از من تا 2 روز دیگه وصل میشه اطلاعات کامل رو بت میگم در مورد سرعت روز و شبش
از من تا 2 روز دیگه وصل میشه اطلاعات کامل رو بت میگم در مورد سرعت روز و شبش
اوکی ولی چطور شد که بهت زنگ زدن؟ میخواتسی خط رو تخلیه کنی بعد این پیشنهاد رو دادن یا شکایت کرده بودی یا چی؟
195 که شکایت کردم بعد زنگ زدن و چند بار حرف زدیم هر دفعه یچی میگفتن که من قبول نمیکردم میگفتم دنبال شکایتم که این پیشنهاد را داد که دیدم به صرفه واسه 3 ماه 170 تومن الان هم انگار فعال شده سرعت دانلود شبانش 250
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت روزانش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by imanhalab; 11-06-2015 at 12:20.
نتیجه تجدید نظر اول من امروز مشخص شد و جالبت اینجاست که من شکایتم برای کم فروشی تو ارائه حجم تبادل با سرعت اسمی بود. یعنی رو این قضیه تمرکز کردم که شرکت برای اون 1.4 گیگ در روز باید بهم سرعت اسمی بده که میشه 120-130 کیلوبایت در ثانیه ولی در حال حاضر بهم 70-85 کیلوبایت درثانیه ارائه میده. منتها نمیدونم چرا کارشناسان سامانه پاسخگویی جوابشون اینه که سرعت دانلود نباید از 16 کیلوبایت پایینتر بیاد که براای شما هم نمیاد! نمیدونم چرا خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ. ولی موضوعی که برام جالبت بود این بود که ظاهرا قراره یک اتفاقاتی بیوفته در مورد نامحدود. کسی اطلاع بیشتری نداره که جریان چیه؟![]()
مسخره است درسته ضریب 1/8 اما باید حداقل در 80 % زمانها سرعت 128 داشته باشه سرویس های نامحدود![]()
سلام دوستان
وضعیت سرویس ۲ مگ بدون دانلود رایگان شبانه چطوره؟
سرویس روی چند بسته میشه؟
چون من اصلا دانلود ندارم و فقط وبگردی
سرعت توی روز و شب چطوره؟
سرعت تک کانکشن و گیم چطوره؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدین چون از پارس تخلیه کردم دنبال شرکت خوبم
Last edited by smht_62; 14-06-2015 at 12:37.
سلام
چند سوال مهمی دارم، اینکه آلان نزدیک به یک ماه از این موضوع می گذره، خیلی ها تخلیه کردن، خیلی ها همهنوز در حال پیگیری هستن.
اما همونطور که خیلی از شما می خواستین این بود یک اعتراض کنی به این موارد مثل سرعت کم، قیمت زیاد و حذف سرعت های نامحدود داشته باشیم.
آیا هنوز هم این حس در شما هست که بخواین اعتراض کنید یا اینکه این حس و حال فقط برای همون چند روز اول بود؟
آیا هنوز هم حاضر هستید برای گسترش از دوستان دیگتون هم بخوایین که به شما اضافه بشن؟
خیلی برام مهمه که بدونم همینطور که سریع گرم میشیم، همینطورام به سرعت سرد میشیم؟؟؟
سلام
چند سوال مهمی دارم، اینکه آلان نزدیک به یک ماه از این موضوع می گذره، خیلی ها تخلیه کردن، خیلی ها همهنوز در حال پیگیری هستن.
اما همونطور که خیلی از شما می خواستین این بود یک اعتراض کنی به این موارد مثل سرعت کم، قیمت زیاد و حذف سرعت های نامحدود داشته باشیم.
آیا هنوز هم این حس در شما هست که بخواین اعتراض کنید یا اینکه این حس و حال فقط برای همون چند روز اول بود؟
آیا هنوز هم حاضر هستید برای گسترش از دوستان دیگتون هم بخوایین که به شما اضافه بشن؟
خیلی برام مهمه که بدونم همینطور که سریع گرم میشیم، همینطورام به سرعت سرد میشیم؟؟؟
دوستان سرویس 1 مگ در حال حاضر سرعت دانلود شبانه اش رو چنده؟؟؟
من با اینکه سرویس یک ماهه میگیرم و این دوره هم حدود نصف سرویسم گذشته بود که اینجوری محدود شد باز هم شکایت کردم و امروز هم تجدید نظر دوم رو فرستادم و کوتاه نیومدم. بعضی ها هم با پیشنهاد هایی که شرکت بهشون داد موافقت کردن و بیخیال شدن. البته من بهشون حق میدم چون بلاتکلیفی خیلی بده. ولی امروز من دیدم سامانه 195 بعد از بررسی شکایت من و اعلام نتیجه به این موضوع اشاره کرد که با تغییراتی در نحوه ارائه سرویس مشکل محدودیت تو چند روز آینده تا حد زیادی رفع میشه. من نمیدونم منظور از تا حد زیادی یعنی چقدر ولی تغییر سیاستی که دارن پیش میگیرن بابت همین شکایتهاییه که ما ثبت کردیم. شما میتونی با 195 تماس بگیری و بابت این خبر پرس و جو کنی ببینی داستان دقیقا چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)