کسی میتونه کمکم کنه ؟
کسی میتونه کمکم کنه ؟
اگه مطمئنی که بازی سالمه حدس من اینه که یه مشکل سخت افزاری در کاره اول بگو ویندوزت چیه و کدوم سرویس پک هستش و سیستمت دقیقا چیه و ببین کلیه سخت افزارها به طور کامل توسط ویندوز شناخته شده یا نه... اصلا هیچ بازی دیگه ای روی این سیستم نصب کردی؟
سالمه ! یعنی باید سالم باشه . از تو دیویدی بازینما ریختم . دوستم هم از همین ریخته و داره بازی میکنه و ویندوز جفتمون هم از یه دیسک نصب کردیم و هر دو هم با یه فایل به SP3 آپگریدش کردیم . تازه ویندوز اون مال 6 ماه پیشه و من هنوز یه ماه نشده و خیلی خلوته . بازی هم بعله World of Goo ریختم و تمومش کردم ولی بازی دیگه ای رو این ویندوز نریختم. آخرین درایور هم دارم .
تو Device Manager هم هیچ سخت افزار نا شناخته ای نیست . PC هم سالمه سالمه ( تازه یه ساله خریدمش ) .
7600GS 512 MB
E6550
2gb 667Mhz Kingston
باید چی کار کنم ؟
به نظرتون ستاب رو از رو هارد اجرا کنم چطور ؟ تاثیری داره ؟
بهت پیشنهاد میکنم که روی Windows xp sp2 دست کاری نشده که تمام سخت افزارها به طور صحیح براش شناخته شده امتحانش کنی چون این sp3 (چه خودش چه تبدیل شدش)بعضی وقتها از این اداها در میاره!
یه امتحانی بکن حدس می زنم(احتمالا) مشکلت رفع شه...
مشكل در نصب call5
سلام دوستان
من تازه این بازی رو خریدم .
من عملیات نصب رو انجام دادم ولی بهد كه میخوام اجراش كنم error میده
مینویسه
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 1.4
Vertex shader version is 1.1
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
البته كارت گرافیكی و رم من واسه این بازی میخوره
حالا چیكار كنم؟
سلام
بر روی My Computer راست کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده به تب Hardware بروید و سپس بر روی دکمه Device Manager کلیک کنید.
خواهید دید که پنجره Device Manager باز میشود.
در این پنجره بر روی Sound, video and game controllers دوبار کلیک نمایید تا زیر شاخه های آن باز شود.
سپس بر روی Unimodem Half-Duplex Audio device راست کلیک نموده و Disable را انتخاب نمایید.
اکنون بازی شما بدون دریافت Error نظیر Error during initialization: Unhandled exception caught اجرا خواهد شد.
درود
دوست عزیزویندوزت هم هیچ مشلی نداره. مشکل شما فقط وفقط Microsoft .NET Framework هستش اینو دان کن یا اگه داری نصب کن جواب میده در ذمن نسخه 2 یا 3.5
اصلا عقلانی نیست !
چه ربطی داره؟ هیچ راهی نداره ؟ تو نت رفع اشکالی چیزی نبود ؟ آخه من تنها نیستم دو نفر دیگه هم هستن دقیقا همین مورد دارن کهsp2 دارن .
من ازین میسوزم این رفیقم داره بازی میکنه .
لعنت . مثل اینکه باید از خیرش بگذرم .
Crysis به من نه نگفته اون وقت این به من میگه نه . زمونه عوض شده .
مرسی a lot !
راستم میگی .NET نریختم .
بابا تو که تموم راهارو امتحان کردی اینم امتحان کن اینی که میگم من خودم همین مشکل رو داشتم یعنی هر جا این ارور را بده نیاز به این برنامه داره تو تموم بازی های 2008 این برنامه وجود داره
کسی نمیتونه اینارور را مشکلشو حل کنه
هنگام نصب این ارور را میده
برو به :
control panel>regional and language options>advanced
زبان رو EN انتخاب کن بعدشم ok و restart و نصب بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)