه برسه به 3d (بازار داغونی داریم)
زوم چقدر مهمه کیفیت عکس و فیلم چقدر مهمه؟؟
سلام - من دوربین hx5 گرفتم - اما از کارش اصلا راضی نیستم - نمی دونم مشکل عکاسی منه یا عیب دوربینه! عکسها اصلاح شفاف نمیشن و با هر مدل تنظیمی هم جواب نگرفتم .
وقتی عکسها رو روی کامپیوتر زوم میکنم انگار فیلتر های فوتوشاپی روش اجرا شده! درحالیکه با یه دوربین بیخودی بهتر از اینها تونستم عکس بگیرم - کسی اینجا میدونه مشکل چیه؟
با سلام خدمت اساتید محترم ما اگه خدا بخواد اسفند ماه نوزادمون بدنیا میاد بنابراین دنبال یه دوربینی میگردیم که بشه باهاش عکسایی از نزدیک و در محیط خونه و محیطای بسته از نوزادمون بگیریم و یا تو مهمونی ها و مسافرت ازش استفاده کنیم. کلاً عکاس حرفه ای نیمه حرفه ای و شایدم اصلاً آماتور هم محسوب نمیشیم.بنابر این فکر کنم دوربینی که تو حالت اتو عکسای خوبی بگیره رو باید انتخاب کنیم.تنها کار یه ذره تخصصی که با عکسا ممکنه انجام بدیم میتونه کار روی عکس ها تو فتوشاپ باشه.(ببخشید انقدر طولانی شد چون دیدم تو اکثر پست ها میپرسید که از دوربین میخواین چه استفاده ای بکنید) نتیجه تحقیقاتمون به 2 تا دوربین ختم شده Hx5 سونی و g12 نیکون که نزدیک 200 تومن با هم اختلاف قیمت دارن میخواستم راهنماییم کنید که آیا می ارزه من 200 تومن اضافه تر هزینه کنم و g12 بگیرم (با توجه به اینکه تازه اومده و شاید قیمتش یه ذره کاذب باشه) یعنی انقدر کیفیت عکساش با هم متفاوته که افراد عادی هم میتونن تشخیص بدن؟یه موضوع دیگه هم هست اگه g12 رو بگیرم کیفیت فیلمبرداریش در حدی هست که بیارزه من به جای g11 ، جی12 بگیرم؟ کیفیت فیلمبرداری Hx5 که FullHD هست بهتره یا g12؟ خیلی ببخشید که انقدر سوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)