تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 774 از 2605 اولاول ... 27467472476477077177277377477577677777878482487412741774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,731 به 7,740 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

الان من تو بازی Delay دارم ولی کم و زیاد میشه !
    مثلا صبح تو مپ 64 نفره ! مشکلی نبود اما نزدیک ظهر که شد یهو Lag و Delay شروع شد !
    نمی دونم شلوغ میشه این طوری میشه یا چیز دیگه !
    یه کار کردن که دیگه توان نداری بهش فکر کنی یعنی خسته کردن همه رو که دیگه انرژی واسه پیگیر شدن نمی مونه !
    اگر نت من الان قطع شه اصلا زنگ نمیزنم چون مشکل از بالاس تا زمانی که امت برن تو انتصابات همینه .
    برای من هم همینطوره من فقط جمعه ها صبح خونه هستم.
    از ساعت 9 که پامیشم بازی ها عالی هستن. تا ظهر
    از ظهر هم لگ پیدا میشه هم قطعی و . . .

البته الان با روشهایی میتونم بازی کنم اما سرعت اینترنتم رو میاره پایین.
    یعنی پرو اسکی فایر رو اجرا میکنم سرعتم روی 1 مگابیت فیکس میشه یعنی از یک هشتم اینترنتم میتونم استفاده کنم.
    ای کاش امروز 24 خرداد بود . یه ماهه داریم حرص میخوریم. فقط دعا کنید به دور دوم نکشه.

2. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

خیلی خوشبینی اگر فکر کنی بعد از نمایش ننگین درست مشه !
      محتوای مخفی: . 
    تازه فهمیدن چیکار کنن !
    این نرم افزار ها رو چجوری تو این وضعیت خریدن نصب کردن نمی دونم !
    لعنت به چین و روسیه !
    امریکا هم که فقط زر میزنه اینم با این لغو تحریمش خاک برسرت حجت السلام ولمسلمین حاج آقا حسین اوباما !

4. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با بهره گيري از تكنولوژي جديد مي توان در زمان ظهور، صدا و تصوير امام عصر(عج) را پخش كرد.

دكتر محمد حسين نامي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حسينيه چهارده معصوم قم با اشاره به ديدگاهش در خصوص پخش صدا و تصوير امام زمان(عج) گفت: در روايات ما آمده است كه صدا و تصوير امام عصر(عج) هنگام ظهور ايشان به مردم جهان مي‌رسد كه با يافته‌هاي جديد علمي چيز عجيبي نخواهد بود.

وي عنوان داشت: بيست و چهار نصف النهار داريم كه يكي از آن نصف النهارها از مبداء‌ مغناطيسي صفر كعبه عبور كرده است. تلاش مي كنيم نصف النهار مبداء مكه را جايگزين نصف النهار گرينويچ كنيم.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به موقعيت كعبه گفت: كعبه در مركز جهان قرار گرفته است و اينكه از سمت راست به چپ دور اين خانه عظيم مي‌گرديم به اين دليل است كه گردش سلول‌ها در بدن،‌ گردش خون در بدن،‌ گردش زمين به دور خورشيد همه از سمت راست به چپ است و همه گردش ها در اين عالم بر اين اساس است.

نامي به دستاوردهاي علمي در خصوص لايه‌هاي آسمان اشاره كرد و عنوان داشت:‌ تاكنون تنها دو خاصيت لايه يونسفر را دانشمندان متوجه شده اند كه يكي از خاصيت ها اين لايه ها يونيزه شدن مولكول هاي گاز صرفا در اين لايه است كه براي ادامه حيات بشري ضروري است.

وي ادامه داد: ديگر اين كه اگر اين لايه وجود نداشت،‌ هيچ ارتباط راديويي به وجود نمي آمد.‌ لايه يونوسفر داراي قدرت الكتريسيته است و مبداء قدرت آينده است. با اين لايه مي توان صائقه هاي مرگبار،‌ رانش،‌ زلزله و طوفان را در نقاطي از جهان به وجود آورد و برخي تلاش مي كنند از اين لايه بر عليه ديگران استفاده كنند.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به حمله آمريكا به عراق گفت: ارتباطات عراق در زمان حمله آمريكا به اين كشور قطع شد و يكي از فرماندهان عراقي پس ازاشغال عراق گفته بود كه آمريكايي با كسب اطلاعات خط هاي فيبر نوري از طريق يكي از مهندسين عراقي،‌ خط هاي فيبرنوري بين قرارگاه ها را بمباران كرد.

Last edited by Persian-swag; 09-06-2013 at 18:26.

6. 5 کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با بهره گيري از تكنولوژي جديد مي توان در زمان ظهور، صدا و تصوير امام عصر(عج) را پخش كرد.

دكتر محمد حسين نامي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حسينيه چهارده معصوم قم با اشاره به ديدگاهش در خصوص پخش صدا و تصوير امام زمان(عج) گفت: در روايات ما آمده است كه صدا و تصوير امام عصر(عج) هنگام ظهور ايشان به مردم جهان مي‌رسد كه با يافته‌هاي جديد علمي چيز عجيبي نخواهد بود.

وي عنوان داشت: بيست و چهار نصف النهار داريم كه يكي از آن نصف النهارها از مبداء‌ مغناطيسي صفر كعبه عبور كرده است. تلاش مي كنيم نصف النهار مبداء مكه را جايگزين نصف النهار گرينويچ كنيم.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به موقعيت كعبه گفت: كعبه در مركز جهان قرار گرفته است و اينكه از سمت راست به چپ دور اين خانه عظيم مي‌گرديم به اين دليل است كه گردش سلول‌ها در بدن،‌ گردش خون در بدن،‌ گردش زمين به دور خورشيد همه از سمت راست به چپ است و همه گردش ها در اين عالم بر اين اساس است.

نامي به دستاوردهاي علمي در خصوص لايه‌هاي آسمان اشاره كرد و عنوان داشت:‌ تاكنون تنها دو خاصيت لايه يونسفر را دانشمندان متوجه شده اند كه يكي از خاصيت ها اين لايه ها يونيزه شدن مولكول هاي گاز صرفا در اين لايه است كه براي ادامه حيات بشري ضروري است.

وي ادامه داد: ديگر اين كه اگر اين لايه وجود نداشت،‌ هيچ ارتباط راديويي به وجود نمي آمد.‌ لايه يونوسفر داراي قدرت الكتريسيته است و مبداء قدرت آينده است. با اين لايه مي توان صائقه هاي مرگبار،‌ رانش،‌ زلزله و طوفان را در نقاطي از جهان به وجود آورد و برخي تلاش مي كنند از اين لايه بر عليه ديگران استفاده كنند.

[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به حمله آمريكا به عراق گفت: ارتباطات عراق در زمان حمله آمريكا به اين كشور قطع شد و يكي از فرماندهان عراقي پس ازاشغال عراق گفته بود كه آمريكايي با كسب اطلاعات خط هاي فيبر نوري از طريق يكي از مهندسين عراقي،‌ خط هاي فيبرنوري بين قرارگاه ها را بمباران كرد.

من که واقعا لذت بردم از اینهمه اطلاعات عالی.
    اینا از اکسیژن هوا هم برای خودشون دشمن درست میکنن.
    دو روز دیگه میگن نیتروژن هوا رو آمریکا پر کرده تو جو که مردها رو نازا کنن تا جمعیت ما کم بشه.

اینم لینک یونوسفر در سایت ویکی پدیا
    اگر دوست دارین بخونین تا به قدرت تخیل یه ذهن پوک پی ببرین

8. 4 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان، خسته نباشید
    یه سوال خیلی مهم داشتم ازتون. من الان سرویس 512 نا محدود دارم از شرمکت فن آوا، مرکز مخابراتی من "سلمان فارسی" هستش که میشه منطقه ی سعادت آباد. ماهی دارم الان 35 تومن بابت این اینترنت زپرتی پول می دم ولی همیشه سرعت دانلودم روی 30 تا 34 هستش و بیشتر نمیشه!!
    الان هم برای مخابرات رزرو کردم همون 512 نا محدود که میشه 20 تومن فکر کنم. نظر شما چیه؟؟ بهتر میشه یا نه؟ مثلا الان فن آوا داره به من سرعت 30 میده ، مخابرات محدودش کرده یا خودشون از عمد اینجوری می کنن؟
    دوستانی که 512 دارید و یا داشتید میشه یه توضیحی بدید که کلا سرعت 512 مخابرات چقدره؟

خیلی سپاسگذارم

راستی الان پینگ من 54 هستش، آپلود من 0.23mg و دانلودم 0.21mg
    Last edited by perna; 09-06-2013 at 19:14.

داره خودمونی میشه nima_707's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehRaN

پيش فرض

[QUOTE=perna;7685505]سلام دوستان، خسته نباشید
    یه سوال خیلی مهم داشتم ازتون. من الان سرویس 512 نا محدود دارم از شرمکت فن آوا، مرکز مخابراتی من "سلمان فارسی" هستش که میشه منطقه ی سعادت آباد. ماهی دارم الان 35 تومن بابت این اینترنت زپرتی پول می دم ولی همیشه سرعت دانلودم روی 30 تا 34 هستش و بیشتر نمیشه!!
    الان هم برای مخابرات رزرو کردم همون 512 نا محدود که میشه 20 تومن فکر کنم. نظر شما چیه؟؟ بهتر میشه یا نه؟ مثلا الان فن آوا داره به من سرعت 30 میده ، مخابرات محدودش کرده یا خودشون از عمد اینجوری می کنن؟
    دوستانی که 512 دارید و یا داشتید میشه یه توضیحی بدید که کلا سرعت 512 مخابرات چقدره؟

سلام دوست عزیز

اینجور که شما میگی به نظر من مخابرات بهتر باشه....قیمتشم که کمتره حتی میتونی 1 مگ مخابرات بگیری...

میانگین 512 مخابرات 60 70 هست...
    اما بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره....

11. این کاربر از nima_707 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی دوست من ، اینه سرعتم. پیر شدم به خدا. آره 1 مگ 38 تومن ماهی ، الان دارم ماهی 35 تومن می دم ( با مالیات و اینا). یه مگ توی مخابرات چقدر سرعت دانلود میده؟ روی 150 اینا هست؟

داره خودمونی میشه nima_707's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehRaN

پيش فرض

مرسی دوست من ، اینه سرعتم. پیر شدم به خدا. آره 1 مگ 38 تومن ماهی ، الان دارم ماهی 35 تومن می دم ( با مالیات و اینا). یه مگ توی مخابرات چقدر سرعت دانلود میده؟ روی 150 اینا هست؟

نمیدونم والا...

اما از کسایی که تو مرکز مخابراتیت از مخابرات سرویس میگیرن بپرسی بهتره......

موفق باشی

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مال من با مخابرات باز نمیشه ولی با اون یکی خطم باز میشه !
    زنگم زدم ولی واقعا احمقانه براشون به نظر میرسه فک می کنن مرض دارم !! میگم باز نمیشه !
    همه چی درسته ولی من نتونستم باز کنم !
    من از مخابرات دارم ولی خوزستان
    سایت ایرانسل باز میشه
    چه سرویسی داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •