البته اگه دنبال انتقام نمی رفتی به جای کتی رومن کشته میشد بهتر که کتی مرد به درد نمی خوره که
البته اگه دنبال انتقام نمی رفتی به جای کتی رومن کشته میشد بهتر که کتی مرد به درد نمی خوره که
به همین خاطر ترجیح دادم کتی بمیره!البته اگه دنبال انتقام نمی رفتی به جای کتی رومن کشته میشد بهتر که کتی مرد به درد نمی خوره که
> به نظرم rockstar تو طراحی چهره ی زنها( زنهایی که در بازی نقشی بر عهده داشتند) در GTA IV افتضاح بود.
بچه ها من تو یه مرحله ی اضافی لیتل جیکوب ( نمی دونم فارسیش رو چی جوری بنویسم ؟؟) گیر کردم .
باید یه ماشین از اون ماشین داغون ها رو تو 15 دقیقه برسونی به یه جا وسط پارک ...؟؟
آیا شما یه راهی دارید که من بتونم اونو برسونم ؟؟
خوب waypoint رو دنبال کن دیگه ماشین رو اینور اونور نکوبی می رسی معطل بازی هم نباس در بیاری کار ساده ای هست به نظر من چیز خاصی نداره فقط باید سعی کنی از نزدیک ترین راه بری.
یکی سیو این بازی رو بین این درصد ها داشته باشه ممنون میشم بزاره درصد های ( 16 تا 23 ) هر کدوم باشه خوبه
مرسی
اخه رومن چي بود!!!
يك ادم دروغگو و ام الفساد قرن
بايد اون مي مرد كه راحت شيم اليته من نمي دونستم با كشتن ديميتري كيت ميميره.
از همون اول كه رفتم دنبالش فهميد يه اتفتقي مي افته.خدا نفرينت كنه جيمي پگاريييييييييييييييينو!!!!!! !!![]()
امتحان کردم . ولی تا می پیچم ... بوم ...(یه کپسول اونجاست) اگه از پیچ بعدی هم پپیچم هم دیر می شه .
لیتل جیکوب نمی تونه یه ماشینه بهتر بده ؟؟؟
خوب بپا نخوری به کپسول دیگه رانندگیت ضعیفه؟ با کیبورد و ماوس بازی می کنی؟
لازم نیست حتما با اون ماشین قراضه به مقصدتون برید. کافیه یکبار سوار ماشین بشید تا Nicko محموله رو برداره. سپس از ماشین خارج بشید و ماشین مردم رو بدزدید و به مقصدتون برید.امتحان کردم . ولی تا می پیچم ... بوم ...(یه کپسول اونجاست) اگه از پیچ بعدی هم پپیچم هم دیر می شه .
لیتل جیکوب نمی تونه یه ماشینه بهتر بده ؟؟؟
من یه جا گیر کردم، لطفا راهنمایی کنید
اونجا که اون طرف (اولشم ماموریتش به شکل علامت سوال کنار دریاست) میفرستمون تو پارک کنار رودخونه تا یکی رو پیدا کنیم، با موبایل بهش زنگ میزنم ولی نمیدونم دقیقا باید دنبال کی باشم
بعد از چند دقیقه هم میگه گمش کردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)