تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 774 از 983 اولاول ... 274674724764770771772773774775776777778784824874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,731 به 7,740 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

دوستان عزیز کانتر زیر رو نصب کردم :

cs16v42p48nsfull

اررور NET Send Packet data میده!

علت چیست؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

برای آنلاین بازی کردن باید چکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اره اره منظورم همون ریته قاطی کردم
    +
    خوب چجور باید تغییرش بدم ؟! من پینگم 55 تا 70 هست
    والا من خودم سیخش نمیزنم و به نظر من دستش نزنی بهتره حالا....
    اینا رو تو یه سایت نوشته بود
    کاهش لتنسی :

در بازي کانتر با زدن کليد پيشفرض ~ پنجره کنسول باز مي شود با انجام اين عمل شما مي توانيد کدها و پارامتر هاي لازم را وارد وبا زدن کليد Enter در فايل اطلاعاتي بازي ذخيره نماييد

rate : بله rate يکي از پارامتر هاي کانتر است اين کد در سرعت و لاتنسي شما بسيار اثرگذار است rate تنظيمات ارسال و دريافت اطلاعات از سرور به رايانه شما است rate را مي توان از 1500 تا 25000 تنظيم نمود اما بايد ديد که کدام مناسب سيستم شما است rate با پهناي باند اينترنت شما ارتباط زيادي دارد ((rate يعني سرعت))

cl_cmdrate : اين کد معمولا تنظيم کننده سرعت اتصال و با سرور است که تنظيم آن در يک بازي بدون لاگ و موفق موثر است. cl_cmdrate از 10 تا 101 قابل تنظيم است اما بايد ديد کدام مناسب سيستم شما است ((cl_cmdrate تعداد دفعات دريافت اطلاعات از سرور برحسب ثانيه را تايين مي کند))

cl_updaterate : اين کد تايين کننده تعداد دفعات ارسال اطلاعات در هر ثانيه از بازي به سرور را تايين مي کند ((cl_updaterate با سرعت آپلود يا ارسال اينترنت شما رابطه زيادي دارد)) اين گزينه هم مانند بالا از 10 تا 101 قابل تنظيم است.

اينترنت با سرعت پايين Dial-up 56KB/ps

cl_cmdrate 15 يا 10 تا 30

cl_updaterate 15 يا 10 تا 30

rate 1500 يا 2500 تا 3000

===================================

اينترنت با سرعت متوسط 128KB/ps

cl_cmdrate 20 يا 25 تا 40

cl_updaterate 20 يا 25 تا 40

rate 2500 يا 3500 تا 4000

اينترنت پر سرعت 256KB/ps

cl_cmdrate 25 يا 30 تا 60

cl_updaterate 25 يا 30 تا 60

rate 3000 يا 3500 تا 5000

اينترنت متصل به سرور يا گيم نت يا اينترنت 512KB/ps به بالا و يک سيستم پر سرعت

cl_cmdrate 30 يا 35 تا 100

cl_updaterate 25 يا 30 تا 100

rate 6000 يا 10000 تا 25000

خوب کد هاي زيادي هستند که توي لاتنسي تاثير گذارند اما اينجا اساسي ترين آنها را جهت داشتن يک بازي آنلاين خوب گذاشتم ديگر کدها بهتر است همان تنظيمات اوليه را داشته باشند

در پايان مي توانيد با زدن کد net_graph 1 يا net_graph 2 يا net_graph 3 توي کنسول نوار وضعيت ارسال و دريافت اطلاعات را در کنار بازي به نمايش بگذاريد

((بهتر است پس از زدن کدهاي بالا در کنسول يک بار از بازي Disconnect بشيد و مجدداَ کانکت بشيد ))(( اين تنظيمات در بازي براي هميشه ثبت مي شوند.))
    Last edited by Amir 3d; 21-05-2011 at 12:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    مپ های de مخصوص بمب هستن
    cs آزادسازی گروگان
    aim تیر اندازی با اسحله های موجود مپ
    gg مرحله به مرحله اتوماتیک اسحله میده
    dm کشتن و زنده شدن سریع(راند از اول نمیاد)
    zm زامبی هست
    فعلا همینا یادمه
    --------
    کلید پ رو بزنی کنسول باز میشه
    --------
    تا 3 هم بیشتر نداره خیالت راحت باشه
    ممنون خودم می دونستم. بچه ها یاد بگیرین براتون بد نیست.

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

به زودي كانتر استرايك ٢ بعدي در پرشين گيم ران خواهد شد كه اولين كانتر ٢ بعدي در ايران است.

قابل ذكر است اين بازي آنلاين به سرعت بالا نيازي ندارد و با دايال آپ هم ميتوان بازي كرد.

اين بازي بسيار سرگرم كننده است و داراي حجم كم ميباشد.

براي اطلاعات تكميلي ميتوانيد به سايت پرشين گيم مراجه كنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جوک خوبی بود. ترکوندین به مولا

نظرتون چیه از فردا برای بازی های فلش هم سرور بسازین. خیلی خوب میشه.
    Last edited by doctorcomedian; 21-05-2011 at 15:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا جوک نگین.
    لتنسی رو نمی شه کاهش داد. لتنسی یعنی مدت زمانی که طول می کشه داده ارسالی از سیستم شما به سرور بره. و یا بلعکس. به سرعت اینترنت ربط داره. این آموزش میگه که مقدار داده ارسالی رو کم کنی که باز هم هیچ فرقی نمی کنه. آخه شما نمی خوای یه گیگ داده ارسال و دریافت کنی که. بحث فقط سر یه کلیک کوچولویه.
    لتنسی پایین اونجایی به کار میاد که وسط یه مسابقه حرفه ای باشی. یه دفعه دوتا بازیکن از تیم های مخالف روبروی هم قرار می گیرن و هر دو با هم شلیک می کنن. خب اون کسی که لتنسی پایین تری داشته باشه زودتر تیرش زده می شه. چون باید سرور این عمل رو پردازش کنه. توی بحث بازی آنلاین با این سرعت افتضاح تو ایران این مسئله بیشتر خودش رو نشون میده. برای این که لتنسی رو کاهش بدین باید سرویس اینترنتون رو عوض کنین. البته یه سری کارها هست که به صورت جعلی لتنسی رو کاهش میده.
    به طور مثال از زمانی که شما کلیک موس رو فشار می دی تا زمانی که این فشار دادن به سیستم ارسال می شه یه زمانی طول می کشه. شاید خیلی کم باشه(در حد هزارم ثانیه) ولی توی لتنسی مقدارش مهم طلقی می شه. برای همین با عوض کردن موستون و گرفتم گیم موس میشه این مدت زمان رو کاهش داد.( این کار یعنی کاهش جعلی لتنسی)
    توی بازی شبکه برای کاهش لتنسی فقط باید تنظیمات سخت افزاری شبکه(معمولاً هاب) رو عوض کرد. این هم چون در هنگام مسابقه مقدور نیست توصیه می کنم اگه رفتین جایی مسابقه نذارین کسی سرور بشه. یعنی یه سرور جداگانه بسازین و همه بهش متصل بشین و کسی روی اون سیستم نشینه. اینجوری یکم مساوی میشه.( اشتباهی که خیلی اتفاق می افته).
    توی بازی آنلاین هم که گفتم باید سرویستون رو عوض کنین. البته نرم افزار هایی هستن که ادعا می کنن می تونن لتنسی و پینگ رو کاهش بدن که من برای بازی های دیگه چندتاشون رو امتحان کردم و جواب ندادن.
    مقدار لتنسی رو هم از آی اس پی که ازش اینترنت می گیرین باید بپرسین. البته بعضی نرم افزار ها و سایت ها هم این مقدار رو نشون می دن که می تونی مقدار اصلی نباشه. چون بسته به ترافیک شبکه لتنسی کم و زیاد میشه. توی ایران لتنسی با مقدار فابریکش فرق می کنه( چی فرق نمی کنه)
    ناراحت نباشین ان شاا... اینترنت ملی راه میافته اونم با سرعت افسانه ای در حد جومونگ می شینیم با بروبکس بسیج و حزب الله برادرای ترور رو به درک واصل می کنیم.(تکبیر)
    Last edited by doctorcomedian; 21-05-2011 at 15:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشاپش ببخشید اگر پست تکراری هست چون واقعا نتونستم 774 صفحه رو بخونم

من می خوام سرور کانتر استریک 1.6 راه بندازم توش موندم واقعا کلافم کرده به خدا قسم

من کانتر سورس رو راه اندازی کردم و خیلی خوب هست ولی این 1.6 نمی شه

وقتی فایل اصلی رو دانلود می کنم لوکال می تونم وصل شم ولی از روی اینترنت ارور
    STEAM authentication required to connect to internet servers
    رو بهم میده
    اومدم پچ ریختم دیگه کل اصلا توی کلاینت ها سرور بالا نمی یومد انگار سرور دان باشه کلاینت ها پیداش نمی کردن

حالا خواهشن دوستان بگن چی کار کنم
    اگر ورِژن خاصی یا پچ خاصی نصب می کنن لطفا لینک بدن تا دانلود کنم یا اگر کاره خاصی انجام میدید واقعا ممنون می شم راهنمایی کنید

با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من الان میخوام Condition Zero آنلاین بازی کنم چکار باید کنم؟
    یه گزینه بیشتر تو بازی نیست برای آنلاین بازی کردن اونم نوشته توسط steam
    Last edited by clickestan; 21-05-2011 at 22:50.

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    من نسخه Extreme v5 2011 رو همراه با اخرین پچ 1.6 نصب کردم اما وقتی می خوام به سرورها کانکت بشم بعد از دانلود یکسری فایل این ارور رو میده و وصل نمیشه.

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

آقا جوک نگین.
    لتنسی رو نمی شه کاهش داد. لتنسی یعنی مدت زمانی که طول می کشه داده ارسالی از سیستم شما به سرور بره. و یا بلعکس. به سرعت اینترنت ربط داره. این آموزش میگه که مقدار داده ارسالی رو کم کنی که باز هم هیچ فرقی نمی کنه. آخه شما نمی خوای یه گیگ داده ارسال و دریافت کنی که. بحث فقط سر یه کلیک کوچولویه.
    لتنسی پایین اونجایی به کار میاد که وسط یه مسابقه حرفه ای باشی. یه دفعه دوتا بازیکن از تیم های مخالف روبروی هم قرار می گیرن و هر دو با هم شلیک می کنن. خب اون کسی که لتنسی پایین تری داشته باشه زودتر تیرش زده می شه. چون باید سرور این عمل رو پردازش کنه. توی بحث بازی آنلاین با این سرعت افتضاح تو ایران این مسئله بیشتر خودش رو نشون میده. برای این که لتنسی رو کاهش بدین باید سرویس اینترنتون رو عوض کنین. البته یه سری کارها هست که به صورت جعلی لتنسی رو کاهش میده.
    به طور مثال از زمانی که شما کلیک موس رو فشار می دی تا زمانی که این فشار دادن به سیستم ارسال می شه یه زمانی طول می کشه. شاید خیلی کم باشه(در حد هزارم ثانیه) ولی توی لتنسی مقدارش مهم طلقی می شه. برای همین با عوض کردن موستون و گرفتم گیم موس میشه این مدت زمان رو کاهش داد.( این کار یعنی کاهش جعلی لتنسی)
    توی بازی شبکه برای کاهش لتنسی فقط باید تنظیمات سخت افزاری شبکه(معمولاً هاب) رو عوض کرد. این هم چون در هنگام مسابقه مقدور نیست توصیه می کنم اگه رفتین جایی مسابقه نذارین کسی سرور بشه. یعنی یه سرور جداگانه بسازین و همه بهش متصل بشین و کسی روی اون سیستم نشینه. اینجوری یکم مساوی میشه.( اشتباهی که خیلی اتفاق می افته).
    توی بازی آنلاین هم که گفتم باید سرویستون رو عوض کنین. البته نرم افزار هایی هستن که ادعا می کنن می تونن لتنسی و پینگ رو کاهش بدن که من برای بازی های دیگه چندتاشون رو امتحان کردم و جواب ندادن.
    مقدار لتنسی رو هم از آی اس پی که ازش اینترنت می گیرین باید بپرسین. البته بعضی نرم افزار ها و سایت ها هم این مقدار رو نشون می دن که می تونی مقدار اصلی نباشه. چون بسته به ترافیک شبکه لتنسی کم و زیاد میشه. توی ایران لتنسی با مقدار فابریکش فرق می کنه( چی فرق نمی کنه)
    ناراحت نباشین ان شاا... اینترنت ملی راه میافته اونم با سرعت افسانه ای در حد جومونگ می شینیم با بروبکس بسیج و حزب الله برادرای ترور رو به درک واصل می کنیم.(تکبیر)
    منم تا دیشب همین اعتقادو داشتم :0
    همین دیروز من ISPمو عوض کردم و وقتی بازی رو آوردم لتنسیم 200 بود
    ولی یه روش یافتم که به 20 کاهش پیدا کرد ، خودمم باورم نشد
    اینم عکسش
    الان باید برم ، شب توضیحش میدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohsen_djd2; 22-05-2011 at 08:14.

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

این برنامه ساخت اسپری چرا تو ویندوز 7 کار نمیکنه ؟؟
    کاری میشه کرد که کار کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •