آاقا جواب منم بدین ممنون میشم
آاقا جواب منم بدین ممنون میشم
کار خیلی مشکلی نیست! فقط کافیه با یه برنامه، هارد رو پارتیشن بندی کنی ... (البته از طریق کامپیوتر)
مثلا اگه هارد شما 500 گیگه، میشه 200 گیگشو به FAT32 تبدیل کرد برای PS3 و بقیش همون NTFS باقی بمونه.
من میخوام سیو بازی فوتبال pes رو از پلی 3 دوستم بریزم تو سیو خودم تا بتونم با تیمش که تو مسترلیگ دارهبازی کنیم باید چیکار کنم
کانتر
کلاً بعید میدونم بشه با mouse و keyboard بازی کرد. میشه تو منو باهاشون گشت و یا میشه تایپ کرد اما نمیشه مثلاً مثل کانتر بیای killzone با keyboard بازی کنی.
دوستان عزیز PS3 فقط هارد و پارتیشن با فرمت FAT32 رو میشناسه. البته تو OS خودش. تنها راهی که بشه از هارد NTFS استفاده کرد اینه که از یک روش خاص استفاده کنی و بعد با استفاده از File USB.CFG که تو یک فولدر خاص میگذاری فقط و فقط تو multiman میتونی درایو NTFS هاردت رو هم ببینی و از توش فایل کپی کنی.آموزش NTFS رو هم قبلاً تو همین تاپیک گذاشتم. دقیق نمیدونم چه صفحه ای.حدوداً 100 صفحه قبل. اما نمیتونی به هیچ روشی از رو هارد NTFS بازی اجرا کنی ( منظورم بدون استفاده از سخت افزار اضافه هست - چون یک سری از این دانگل ها ظاهرا میتونن از روی NTFS بازی رو هم اجرا کنن که مطمئن نیستم بازم )
برای بازی هایی که فایل بالای 4 گیگ دارند 2 راه حل وجود داره
اول اینکه بازی کپی بشه تو هارد خود PS3 و از اون جا اجرا بشه
دوم استفاده از برنامه Iris Manager هست. این برنامه به جای اینکه همه بازی رو کپی کنه میاد فایل بالای 4 گیگ رو که به صورت فایل های خورد شده هست به هم میچسبونه و تو هارد PS3 ذخیره می کنه. ولی بقیه فایلهای بازی رو از همون هارد اکسترنال میخونه.
من همیشه از Iris Manager استفاده می کردم
Last edited by sony_W810i; 13-06-2011 at 17:19.
1) مدلهایی که الان خیلی پرفروشن: 160GB، 250GB و 320GB
2) بهترین نداره! سخت افزار همشون یکیه، فقط حجم هاردشون متفاوته و محتویات داخل جعبه ...
3) قیمت کنسول و هارد مشخصا همجا یکی نیست، ولی تو تهران قیمت 250GB حدودا 415 تومانه...
و قیمت 320GB هم حدودا 470 تومانه...
4) یعنی کنسول توانایی اجرای بازی های کپی شده رو پیدا میکنه!
5) طبیعاتا مدل Slim به صرفه تره ...
6) اینکه دیگه سوال کردن نداشت!!
7) گرانتی در کار نیست، چون تو ایران نمایندگی برای SONY وجود نداره ...
8) آپدیت رسمی که کنسول کپی خور شده شما رو بن میکنه، فقط باید فریمورهای جدید رو آپدیت کرد!
---------------
شما مثل اینکه علاقه خاصی به کلمه "بید" داری!!؟![]()
دوستان مگه برای بازی های که فایل 4 گیگ بیشتر دارن از برنامه split استفاده نمیشه ؟
برای بازی کردن 4گیگ به بالا شما مجبور هستید بازی رو روی هارد داخلی کنسول backup بگیرید...
![]()
سلام شما چطور میگید که 250 گیگ 415 تومنه .من همین امروز سفارش دادم.
ps3 slim 160gig + یه دسته ی اورجینال + بازی اورجینال uncharted 2
همش با هم 533 تومن.
فردا هم میرسه به دستم.ولی تا این حد تو خریدن چیزی کیف نکردم.
والا قیمتی که شما خرید کردی برای PS3 - 320 گیگه نه 160 گیگ ...
دیجی کالا که همیشه قیمتاش بیشتر از جاهای دیگس، دقیقا همین چیزایی که شما سفارش دادی رو + کنسول کپی خور شده، میده 515 تومان!
من قیمتها رو هم از سایت "سونی تهران" گفتم نه از خودم ... (شما برو ببین اونجا چند میده!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژن پلی3 میخام.نحوه اجرا.آیا سایتی هست که توضیح داده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)