سلام مهرداد جون من بازم مزاحمت شدم تو اين همه مدته صندلی داغ تو يکی از اون افرادی
بودی که واقعا از خوندنه جوابات لذت بردم اگه وقت کردی به سوالايه زير هم جواب بده
1-ميشه 5 تا سرياله موفق ايرانی رو نام ببری؟
2-سرياله يانگوم (ببخشيد اسمشو نميدونم فقط ميدونم جمعه ها شبکه 2 نشون ميده و خيلی محبوبه)
رو هم نگاه ميکنی يا نه من که يه بار ديدم خوشم نيومد البته بايد سرياله زيبايی باشه که همچين رينگی
تو سايته imdb گرفته
3-نظرت در مورده شخصيته شرلوک هولمز چيه و آيا تو هم از اون طرفدارايه 2 آتيشيه اين سريال مثله
من هستی يا نه؟
4-نظرت در مورده تب سرد که چند سال پيش بخش شد چيه؟
5-نظرت در مورده سرياله راه بی پايان چيه من که تنها سرياليه که از tv خودمون دنبالش ميکنم
6-آيا با اين حرفه من که صدا و سيمايه کشوره ما يکی از مزخرفترين و بدترين شبکه هايه تلويزيونی
هست موافقی؟
7-تو مفسرايه فيلم کيا رو قبول داری از ايرانی ها منظورمه ها
8-راستی چرا برنامه صد فيلمو تماشا نگاه نميکنی هر از گاهی فيلم هايه جالبی ميزاره ها
9-بيشتر چه سبک موسيقی رو ميپسندی و ميشه چند تا از خواننده و گروه هايه محبوبتو نام ببری
فقط خارجی
10-به عنوانه آخرين سوالم به نظرت سينمايه ايران چقدر با سينمايه خارج فاصله داره و
کی ميشه که اين فاصله از بين بره راستی آيا با اين جمله من که مقايسه سينمايه ايران و هند
با هم يک توهين به سينما ايران هست موافقی؟
مهرداد جون با تشکر از جوابايی که با حوصله دادی راستی بدون اگه کسی به جز تو الان رو صندلی
نشسته بود امکان نداشت تو اين موقعيت که سرم به خاطره کنکور و کار خيلی شلوغه ازش سوال
ميکردم