دوست عزیز کدوم شدو؟ shadow fiend,shadow shaman,shadow priest
هیروی شما چی بود؟!
دوست عزیز کدوم شدو؟ shadow fiend,shadow shaman,shadow priest
هیروی شما چی بود؟!
سلام خسته نباشید!
دوستان لطف کنید بگید برای Shadow Demon چه آیتم هایی میبندید؟
آیتم های int دیگه....مثل Dagon...Hex....Shivaو....واسه boot هم Arcane boots یا power threat (آبی!)...ولی من با Boots of travel بیشتر حال میکنم!!×!!
shadow fiend بود هیروی منم وایپر بود
آخه Agility خوبی داره مانا هم زیاد نمیخواد یه Arcane boots برای ماناش بسه!
آیتم هایی که اتک و اتک اسپیدشو بالا ببره به دردش نمیخوره؟
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
یه هیرویی که Stun داشته باشه و ترجیحا آرمورش بالا باشه مثل Dragon Knight![]()
دراگون چی واسش برم تا حالا یک بارم باهاش بازی نکردم
البته یک وقت axe بودم دراگون جلوم بود منا بد زد![]()
برای Dragon Knight من خودم اینا رو میبندم :
اول دوتا Bracer بعدش Mask Of Madness بعدش یه Ring Of Health و Vold Stone برای ماناش چون اول بازی مانا میخواد
بعدش برا اینکه هیروی مقابلت نتونه در بره Boots Of Traveling بعد برا اینکه اتکش بالا بره و یونیتا رو پول کنه Radiance
در مرحله ی بعد Heart Of Tarrasque اگه میخوای اتک اسپیدش هم بالا بره Butterfly یا Assualt
بعدش اگه بازی تموم نشد میتونی Mask Of Madness رو بدی به جاش Satanic ببندی آخر سر هم Prevrence رو بفروش اگه تونستی Eye Of Skady ببند راحت میتونی Triple Kill بگیری!![]()
نهآخه Agility خوبی داره مانا هم زیاد نمیخواد یه Arcane boots برای ماناش بسه!
آیتم هایی که اتک و اتک اسپیدشو بالا ببره به دردش نمیخوره؟
این هیرو مانا خیلی میخواد....cooldown اسکیل هاش (مخصوصا 3) کمه و باید تند تند لول بزنی....بعدشم این آیتم هایی که گفتم فقط واسه تامین مانا نبود که....
واسه Sf هم ضد همیشگیش Batrider بوده....اول بازی هم اسکیل 1 و بعدشم اسکیل 3 میگیری
با battrider موافقم کلا این هیرو اگر طرف مقابلتون ندونه لول ۱ شما دقیقا چی کار می کنه(که خیلی ها نمی دونن) می تونه در لول ۲ هر هیرویی رو ۳تا اتک کنه!
ولی کلا Bat Rider زیاد حال نمیده
من که خوشم نمیاد ازش!
در مورد Shadow Demon هم باید بگم یه Hex با یه Shiva Guard براش ببندی خیلی خوبه هم ماناش تامین میشه هم آرمور
اما من یه جا دیدم طرف Assualt با اون شمشیر قرمزه که آرمور منفی میده (اسمشو درست یادم نمیاد فکر کنم Stigyan Desolator یا یه همچین چیزی بود) بسته بود شاخ شده بود هیرو!![]()
Last edited by The Rock 2; 02-04-2011 at 19:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)