بازتاب امتناع "علي کريمي" از حضور در تيم ملي فوتبال ايران
سايت فوتبال "گل" بعد از انتشار خبر امتناع "علي کريمي" از حضور در اردوي تيم ملي فوتبال ايران، روز جمعه نوشت: «علي کريمي مهاجم باشگاه پرسپوليس تهران، با ارسال نامه اي سرگشاده براي فدراسيون فوتبال ايران، دعوت به اردوي تيم ملي را رد کرد.»
[/URL]
به گزارش ايرنا به نوشته اين سايت، "علي کريمي" به رغم محروم شدن از همراهي تيم ملي فوتبال ايران در ماه مه، همچنان بر مواضع انتقادي خود نسبت به فدراسيون فوتبال ايستادگي کرد.
گل ادامه مي دهد: «کريمي درست شش ماه قبل به خبرنگاران گفت "کادر فعلي فدراسيون فوتبال، ضعيف ترين گروهي است که در دوران 10 ساله حضور خود در تيم ملي ديده است."»
وي افزود که اين افراد فوتبال ايران را به جاي پيشرفت دچار پسرفت خواهند کرد و به رغم محروميت از همراهي تيم ملي فوتبال ايران به دليل همين اظهارات، تاکيد کرد از حرف هايش عقب نشيني نخواهد کرد، به اين اميد که مجازات او به حل مشکلات فوتبال ايران کمک کند.
وي از هنگامي که به ايران و باشگاه پرسپوليس تهران بازگشته، آمادگي بالايي نشان داده و چهار گل در دو مسابقه براي اين تيم تهراني به ثمر رسانده است.
همين امر، "علي دايي" سرمربي تيم ملي فوتبال ايران را بر آن داشت که وي را براي حضور در ديدار مقدماتي مسابقه هاي جام جهاني 2010 برابر کره شمالي در روز چهارشنبه آينده به اردو دعوت کند.
اما کريمي در نامه اي که براي "علي کفاشيان" نوشته، به "بي عدالتي تصميم فدراسيون فوتبال در مورد محروميت او از تيم ملي" اشاره کرده و افزوده است کادر فني تيم هم ظاهرا بدون حضور او بهتر مي توانند بر مديريت امور تمرکز کنند.
مهاجم سابق باشگاه بايرن مونيخ آلمان در نامه اش از هواداران تيم ملي فوتبال ايران نيز تشکر و ابراز اميدواري کرده است که دلايل وي براي رد دعوت به تيم ملي را درک کنند.
وي در خاتمه آورده است که «من سالها خودم را وقف تيم ملي فوتبال ايران کردم و اکنون نيز با خداحافظي ام مي توانم به اين تيم کمک بيشتري کنم. با آرزوي موفقيت براي تيم ملي فوتبال ايران در مسير صعود به رقابتهاي جام جهاني سال 2010.»
خاطرنشان مي شود، تيم ملي فوتبال ايران بعد از تساوي يک بر يک مقابل عربستان سعودي در ديدار نخست خود، در رده سوم گروه دوم از مرحله پاياني رقابتهاي مقدماتي مسابقه هاي جام جهاني فوتبال قرار دارد.