به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپیوندید و به دوستانتان این صفحه رو معرفی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپیوندید و به دوستانتان این صفحه رو معرفی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که میگن ایرانسل برای اینکه ضرر نکنه تعرفه رو بالا برده لازمه که این متن رو بخونن ( طبق تجربیات خودم )
من پارسال یک خط 10 مگ اختصاصی برای سرور گرفتم . هزینه ماهیانه 3 میلیون و 600 هزار تومان ( در خط اختصاصی پهنای باند نامحدود هست )
با این خط در ثانیه میشه با سرعت حدود 1 مگابایت در ثانیه دانلود کرد . که در 24 ساعت میشه 84 گیگابایت و در ماه میشه 2520 گیگابایت .
حالا اگه بخوایم هزینه پورت رو تقسیم بر حداکثر حجم در ماه کنیم ، هزینه هر گیگ میشه حدود 1400 تومان ( حالا این هزینه مصرف کننده هست ، قطعا اپراتور ها خیلی ازین ارزون تر پرداخت می کنن)
حالا اگه ایرانسل هر گیگ رو 10.000 تومان بده = با 8600 تومان سود برای بسته و اگه با قیمت هر کیلوبات 0.5 ریال استفاده کنید قیمت هر گیگ میشه 50.000 تومان .
حالا اگه اپراتور بخواد 2520 گیگ درماه با بسته بفروشه ، مبلغ 25.200.000 تومان کسب شده و اگه به نرخ آزاد از اینترنتش استفاده بشه ، مبلغ 126.000.000 تومان میره تو جیب اپراتور !!
این فقط درآمدی هست که بابتش فقط 3 میلیون و 600 هزار تومان ( به قیمت مصرف کننده ) بابتش پرداخت شده .
باقیش با خودتون !!!
من هنوز 1 گیگ از بستم مونده دیشب یک تست گرفتم با هزار بدبختی 700 پینگ ایران سرعت 10 کیلو آپلود 1 کیلو تازه ساعت 12بود بعدش ساعت 3 که تست کردم کلا اصلا همینم نگرفت :|
هیچی دیگه موندم چجوری این بسترو تموم کنم![]()
ایرانسل اصلا براش مهم نیست این چیزها می خواد با همون زیرساخت نسل 2 نسل چهار هم ارایه بده و فقط و فقط افزایش درآمد خودش براش اهمیت داره...
#تحریم_ایرانسل
آره والا افتضاحه افتضاحه تازه قیمت بسته هاشم گرون کرده که یک جوری این کم کاری تو خرید پهنای باندو بپوشونه ولی باز هم افتضاحه کلا 3 جی و 4 جی فقط یک اسمه تو ایران ،ولی با این حال دیروز خط رایتلمو انداختم یک تست زدم خیلی اوضاعش خوب بود خیلی پایداری داشت با همون سرعت1 مگش!
ابراز نارضایتی و خشم مردم از افزایش 2برابری قیمت بسته های اینترنت این اپراتور در اکانت رسمی ایرانسل:
#تحریم_ایرانسل
اونايي ك ميگين همراه و رايتل هم گرون ميكنن مطمين اگر يك ذره محكم باشيد و ايرانسل رو تحريم درس عبرتي ميشه براي بقيه...
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
عزیز اینترنت موبایل در همه جای دنیا خیلی گرونتر از ADSL هست و بیشتر قیمت به خاطر هزینه نگهداری و راه اندازی شبکه است
در جایی خوندم ایرانسل تا حالا بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد تومن بابت راه اندازی شبکه نسل ۳ و ۴ هزینه کرده.ضمنا دولت هزینه سنگینی بابت مالیات ازش میگیره
بابت ۶ماه اول سال ۹۲ چک ۲۲۰ میلیارد تومنی پرداخت کرده و تصویرش تو آرشیو خبرگزاری ها هست(سال ۹۲ حدود ۴۴۰میلیارد تومن پرداخت کرده)
با این حال تا وقتی که ۲اپراتور دیگه ارزون تر و با کیفیت مشابه(کیفیت بستگی به منطقه داره بیشتر)عرضه میکنن باید به سراغ اونها رفت
بزنید شبکه خبر معاون سازمان تنظیم داره بحث میکنه
حرام زاده میگه قیمت ها کاهش پیدا کرده و درباره بسته ها تا وقتی از سقف تعیین شده ما فراتر نرود دخالتی در قیمت بسته ها نمیکنیم
ویرایش : ساعت 14.29 صحبتش تمام شد
Last edited by Ostad AliReza; 24-12-2014 at 14:29.
خوشم میاد به جا اینکه به بیس کار که اینترنت گرون ایران هست اعتراض کنید رفتین چسبیدین به بسته های ایرانسل که خلاف قانون نیستن !!
شما اگه مرد اعتراضید برید به اینترنت داغون و گرون کشور اعتراض کنید نه به بسته های ارزون تر از حد قانونی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)